Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Loomade hoidja
 
Miki 10. aprill 2002, kl 12.37
Tere!Mul on kass,kahjuks pean Eestist paariks nädalaks ära sõitma ja kassi endaga kaasa ei saa võtta!Kahjuks minu vanemad,sõbrad ja tuttavad ei saa minu kassi enda juurde võtta!Lihtsalt pole võimalik!Ja kassi nagu üksi koju ka ei tahaks jätta,et teda keegi siis igapäev toidaks ja silitaks,tal ju hakkab ka üksi igav!Mida ma peaks tegema?Kas keegi on hoidnud oma lemmikut nn loomahotellis?Ja kuidas kogemus oli?Suured tänud kõigile!
 
Sippsikk 10. aprill 2002, kl 12.55
Kassid on enne kodus kui lennujaama oled jõudnud. Nad lihtsalt peavad oma koduseinte vahel olema. Kas Sa naabriga kokkuleppele ei saa, et süüa annaks või käiks keegi vaatamas, see oleks targem lahendus.
 
fille 10. aprill 2002, kl 13.31
just. las keegi käib teda pigem kodus toitmas-hooldamas. stressi vähem ja saab odavamalt läbi ka. las pigem nats igavleb kui et saab suure stressi osaliseks ning on su peale pärast mitu nädalat solvunud...
 
Vic. 10. aprill 2002, kl 16.15
Arvesta,et KASS hoiab kodu ja KOER peremeest, kass on mitu kord parema meelega üksi kodus, kui keegi käib teda toitmas-vaatamas, kui Sa ta uude ümbrusesse viid. Kass läheb igal võimalikul juhul oma kodu otsima!
 
Maali 11. aprill 2002, kl 04.53
Kord üks inimene andis mu sõbranna juurde kassi hoida, u 2 nädalaks. Aga kui siis omanik kassile järgi tuli, oli too nii solvunud ja kuri peremehe peale. Oli mitu päeva läinud enne kui kass andestama hakkas. Vat siuke lugu. Kassil igav vist küll natuke, aga jäta talle tema mänguasjakesi peitu, tal siis hea leida ja meeltlahutada.
Samas maal ema juures on kass sunnitud mõnikord 3 ööpäevaks üksi jääma. Alguses olevat hullult karjunud, kuid nüüd on ära harjunud. Kass peab lihtsalt kindlalt teadma, et tema juurde tullakse alati tagasi. Igatahes on kiisu alati hästi õnnelik kui ema koju läheb ;)
 
kass 11. aprill 2002, kl 10.55
kassid saavad üksiolemisega väga hästi hakkama-neile on oma koduseinad olulisemad, kui pererahvas. ja minu kogemus ütleb, et kass ei söö eriti palju, kui kedagi kodus pole (vähemalt meie kass ei söönud pooltki sellest, mis talle valmis panime, kui ära sõitsime 3-ks päevaks).
 
Tova 11. aprill 2002, kl 12.00
Jäta lihtsalt koju. Piisavalt vett (see on kõige tähtsam) nõudes, mida ei saa ümber ajada. Piisavalt sööki. Piisavalt puhast kassiliiva erinevates potskudes. Ka siis, kui su kass muidu ainult kindlas kohas pissil käib, kui häda käes ja seal liiv liiga must, ei tee ta kindlasti lihtsalt põrandale - kui mingi muu liivapotsik leitaval, kasutab ta seda. Minu oma läheb siis kraanikaussi ja siristab sinna auku.
 
Tix 11. aprill 2002, kl 12.02
Nõus, et see igavus, mida kass võib nende nädalatega kodus üksi tundma hakata, on kindlasti talle väiksem stress ja piin, kui võõras kohas võõrastega kohanemine. Jäta koju jah.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!