Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
autokool Tartus
 
cat 11. aprill 2002, kl 11.19
Palun jagage infot ja oma kogemusi Tartus asuvate autokoolide ja sõiduõpetajate kohta ning mis see kõik kokku maksma läks.
 
Cat 11. aprill 2002, kl 12.47

Jah. Mind huvitaks ka.
Muidu tutvusringkond kiidab Selge oma kõige rohkem, et asukoht hea ja autod ja sõiduõpetajad ka korralikud.
On's kellelgi muid kommentaare?

Muide, cat, kavatsed ka lube tegema hakata?
 
cat 11. aprill 2002, kl 13.08
to:Cat
See oleks mu soov ja unistus, et saaks selle aasta jooksul load kätte ja normaalse sõiduoskuse. Sõiduoskus on praegu null ja autost tean nii palju, et kus asub käigukang, rool, piduri- ja gaasipedaal.
 
liisi 11. aprill 2002, kl 14.49

ise käisin ka 2-3 aastat tagasi Selges. Teooriosa tehti hästi selgeks, õpetaja oli hea( selline armas ka veel lisaks, aga see selleks) Autod korralikud jne. Ainult et minul ei vedanud sõiduõpetajaga, kohe üldse ei saanud temaga rahul. teised tuttvad, kes on Selges käinud on muude sõiduõpetajate juures sõidu hästi ja kiirelt selgeks saanud.
Ma täpselt selle enda õpetaja nime ei mäleta, aga igatahes oli tal kooli kõige kehvem auto. Õpetada ta ei osanud, st see piirdus tihti karjumisega, kui ma midagi valesti tegin, mis õppijal ju ikka juhtub. Boksisõitude ajal läks üldse kuhugi ära ja lasi ise harjutada, mis just kerge pole, kui neid varem üldse läbi pole teinud. Igatahes oli jube närvesööv ja pingeline see sõiduõppe periood, õpetajat vahetada ka ei saanud. Aga sõidu sain lõpuks selgeks (kuigi boksisõidud tänu oma lähedastele, kellega ise platsil harjutamas käisin) ja load on praeguseks käes.
See jutt ei tähenda,et ma ei soovitaks Selgesse õppima minna, pigem vastupidi, just soovitan. Ja pealegi olen ma linnavahel näinud, et see minu sõiduõpetaja on Selgest üle kolinud või ära aetud või mida iganes, igatahes sõidab mingi teise kooli autoga.
 
lihtne 11. aprill 2002, kl 15.52
SElges on jube sõiduõps- Toivo-karjub ja ülbitseb kõrval. Igasugune õppimisisu läheb temaga ära.
 
janne 22. aprill 2002, kl 16.11
Minul on Selge autokooliga vägagi positiivne kogemus. Nimelt minu sõiduõps oli ka Toivo. Igati normaalne õpetaja- sõidu sain küll üsna kiiresti selgeks, nii et arvan viga oli sinus "lihtne", kui ikka ise saamatu oled, siis on ikka keegi teine süüdi ja halb.
Tuttavad on ka Selges käinud ja oma sõiduõpetajatega väga rahul. Nii, et mina julgen küll Tartu koolidest ainult Selget soovitada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!