Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Sipelgad!
 
Jana 11. veebruar 2002, kl 10.17
Küsiks nüüd omakorda, kuidas lahti saada sipelgatest, õigemini - kuidas kätte saada emaseid! Kord õnnestus sefiiritordi tükiga 4 tükki kätte saada, aga rohkem pole vedu võtnud! Ja need majakesed ja spreyd pole aidanud! Äkki on nende jaokski mõni "hiinapulk"?
 
Jana 11. veebruar 2002, kl 14.40
Kas tõesti olen ainuke kes nendega kokku puutub?:-(
 
Pipa 11. veebruar 2002, kl 15.13
Mina sain neist küll nende 'majakestega' lahti, aega võttis u 1,5a, uuendasin ka pidevalt neid 'majakesi', kuid mina elan 8 korteriga majas - paneelelamus vm. suures majas ei pruugi mõigata, kui vaid ainuisikuliselt nonde sipelgatega võitlust pidada.
See mingi kollane kriit (Mašake või midagi taolist) pidi ka aitama, piirasin näit. söögilaua jalad jms. kohad kriidiga ning tõepoolest, üle selle kriidijoone nad ei marssinud.
Räägitaxe veel booraxi segamisest moosiga näit. ning niiviisi nende surnuxsöötmisest, kuid mina seda meetodit ei proovinud.
 
Memm 11. veebruar 2002, kl 16.18
Sipelgaid on erinevaid. vaarao sipelgas ja must sipelgas. vaarao on selline kellele ükski teine mürk ei mõju kui ainult spets talle mõeldud mürk. Aga loe lähemalt nendelt lehekülgedelt.
http://home.index.ee/pestchemical/mustad_sipelgad.htm
http://home.index.ee/pestchemical/vaaraosipelgas.htm
 
Vic 11. veebruar 2002, kl 16.32
Mina panin vaaraosipelgatele küll booraksglütseriini kunagi ammu, nad mitte ei söö end surnuks, vaid booraks ei lase neil paljuneda. See magus variant koos glütseriiniga läks hästi peale, nad ise tassivad selle ilusti pesadesse ja kaduma nad jäid, aga seda peab ikka mõni aeg panema hästi madala aluse peale.
 
kati 11. veebruar 2002, kl 18.25
Meil olid vaaraosipelgad, kes muuseas on kõige magusa nagu sai ja suhkur maiad, aga nad kadusid niipea kui mu mees hakkas tavalisi pisikesi armsaid ämblikke pidama, ei tea kust nad küll meie korterisse tulid, aga sipelgad, keda enne oli väga palju, kadusid päeva pealt ja tagasi pole tulnud.
 
Jana 12. veebruar 2002, kl 09.49
Aitähh, memm!

Uskumatu, aga lugesin välja, et nad surevad küll 2-3 nädalaga, aga vastsed võivad kooruda kuni kahe aasta jooksul veel peale seda!
Vahel on parem kui ei tea nii palju! Peale nende artiklite lugemist tõusid ihukarvad püsti!
Aitähh ka kõigile teistele kes vaevusid vastama!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!