Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Chinchilla
 
Eve 18. veebruar 2002, kl 15.56
Tere!
Kas keegi oskaks jagada kogemusi chinchillade kohta?Sooviksin endale chinchillat osta aga ei tea, kuidas teda pidada ja mis tema heaks peab tegema.Kas chinchillat on kergem korteris pidada kui miniküülikut ja kas nad on rahulikumad loomad kui jänesed?
Ootan vastuseid.
 
jana 21. veebruar 2002, kl 09.59
Chinchilla on väga kiire loom. Hooldada on teda lihtne, ainult lusikatäis sööki päevas. Kuna ta sööb vähe, siis väljaheiteid on ka vähe ja puuri puhastada ei ole tihti vaja.
 
Pillekas 25. veebruar 2002, kl 12.02
närib sama palju kui jänes. eriti süles olla ei taha. paindub hästi ja seetõttu kipub "ära kaduma" kõikvõimalikesse pragudesse (näiteks külmkapi taha). päeval magab - on teine ööloom. hooldada on lihtne. ja nagu jana kirjutas, siis kiire on ta tõesti ja teeb haake nagu jänesed. kindlasti tahab liivavanni saada paar korda päevas - siis on loomake happy. tuuletõmbust ja niiskust nad ei talu. kirjuta kui midagi veel teada tahad.
 
Eve 26. veebruar 2002, kl 08.52
Suur aitäh vastuse eest.
 
uitaja 26. veebruar 2002, kl 10.21
loe lisaks http://www.chinchilla.ee/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!