Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Sobiv majutusasutus!
 
Hush 07. veebruar 2002, kl 12.30
Vabandan juba ette, kuna pole ka kindel selle teema sobivuses siia rubriiki, kuida midagi paremat ei osanud ka leida! Aga mure on nimelt järgmine: korraldamisel on väike seminar-koosviibimine nii umbes 20 inimesele, kuid oma varasemate kogemuste puudumise tõttu ei oska kuidagi valida mingit sobilikku majutuskohta! Kui kellegil on mingeid kogemusi, on kuskil käinud ja hea mälestuse saanud, jagage! Tegelikult võib halbade kogemuste ära hoidmiseks ka nendest rääkida! :))

Tingimused, mis sobival majutuskohal peaks olema, on siis ööbimisvõimalus vähemalt 20 inimesele (kas eestis on üldse selliseid kohti, kus leiduks üksikute vooditega nii palju kohti, noh, et ei oleks peretoad??), mingi nn seminariruum, kus kogu grupp saaks koguneda, toitlustus 3 x päevas, asukoha suhtes sellised piirangud, et võiks asuda ikka küllaltki lihtsalt ligipääsetavas kohas ja soovitavalt Tartu või Võru lähedal...Hetkel ei tulegi rohkem meelde, no muidugi hind võiks ka ikka talutav olla :)

Igatahes, kui midagi pähe tuleb, soovitage või andke õpetussõnu!
 
Mer 07. veebruar 2002, kl 14.48
Hästi tore koht on Kopra turismitalu Viljandi lähedal,aga kahjuks ei mäleta täpselt,palju rahvast ööbima mahub.Vaata netist www.kopra.ee.Pererahvas,koht ja söögid on igatahes viimasepeal.
 
Hush 07. veebruar 2002, kl 16.03
Aitäh! Eks ma uurin järgi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!