Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
föön
 
Nele 12. aprill 2002, kl 12.16
Tere! Tahaksin endale uut fööni osta vana veneaegse asemele. Kaasaegsetega mingit kogemust pole. Oskan vast ainult võimsust vaadata. Juuksed mul lühikesed, loomuliku lokiga. Millised otsikud peaks olema? Misasi see suur kettakujuline asi on, milleks see hea on? Mida peaks kindlasti arvestama?
 
Pirts 12. aprill 2002, kl 12.28
See suur kettakujuline asi on difuuser, mis aitab õhuvoolu laiali jagada ja juukseid juurte juurest kuivatada. (Kui füüsikast mäletad "difusiooni", siis vist selle järgi tuletatud nimetus.) Minu meelest hea asi, kui tahad sellist lohakat kahupead. Kuivatab tõhusalt. Kasutan seda ise meelsasti, aga mul on pikemad juuksed. Juuksurid ütlevad, et see on hea ka selleks, et otsene kuuma õhu vool ei kahjusta siis nii palju juukseid.
Mul endal on 1800 W föön, millel on kolm tugevusastet ja lisaks sooja ning jaheda õhu võimalus. Difuuser ja kitsa piluga otsik ka lisaks. Föön ise on profiföön, selline suurem. Reisile nii suurt fööni kaasa vedada pole mõtet, selleks on mul üks pisike oelmas. Aga selle suure fööniga olen superrahul!
 
Loe siit! 12. aprill 2002, kl 12.30
http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f=1&i=496&t=496

kopeeri see rida üles brauseriaknasse.
 
Cass 13. aprill 2002, kl 15.56
Loe pirtsu juttu ja osta endale samasugune - sinu juustega ideaalselt sobiv! Saad koheva toreda soengu. Võta kindl. üle 1000se võimsusega, ja mitme võimsusastmega ning selline, kus on külma õhu nupp - läheb vaja.

Trust me, olen ala uurinud ja endalgi selline suur difuuseriga föön. Vt Ufesa tooteid, kvaliteet tõega hea hinna eest.
 
Nele 15. aprill 2002, kl 08.53
Tänan! Kopeerisin, lugesin, sain targemaks, lähen poodidesse uurima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!