Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
kaltsukad
 
Tree 25. jaanuar 2002, kl 11.22
Aeg-ajalt võib nö kaltuskatest(seckond hand) leida super lahedaid asju. Aga need kaltsukad, kuhu ma Tallinnas sattunud olen, müüvad küll tõesti kaltse. Kas keegi teab soovitada mõnd kohta, kust aeg-ajalt midagi mõnusat näkkab?
 
nässu 25. jaanuar 2002, kl 11.39
Balti jaama turul on hea kaltsukate kogum
 
aita-leida 25. jaanuar 2002, kl 13.05
suurepärased on Humana poed (nt tartu mnt bussijaama vastas ja pärnu mn ajakirjandusmaja all ja mustamäel kuskil vist oli ka) kallimad küll, aga riided on ilusti riidepuudel, mitte ei pea sa käsipidi kusagil hunnikus sobrama, saab selga proovida ja võrreldes turgudega on seal ikka väga korralikud asjad (osad isegi täitsa uued, veel hinnasildidki küljes). olen sealt saanud näiteks superilusaid kostüüme mida kõik kolleegid kadedusest roheliste nägudega näppimas käivad:)
 
ginger 25. jaanuar 2002, kl 13.24
to aita-leida
hmm, väga huvitav. See sama HUMANA pani mulle postkasti teate, et teevad vanade riiete korjandust 24.jaanuaril. Et kui teil midagi ära anda on, pange palun kott aiavärava taha...niisiis varsti on ka minu pere kasutama riided nendes poodides müügil :)
 
tsinna 25. jaanuar 2002, kl 14.01
Aga väga hea, kui nad ka Eestis kasutatud riideid korjavad. Miks peakime meie tingimata Rootsi või Saksa kasut riietes käima, samas endil kapid ajavad üle ääre? Olen ise ka oma asju kaltsukasse viinud ja ostaks ka sealt, aga selleks on vist mingit soont vaja, mina ei leia sealt iialgi midagi.
 
Cathy 25. jaanuar 2002, kl 16.33
minu arvates saab sealt ainult karnevaliriideid, muud ei midagi. ja noh, OK ka kodudresse, kuid ma ei kujutaks ette et midagi mõistlikku.
 
aita-leida 25. jaanuar 2002, kl 16.33
kusjuures eestis kogutud riided viiakse rootsi-norrasse kus selline stiil praegu popp on, meile tuuakse jälle sealt hennes & mauritzi riideid. ja tõesti, endalgi kapp iseenesest korralikke riideid täis, mis mind lihtsalt ära tüüdanud on, aga ise viia ei viitsi kuhugi, äkki tulevad nad kunagi ka minu kanti.
 
krissu 26. jaanuar 2002, kl 16.52
Igal juhul tasub pilk peale vistata Balti jaama turule. Mitte alati, kuid vahest olen ma täitsa põnevaid asju sealt leidnud. Ja osade müüatega annab hästi ka kaubelda! Hinnad on seal tegelikut aga niigi soodsad!
 
ei aita 27. jaanuar 2002, kl 04.05
väga hea kaltsukas on koplis.
 
Kass 27. jaanuar 2002, kl 18.48
tasub veel vaadata Nõmme turu tahaotsa, seal on paar põnevat poekest.
 
Minni 29. jaanuar 2002, kl 11.40
Ostan heameelega neist kaupa, sest leian selliseid asju, mida tavalisest poest ei saa. Mitte ei taha osta asju, mida näiteks kaubamajades või näit Seppäläs (irw koht) meetrite viisi ripub (palju ühetaolisi asju üle mõistuse hinnaga). Olen jõulupeo kleidid juba mitu aastat kaltsukast ostnud ja pole hirmugi, et tesit samasugust kleiti kohtan. Pidulike riietega ilmselt ongi nii (meil ju samuti), et ega 2 aastat järjest ju sama kleidiga samasse seltskonda ei lähe ja nii nad kapinurka kogunevadki.
 
vana kala 29. jaanuar 2002, kl 22.25
Soovitaks kaupluste ketti "Hea hinna pood".Üks asub Kungla t. Kalamajas, üks Raua t. keskpaigas, üks Telliskivi t.-l ja üks Vabriku t. alguses s.o. kohe Balti-jaama turu lähedal. Võib olla on neid veel...?
Üldiselt kehtib see reegel, et käid üheksa korda ja ei midagi ning siis äkki on kogu pood justkui sinu pere kaupa täis ning lahkud kuhja lahedate riietega. Ja tihti on raskusi ka kohapeal terade eristamisega sõkaldest. Alles kodus saad aru mis sa kõik head leidsid või ostmata jätsid. Nii et jõudu ja iga asi vajab harjutamist.
 
lemon59 30. jaanuar 2002, kl 02.27
kadaka turul on ka kaltsukas.myyjate arvates paremad riided on puu peale pandud ja teisi tuleb sobrada.soojal suvepaeval on lobusat tegevust vahemalt tunniks.uudistavad ja ostavad ka soomlased.
ise olen kainud kirpputoril ka helsinkis ja tamperes , lahedad kohad, ostnudki olen ja rahul.
 
angelina 05. veebruar 2002, kl 17.51
Olen ka kunagi mõne korra kaltsukas käinud. Olen mõelnud, et leian ka äkki midagi lahedat. Aga ei ole midagi leidnud. Pealegi kaltsukad haisevad.
 
Sirle 28. veebruar 2002, kl 14.20
Humana on toesti hea kaltsukas.Kui aga imikule vaja saad head kaupa keskturult.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!