Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Yves Rocher
 
catry 31. jaanuar 2002, kl 09.18
Tänapäeval on üldse palju kataloogifirmasid, kes pakub köögitarbeid, kes kosmeetikat, kes toidulisandeid jne. Suurlinnades on lihtsam, seal on parimad valikud saada kauplustest. Väikelinnades on probleem suurem. Seal on postkastid täis kuhjatud kataloogidest. Umbes nii Telli minult , telli minult... Kas keegi oskab midagi rääkida lähemalt toodetest mida pakub Yves Rocher?
 
Gerli 31. jaanuar 2002, kl 09.36
Mina olen olnud juba üle 6 aasta olnud Yves Rocheri klient. Olen suhtleliselt rahul nende toodetega. Kasutan pidevalt nende ripsmedussi, puudrit, huulepulki,laovärve,kreeme jpt. Eriti olen rahul nende poolt pakutava tselluliidivastase kreemiga, mis teeb naha hästi pehmeks.
Lõhnadega on teine lugu - olen sealt ostnud ainult ühe lõhna ja kommentaar on järgmine: nad on suhteliselt kallida ja lõhn püsib vähest aega peal.
Soovitan soojalt - pealegi saab alati kaasa toredaid kingitusi. . .
 
bebe 31. jaanuar 2002, kl 10.55
ma sealt meiki pole ostnud, kataloogifotol ei ole värv ju kindlasti päris sama mis originaalis. aga väga häid kreeme, kehahooldustooteid ja dušigeele olen sealt küll üsna tihti ostnud, jugen soovitada.
 
kiisu 31. jaanuar 2002, kl 13.26
siiani on olnud kõik positiivne, olen tellinud sealt vist 5-6 aastat...
kreemid on küll väga head...
 
tsinna 31. jaanuar 2002, kl 14.25
Olen tellinud kaks aastat. Mul oli see probleem, et poodi minnes ma iialgi ei saanud aru, mis vidinad ja pudinad seal kõik on, ja iga asja otstarvet nipsakatel müüjataridel selgitada lasta ... Veel meeldib mulle mõnuleda nende värvilisi kaubapakkumisi lugedes ...
Aga asjast. Nagu keegi enne juba ütles, lõhnad on nõmedad. Mul vedas selles suhtes, kuna vist esimese või teise tellimusega tellisin endale 100 kr komplekti kuuest minilõhnast ja veendusin, et jamad. Pole palju makstud sellise teadmise eest.
Meik. On kolm brandi. Luminelle on kõige odavam ja on ka vastav. Vähemalt ripsmetussid on jamad. Aga teiseltpoolt on neil jälle huvitavaid asju, just selliseid, mida vähemalt mina poest ei oskaks küsida. Äärmiselt rahul olen sädeleva jumestuspulgaga, millega saab laud sädelema tõmmata, või ka põsed.
Couleurs Nature on OK. Ja paar kuud tagasi tuli neil uus sari Yria, sealt olen küll ainult paar asja tellinud, aga paistavad v head ja näevad ka shikid välja.
Kreemid on jah väga head, mina olen ka rahul.
NB! Ära telli sealt kunagi midagi täishinnaga! Neil on kogu aeg soodustuskleepsud, pool hinda või kaks ühe hinnaga, ja igas kirjas on hulk tooteid, mis parajasti soodushinnaga. Nii et kui mõni sulle sobiv asi on parajasti sooduspakkumisega, telli, mis siis, et sul seda veel pool purki alles.
 
hõkk 31. jaanuar 2002, kl 15.06
Ainukesed norm asjad on igasugused kreemid ja pesuvahendid...
muu on täielik s...
 
helgi 01. veebruar 2002, kl 21.01
Catry!
Kas olete kasutanud Oriflame tooteid? Kui ise liituda saab 30% soodsamalt ja lisaks veel ka teenida. tooted head. Kui huvi, annan infi.
 
salajane 03. veebruar 2002, kl 19.40
olen tellinud ammu nii 5 aastat tagasi,aga nad tyytavad siiamaani oma brozyyridega ja see kõik on jama ja kes see kahjuga ikka kauple...
 
elevant 05. veebruar 2002, kl 16.14
minagi olen sealt palju tellinud...
minu meelest on vanemad lôhnad saastad, aga uued üpris head. eriti palju komplikente olen saanud MIng Shu kohta, meestelt eelkôige. Neblina ja Ode De La Vie on ka head küllaltki.
tore, et saab ka kehatooteid osta juurde ning hind ei tapa.

Luminelle ripsmetushishid on tôesti jamad, aga ntx pôsepuna on mu lemmik ja küünelakid-huulepulgad ka hästi head. ja jube hea on tooniv päevakreem!

mina ei pelgaks sealt lôhnu ja meike tellida -- kôik asjad, mis ei meeldi, saab tagasi saata, isegi kui oled juba kasutanud. see on suurim boonus vôrreldes Oriflame'iga. ja niipalju kui mina tean, on orika tooted kehvemad. môni aeg tagasi juuksuri-kosmeetiku foorumis just oli sellest juttu.

närvidele käivad igasugu "tasuta kingitused" -- mul on 3-4 plastmassist kellajubinat, fotoaparaat ja raadio, mis ei tööta kumbki korralikult, peotäis salle ja ehteid ... ônneks on viimasel ajal hakatud pakkuma rohkem kosmeetikat.
 
angelina 05. veebruar 2002, kl 17.37
Tellisin ka kunagi. Ei mäleta kyll, et oleks midagi head olnud...
 
Vic 07. veebruar 2002, kl 15.22
Üht-teist sealt muidugi saab, eriti kreeme. Need nn. kingitused on küll jubedamast jubedad, seisma jäänud rämps, millest püütakse kingituse näol lahti saada, ka see sünnaks saadetud lõhn oli jube. Veel häirib,et ei ole eestikeelset toote infot peal, enamasti on need ju prantsuskeelsed, kui mõni asi jääb seisma, siis hiljem mõistata kuidas tehad mis asi on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!