Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
lillede korjamile inglismaal
 
Kats 18. jaanuar 2002, kl 15.32

Olen kuulnud, et käijakse linglismaal lillekasvandustes tööl.

Kas keegi teab, kuidas sinna saab?

& kes käinud on, kuidas oli? Kas tastub minna?
 
uisapaisa 18. jaanuar 2002, kl 23.05
Kasjust nüüd Inglismaale, aga üldiselt leiab infot taoliste töövõimaluste kohta Euroopa riikide Tööametite kodulehekülgedelt Internetis. Praegu hakkavad just aiandusalased tööpakkumised ilmuma.
 
to:uisapaisa 19. jaanuar 2002, kl 10.28
Ehk oskad aadressigi anda?
 
uisapaisa 19. jaanuar 2002, kl 22.02
Nt. Rootsi tööameti lehekülg http://platsbanken.ams.se/
 
L 21. jaanuar 2002, kl 11.29
to Kats:
mina käisin 5 aastat tagasi Inglismaal, algul mõtlesin et lahe töö, et hõljun mööda peenraid ja nopin lilli aga tegelikult oli jube raske orjatöö, kell 6 hommikul juba sikutasime kahemeetriseid moone juurtega maast välja või tassisime raudrestidele riputatud viljavihke kuivatisse või värvimisele ja mingid kohalikud ülevaatajad käisid pidevalt tänitamas ja segamas. Päris palju oli tööõnnetusi, nt lillelõikamisnugadega. Elupaigaks oli mingi sara, mille eest pidi veel üüri maksma ja vahepeal ntx dushsh ei töötanud u kaks nädalat. Palk oli algul hea, kuid kui vihma sadas, siis ei saanud põllul töötada ning palka ei saanud samuti. Kuid jah, kõik oleneb farmist muidugi, mina töötasin Winter Floras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!