Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
lubjarikas vesi
 
mõtlik 16. märts 2002, kl 16.43
selline mure on, et elan sellises kohas, kus on VÄGA lubjarikas vesi. no kohe tõesti. vee kiirkeedukann läheb kahe nädalaga juba valgeks näiteks... ei saa nõusid korralikult puhtaks (eriti just klaasnõusid) ja üldse igavene jama. mida krt pihta hakata? kuidagi vist filtreerida ei saa, vähemalt mitte mehaaniliselt, sest minu teada kaltsiumisoolad lahustuvad vees täielikult.. MIDA SIIS KRT TEHA. tahaks üks kordki nõud puhtaks saada :)
 
Rocky 16. märts 2002, kl 17.00
kle kas sellise veega tulevad hammastele laigud ka?
 
hoolimatu 17. märts 2002, kl 01.10
sel juhul oleks abiks veepehmendusseade.
 
zoocoll 18. märts 2002, kl 12.43
Ega miski peale ioonvahetusseadme vist ei aitagi:( Elan ise ka taolises kohas. Paigaldasime veefiltrid - üks mehaanilise prügi püüdmiseks, teine, mingite kristallidega, vee pehmendamiseks. Pisut vist paremaks läks, aga mitte väga oluliselt. Sademe ladestumine vähenes tõesti kuigivõrd.

P.S. Kas kellelgi on kogemusi Britta kannuga - kas lubjasus väheneb vee filtreerimisel? Armastan väga teed, kareda veega on see lihtsalt hirmus... Kui Britta aitaks, jookseksin kohe poodi:) Senini pole mul sellesse usku olnud ja niisama mitusada krooni raisata tulutu asja peale pole raatsinud... Andke teada!
 
sekeldus 18. märts 2002, kl 18.16
Ostsin endale umbes 1,5 aastat tagasi Brita kannu, sest ei suutnud samuti teed juua - AITAS!! Tõesti, vesi on palju parema maitsega ja kiirkeedukannule ei tule katlakivi... Soovitan
 
Tova 19. märts 2002, kl 09.57
Lasen kõik söögi-ja joogivee läbi Britta. Vahe on oluline.
 
Vic 20. märts 2002, kl 13.29
Kui jooksed nüüd Britta kannu järele, siis saad kvaliteetsema vee küll, aga filtrit ei või kaua hoida, peab teatud aja järel vahetama, siis näed mida ta Sul püüdnud on. Kui otsustad kiirkeedu kannu osta, siis kiirem on spiraaliga, kuigi uuemad on plaadiga ja seda spiraali tuleb ikka puhastada, sinna korjub ka filtreeritud vee korral lubja kiht, mis aeglustab keema hakkamist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!