Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
plekid
 
tsinna 15. jaanuar 2002, kl 13.24
Sain oma kalli ja veel üsna uue jaki keemilisest puhastusest tagasi märkega "plekid ei eemaldu". Kaks pisikest pruunikat plekikest, kahtlustan, et kohvitilgad, on otse heleda jaki rinnaesisel, kõige silmatorkavamas kohas. Kas oskab keegi nõu anda, mida enne jaki äraviskamist veel proovida tasuks? Kas on midagi tõhusamat kui keemiline puhastus?
 
a 15. jaanuar 2002, kl 13.29
käärid on ka väga kõvad plekieemaldusvahendid ;)
 
Mann1 15. jaanuar 2002, kl 15.59
Millises keemilises puhastuses see nii juhtus?

Lihtsalt näiteks, et Kristiine keskuse keemilises ei ole mina ka mõningaid jakke korda saanud, aga näiteks Ellerino-puhastustes (asub näiteks Kadaka ja Järve selverites) on kõik tehtud OK.
 
tsinna 15. jaanuar 2002, kl 17.27
Mann1 - selle jaki puhul oli tegemist Sauberlandiga, mis peaks vist korralik kaubamärk olema? Aga kas sul on Ellerinos võetud välja ka need plekid, mis mujal sisse jäänud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!