Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
pangalaen
 
Marju 07. veebruar 2002, kl 17.47
Tere kõigile!
mul mure järgmine oleme mehega otsustanud, et tahame endale korteri osta aga selleks peame laenu võtma.
ja siit ka küsimus neile kellel on kogemusi laenude võtmisega.
Millisest pangast on soodne võtta näiteks noore pere laenu, palju te olete võtnud ja kui palju on iga kuine tagasipakse.Palju näiteks oleks võimalik laenu saada kui keskmine sissetule´k on umbes 8000 krooni?
 
Laura 08. veebruar 2002, kl 09.00
Meie võtsime hiljuti laenu ja kõige soodsam oli sel hetkel Ühispangas. Kui sa tahad teada, kui palju oma sissetulekuga saad laenu võtta, siis mine panga www.lehele, seal on erinevad kalkulaatorid - nii selleks, kui palju võtta saad kui ka tagasimakse graafiku teadasaamiseks.
Sinu kuu sissetulekust (sellest mis sa reaalselt kätte saad) lahutatakse maha kohustused nagu teised pangalaenud, käendused, liisingud jms, mida sa oled kohustatatud maksma. Siis saadakse summa, mille alusel laenu arvestama hakatakse. See peab jääma min 4000 krooni. Ja sellest tohib laenu igakuine makse olla max 1/3. Saate võtta suurema summa laenu, kui taotlete mehega koos - siis lüüakse kokku teie mõlema palgad ja laenu saamiseks vajalik netopalk suureneb.
Ühispanga interneti lehel on neil iga laenutoote tutvustused ja samuti e-mail ja telefonid, kust saad lisa küsida. See olekski vast kõige lihtsam moodus oma küsimustele adekvaatsed vastused saada.
 
sandra 11. veebruar 2002, kl 10.26
Mine panka, plõnksuta naiivselt silmakesi ja lase telleril endale kõik puust ja punaseks ette teha. Netist leiab muidugi ka palju infot.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!