Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
voodi
 
Liina 26. veebruar 2002, kl 12.36
Kes teaks, kust saaks osta sellist toekamat kokkukäivat madratsit. Midagi sellist nagu külalistevoodile käib, aga ilma raamita, sest need voodiraamid on vist suhteliselt kipakad. Kui keegi oskaks kas või mingit suunda anda, mis laadi poest seda üldse leida võib.
 
M 26. veebruar 2002, kl 13.44
eks ikka mööblipoest
 
Karamell 26. veebruar 2002, kl 13.45
Aga miks sa ei taha näiteks täispuhutavat, on neid sadaval nii ühe kui kahe jaoks. Uuemat tüüpi on maast normaalse kõrgusega ja kaetud pehme kangaga. Muidugi sobib see ikka ajutise magamise jaoks paremini .
 
Q 27. veebruar 2002, kl 14.31
Pärnu mnt. sai Tarmeli poest varem tellida just sellise suuruse, materjali ja kujuga madratsi kui soovid.
 
liina 01. märts 2002, kl 11.40
Voodit oleks vaja sellisele raskemale inimesele, ma ei tea, kui head need täispuhutavad on, järsku ei kanna hästi sadat kilo. Aga ajutiseks magamiseks on vaja jah. Mööblipood sellist kraami väga kergesti ei jaga (M ärgu ülbitsegu). Aga kust täispuhutavaid normaalseid madratseid muidu müüakse?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!