Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
kah kassiprobleem
 
mirr 20. veebruar 2002, kl 14.41
mida teha kui kass k6iksuguseid kangaid s66b-voodikatteid, kapsuneid jms, suured augud s66b sisse ja neelab alla ka, olen proovinud anda vitamiine kassimuru jms, aga probleem on vist psyyhikas? v6ibolla on kellelgi sarnane kogemus?
 
kassimamma 20. veebruar 2002, kl 16.53
stress ehk? on tal mängimiseks/jooksmiseks piisavalt ruumi, mänguhiiri?
 
zoocoll 21. veebruar 2002, kl 12.48
Vitamiine ja muid toidulisandeid määraku ikka loomatohter, ise ei pruugi õige asja peale juhtuda.

Mööblile ja katetele võib proovida peletus-sprayd pritsida, lemmikloomatarvete kauplustes on seda saada. Inimeste jaoks peaaegu lõhnavaba aine on loomadele eemaletõukav ning ehk jätab kass järamise järgi. Seljariided pane kappi ära - selline kass aitab korraarmastusele kodus tublisti kaasa:)

Muide - tuttavatel oli kord koerake, kes villast armastas. Lihtsalt - ilma et tal millestki olulisest vajaka oleks olnud, lihtsalt nautis villase materjali närimist.
 
juta 21. veebruar 2002, kl 14.11
Hm, äkki on tal suguvõsas mõni koi? Sorry. Tegelikult tahtsin ka peletussprayd soovitada, kui mõnda aega kasutada, saab äkki halvast harjumusest lahti. Meie kass sõi kunagi toalilli, panime lilled mõneks ajaks kassi eest ära, harjumus läks üle ja nüüd tõime lilled tagasi ja enam ta neid ei puutu.
 
Miina 24. veebruar 2002, kl 07.26
ise ka kasvatan noort kassikest. kui nüüd kassi raamatutest lugeda ja netist siis öeldakse et kassile ei meeldi foolium ja viina lõhn. meie kiisu aga kortsutab fooliumi mõnusaks rulliks ja mängib sellega, viina lõhn talle jah ei meeldi. talle nimelt meeldib tapeeti sikutada, on nüüd terve päeva sellest mööda käinud, kuna määrisime viinaga koha kokku. kui ta halvalt tegemiselt tabada siis jälle loetud soovitus et pritsi veepüstolist, saab lõpuks aru, et vale asi ja enam nii ei tee, või pane mingisse plekk topsi sendid ja kolista seda kui mitte lubatut puutub. vat siukesed ideed. üldiselt muutub me kiisupoja ulakused juba talumatuteks, nii et üritan ehk veepüstoliga, kuigi meie kiisukesele meeldib vesi ka. kui ämbris vett siis käib ja paneb käpaga et ikka põrand ja käpad märjad oleks. aru tast ei saa, mis ta selles näeb, ehk oma peegelpilti või virvendus meeldib
 
Hummu 01. märts 2002, kl 14.28
Minu kass jumaldab fooliumikuulidega mängida. Esimese körtsis ise, nüüd teeme meie talle.
ja viina joome kaa ja kass istub süles rahumeeles.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!