Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
mure videomakiga
 
K. 08. märts 2002, kl 10.18
Sai kolitud. Ja nüüd uuesti videomakki telekaga ühendades ei näita see enam pilti. Videoka puldilt menüüd valides on läbi udu näha, et menüü ette tuleb, kuid see virvendus ja sahin on nii tugevad, et midagi välja ei loe. Ja kui video käima panen, näen ka vaid sahinat. Enne töötas kõik suurepäraselt. Sai põhjalikult videoka nn õpetust uuritud ja katsetatud, aga midagi ei aita. Eelmises korteris oli STV, aga uues on Starman. Kas see võib kuigagi mõjutada? Oskab keegi midagi soovitada, mida võiks teha?
 
Lynn 08. märts 2002, kl 12.13
Kui lindi pealt ka enam ei näita, pole probleem stv-s või starmanis, pigem masinaga midagi juhtunud... helista parandusse.
 
Marxx 08. märts 2002, kl 12.15
Eeldatavasti sul ilma videomakita ikka on pilt?
STV või Starman-vahet pole maki jaoks. Kui ei antennist ega videost kummastki ei tule pilti, siis võib olla küsimus sinu ühenduskaablis, mis on maki ja teleka vahel.
Kas pilt läheb antennipessa või nn europistikusse? Kaabel võib vabalt viga olla saanud kolimise käigus või on ots lihtsalt lahti.
Kusjuures seda videomaki installi võta ka väga tõsiselt - vaata, et oleks ära määratud õiged sisendid ja väljundid jne. Kõik oleneb ka maki tüübist - settingud on väga erinevad firmade lõikes.
 
Marxx 08. märts 2002, kl 12.32
Pigem just see, et nii lindilt kui antennist läbi maki vaadates näitab kehvalt, annab lootust, et viga settingutes või kaablites.
 
K. 08. märts 2002, kl 15.51
Aitäh! Muidu näitab teleka pilti ilusti läbi videomaki. Aga videot ei näita ja ka menüü pilt on läbi udu...
Loll küsimus: kuidas ma neid settinguid saan sättida, kui ma menüüd ei näe? Kas on võimalik videokat täitsa otsast peale uuesti installida? Mäletan,et täitsa esimest korda telekaga ühendates viskas ette kirja:õnnitleme, et olete ostunud uue videomaki(või midagi taolist) ja siis hakkas ta ise mässama ja kanaleid enda jaoks paika panema.
 
Marxx 08. märts 2002, kl 16.19
Esmaseks installiks EI OLE tavaliselt vaja menüüd näha. Juhtimine käib maki küljes olevate nuppudega ja seal oleva displeiga. Kuidas konkreetselt sinu makil see asi käib, selgub juba kasutusjuhendist.
Praegu tundub küll, et sul on settingud sassis. Kui restarti muud moodi teha ei saa, siis paar tundi ilma vooluta peaks küll kõik nulli viima...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!