Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Toanurk hallitab
 
Miili 18. märts 2002, kl 17.06
Mis ma nüüd teen?
 
kassu 18. märts 2002, kl 17.15
No ikka vaja see toanurk vist lahti harutada ja pahteldada jne , ainult kosmeetiline puhastus toob pärast ikka hallituse tagasi:(
Nüüd on ju igasugused niiskuskindlad remondiasjad ka igalpool ehituspoodides olemas , küsi poest ka julgesti nõu:)
 
Lynn 18. märts 2002, kl 17.34
kindlasti vaja selgitada, misk ta üldse hallitab, muidu ei aita miski remont, kui põhjust ei likvideeri. seal peab olema miski niiskusekolle... vanasti läksid vannitoad hallitama, kuna seal polnud piisavalt ventilatsiooni ja niiske ühk ei kadunud, aga toas...
 
last 18. märts 2002, kl 18.12
Tavaliselt liigub niiskus toast välja ja kui välisseinas on mingi materjal, mis takistab niiskuse teed, hakkabki kas seina sees või siis sisemisel pinnal midagi idanema. Vastupidisel juhul, nt. kui on tegu paneelmaja nurgakorteriga, võib nn. vuugivorst olla paneelide vahelt puhta kadunud ja mitt enam niiskus vaid lausa vesi presiib väljast sissepoole. Sai vist tiba erialane ja ehitusfüüsikaline:)))
 
tean 18. märts 2002, kl 23.07
kui on majavamm, siis tuleb tuli otsa panna
 
ise loom 19. märts 2002, kl 10.29
to last:
misasi on vuugivorst? Mul see mure, et kuskilt tuleb vesi jah, aga kust ma tean, kas katus jookseb läbi või vuugivahe? Viies korrus...
 
U 19. märts 2002, kl 11.09
pese puhtaks
 
Miili 19. märts 2002, kl 11.12
Viimane korrus - mõlemad variandid võimalikud!
Aga mida ikkagi ette võtta, paneele vist kangutama hakata pole mõtet?
 
Marxx 19. märts 2002, kl 12.01
Hallitus võib olla ka lihtsalt sellest, kui vähe köetakse - toas suhteliselt leige temp. Kui on ka uued õhukindlad aknad, on pea kindel, et välisseina tuleb hallitus.
Kuna veneaegsed majad on ehitatud arvestusega, et köetakse rohkem ja ventilatsioon toimib paremini (akende pragudest :).
Kahjuks aga kaovad tänapäeval korteri renoveerimise käigus mõlemad ära :( Sealt siis ka probleemid.

ise loom: Kui sein täitsa märg viimasel korrusel, siis tõenäoliselt on probleem parapetis: plekid lasevad läbi või on tuul need üldse ära puhunud või on katusekate lihtsalt läbi ja aeg vahetada.
 
liisu 20. märts 2002, kl 15.06
Külm, niiske, ventilatsiooni puudus. Need tegurid likvideerida, mis muud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!