Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
üüri.info
 
Marju 15. märts 2002, kl 18.01
Mind huvitaks et kuidas seal see asi käib...
kas lähen sinna ütlen et vajan nii suurt korterit, sellise hinnaga ja MIS SIIS EDASI saab!?
ja veel tahaksin teada kas keegi on kasutan seal veel seda liisingu infot, kuidas sellega on...
teretulnud on kõik nii head kui halvad kogemused.
 
anks 15. märts 2002, kl 21.25
Kus see üüriinfo asub?teiste kogemused oleks teretulnud!Kui ruttu on võimalik sealt kaudu korterit leida?
 
Maali 16. märts 2002, kl 17.52
üüriinfos on nii et seal maksad ühekorra maksu. see on siis vastavalt sellele kui suurt korterit tahad. Ühetoaline oli 295.-.
Ütled talle et mis hinnaklassis ta sulle kortereid võib pakkuda, kus linnaosas jne. Annab sulle kohe esimesel korral sobivaid kuulutusi ning kui veab siis võid kohe korteri saada. Aga üldiselt on nii et ta infot annab välja 6 kuud peale lepingutegemist ja sina ise pead talle helistama ja uusi kortereid küsima. Kui hiljem helistamise asemel kohale lähed siis võta kindlasti oma paber kaasa, muidu vaatab sind hästi kurja pilguga (ju paberi puudus).
Võin öelda et kuulutusi on tal palju, leiab ta need ajalehtedest ja ju keegi vist talle otse sinna ka annab. Kui ise korterit otsisime, siis küll ei leidnud ise ajalehtedest otse omanikelt kuulutusi, ei tea kuidas temal see õnnestus.
Asub see postimajas ühes boksis.
tasub ära küll sealt korteri otsimine sest kuulutused kõik otse omanikelt.
 
anks 17. märts 2002, kl 18.45
aga kui ei leiagi korterit,kas siis see sissemakstud 295 eeki saab ikka tagasi voi?
 
Maali 19. märts 2002, kl 19.39
nende arvates on kuus kuud piisav aeg et korter leida, kui ei leia siis ...
igatahes raha tagasi ei saa. aga võin öelda, et kuulutusi neil on ja valikut ka. meie olime veel üliõpilased kes eriti kallist korterit ei oleks saanud üürida, kui sinna pöördusime. meie hinnale vastavaid kuulutusi oli veits vähe, aga me ju tahtsime ka 2100.- max välja käia kuus(seda siis juba koos maksudega). Kuulutusi oli meile ka, aga lihtsalt oli siukseid omanikke kes leidsid et kuna üliõpilased siis teid ei võta jne. Aga kui juba veits rohkem nõus välja käima ollakse siis vat neile oli kuulutusi küllaga.
Muide, meie saime omale korteri ikka ajalehekuulutuse peale, omanikult ja puha ja odavalt ka. Lihtsalt kuidas näkkab kellelgi. Igatahes üüriinfo etem ikka kui maaklerile maksta ja odavam ka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!