Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
To:Marxx
 
K. 12. märts 2002, kl 10.54
See, kui ma video mängima panin ja siis teleka kanaleid otsima panin, see ei aidanud. Telekas ei leidnud midagi. Tegelikult on nii, et kui ma video mängima panen, siis ta ainult sahiseb, isegi pilti pole aimata.
Philips ja mark on VR210/58
 
Marxx 12. märts 2002, kl 13.15
Kui videomakk ikka töötab, s.t. on olemas kõik muud funktsioonid (kerib, vahetab kanaleid tv-l läbi maki jms.), siis võib olla veel üks moodus enne remonti viimist.
Nimelt võib olla praegu mõni tv kanal hõivanud sinu varasema videomaki sageduse.
1. Võta välja kassett
2. Vajuta KORRAGA puldil 'stop' nuppu ja makil 'stop/eject' nuppu. Hoia all kuni displeile ilmub number (tõenäoliselt M583), mis näitab videomaki praegust pildiedastussagedust.
3. Makk peaks hakkama edastama sellelt sageduselt testpilti.
4. Nüüd vajuta '+ volume' klahvi: makk hakkab automaatselt otsima vaba sagedust. Kui see on leitud, ilmub teade ka displeile.
5. Nüüd otsi telerist sel kanalil mis video jaoks, välja testpilt, mis peab olema kristallselge.

See õpetus kehtib, kui sul on tavalise antennikaabli kaudu tv ühendus(mitte SCART)
Kui see ei aita, siis ei oska rohkem abi küll siin foorumis anda. Mõni tark mees kohapeal ehk suudab pildi ette võluda või on makk siiski tõenäoliselt tuksis.

Jõudu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!