Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
lapitekk
 
lapikoll 18. veebruar 2002, kl 08.50
Ega keegi ei oska soovitada tallinnas mõda inimest kes lapitekke õmbleb? Või siis kasvõi väljaspoolt Tallinna:) Nimelt on mul kodus igasuguseid huvitavaid kangajääke , mõtlesin et hakkan ise õmblema , kuid kahjuks ei oska:( Aga oma mõnusat lapitekki või diivanikatet tahaks ikka!
 
pipi 18. veebruar 2002, kl 11.46
Kadaka teel kangapoes (mitte selveri juures vaid edasi) on läbi poe minnes taga lõpus mingi lisapoeke, kus müüakse kõikvõimalikku lapitöid. Seal samas naine õmbleb. usun, et ka tellimuse peale. Ilusad asjad igatahes.
 
Pipi 19. veebruar 2002, kl 09.12
tere teine pipi;)
aga mina käisin seal kangapoes juhuslikult laupäeval ja siis oli seal algamas lausa mingisugune lapitöökursus! tekkis huvi lausa.
 
Margit 19. veebruar 2002, kl 10.17
Tean, et et Põhja Tallinna Sotsiaalabikeskuses toimuvad reedeti kell 11 lapitekiringid.
Internetist võite leida huvitavaid ideid aadressilt
http://womensearlyart.net/quilts
 
pipi 19. veebruar 2002, kl 11.00
Oi, tere jah, Pipi. Nüüd on küll piinlik, ma hakkasin eile-üleeile kommenteerima ja sõrme seest tuli see nimi välja, ei teadnud, et keegi juba on Pipi. Nüüd vaatasin ringi, sa oled täitsa olemas :) Ma muudan nime, sorry.
 
sandra 19. veebruar 2002, kl 11.50
Soovitaks sul siiski ise proovida. See on päris lihtne, ainult nõuab süvenemist ja nuputamist. Mõnus lõõgastus.
 
elle 28. veebruar 2002, kl 17.12
Olen lapitekke teinud ja mõned ka tellimuse peale.Kui Te ei ole mingit muud varianti leidnud,siis võite meilida aga tõesti-tõesti-see ei ole väga keeruline ja on selline nn.emotsionaalse väärtusega asi.
 
Tova 01. märts 2002, kl 14.21
Tundub, et kui siin nüüd keegi ütleks, et tema, jah, teeb, siis oleks päris hea äri. Tova oleks kohe kaltsukotiga kohal (võin ise ruutudeks lõigata, kui öeldakse, kui suurteks) ja teise poole tekk (no et ühelt poolt lapitekk ja teiselt poolt 1 suur palakas) on kohe võtta...
Tea'nd kas see suur palakas võib mõni baikatekk olla või ei võta sellist paksust ükski masin?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!