Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
vaiba puhastamine
 
sekeldus 03. märts 2002, kl 22.23
Olin loll - ostsin heleda vaiba ja loomulikult tekivad sinna igasugused plekid. Äkki keegi oskab soovitada tõesti head vaibapuhastus-vahendit või mõjuvad need ainult värsketele plekkidele??
 
Marxx 04. märts 2002, kl 09.29
Väiksemate plekkide kiireks puhastamiseks sobib väga hästi Johnson & Johnson'i valmisvaht pudelis. Terve vaiba puhastamiseks pead ostma mingi vedeliku, mida veega lahjendada. Ega neil erilist vahet pole, see reklaamitav Vanisch (või kuidas iganes seda kirjutati) kõlbab küll. Ära ainult vaipa väga läbi leota.
 
nupsik 04. märts 2002, kl 12.29
Eesti vaibapuhastaja on hea,nimi kahjuks ei tule meelde.Samas ka nuskpiiritus veega lahjendatult aitab paljude plekkide vastu.Soovitan muretseda mingi 100 nipi raamat ,võib leida häidnõuandeid.
 
vilu 04. märts 2002, kl 16.27
Eesti puhastusvahenditest on hea sari “Kodule”, Flora vist tegi, seal on ka vaibapuhastusvahend.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!