Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Viru Reisid
 
Lizzy 19. veebruar 2002, kl 10.43
Soovin sõita kevad-suvel kuhugi euroopa linna, kas Pariisi või Londonisse.
Kas kellegil on kogemus "Viru Reisidega". Lugesin, et nemad korraldavad mulle päris vastuvõetavaid reise: Pariisi, Londonisse, Prahasse jne. Ja pole väga kallid kah!
Aga umbes ei julge minna. Olen küll euroopas palju reisinud, aga mitte kunagi läbi turismifirma.
Oleksin väga tänulik, kui keegi arvamust avaldab.
 
kyllie 19. veebruar 2002, kl 14.52
häid kogemusi on tiit reiside, germalo, eurotouriga. teisi ei tea. odav ei pruugi alati hea olla, uuri täpselt järgi, mida selle hinna eest pakutakse.
 
Siiri 19. veebruar 2002, kl 15.30
Minu tuttav käis Pariisis. Arvestada tuleb 2 ööbimisega bussis, öömajad on kõige odavamad (formula 1 vms), mitte mingit toitlustamist ei ole. Pariisis oldi kokku vist 1,5 päeva. Ülejäänud aeg kulus sõitmisele. Nägi pool Euroopat ära. Kui on tore reisikaaslane - siis miks mitte!
 
Valery 19. veebruar 2002, kl 15.54
Käisin ka Viru Reisidega Pariisis. Hind oli vastuvõetav, aga... Kui nüüd kõik kirja panna, siis...
1) sõitsime suvel (palavusega) ja konditsioneer ei töödanud. Eriti mõnus :(((
2) WC bussis oli enamus ajast kinni, sest keegi ei viitsinud teda puhastada ja seega seda kasutada ei saanud
3) Meile taheti näidata võimalikult palju huvitavaid kohti ja seega oli kogu aeg siuke kiire jooks, et lõpuks nagu väsitas ära...
4)Odav öökoht on selles suhtes jama, et mõnes öömajas oli küll selline tunne, nagu poleks linu juba tükk aega keegi vahetanud. Aga muidu toad olid päris ilusad
5)Arvestada tuleb ka sellega, et need toad on 3-kohalised (1 suur voodi ja üks väike voodi). Ning kui piisavalt palju maksta ei taha, siis võid sattuda ühte voodisse võõra inimesega. Jutt oli veel siuke, et TAVALISELT pannakse kokku samasoolised, aga ära iial ütle iial... Ja kui ka lähed kaaslasega, siis eeldusel et toad on 3-kohalised, ei pruugi sa ikkagi oma kaaslasega ühte tuppa/voodisse saada. Muidugi võib alati rohkem maksta ja üksi elada...
Igatahes kui reisilt tagasi sain, mõtlesin, et nüüd ei lähe tükk aega enam kuhugi, aga... Nüüd võiks juba jälle minna :))
 
kyllie 19. veebruar 2002, kl 16.24
no mida mina räägin .. tuleb minna kallimalt ja korralikumate firmadega ja kõik eelpoolnimetet probleemid välistatud. mdx linnade puhul on oluline ka see, kas hotell asub kesklinnas või hoopis mõnikümmend km linnast eemal.
 
Lizzy 20. veebruar 2002, kl 09.48
Suur tänu arvamuste eest. Pani natuke mõtlema küll. Eks ma uuri teisi firmasid kah. Igatahes aitäh Teile!
 
Cathy 20. veebruar 2002, kl 12.40
soovitan ikka lennureisiga pariisi minna...kui sa just suur bussisober pole..
 
kyllie 20. veebruar 2002, kl 12.48
lennuk muidugi parim, kui raha pole probleem. kuid pole hullu, osad reisibürood sõidutavad laevaga otse rostocki. (seda muidugi suvel, kui see laev käib) ja nii pole ka pikka tüütut bussisõitu.
 
Valery 22. veebruar 2002, kl 15.54
A mina kardan kõrgust :((( Seepärast ei saanud muud moodi kui bussiga. Raha nagu polnudki see kõige suurem takistus
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!