Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
triikraua puhastus
 
Raina 14. aprill 2002, kl 12.42
Kuidas puhastada triikrauda ilma selle pinda kahjustamata. Triikisin liiga kuumaga väga örna riiet - tulemuseks rikutud triikraud ja kallist riidest püksid. Äkki annab midagi triikrauaga ette vötta. Proovisin lihtsalt pesupulburiga nühkida - ei miskit!
 
Pirts 14. aprill 2002, kl 15.31
Oleneb, millise põhjaga triikraud Sul on. Mul on teflon, see pole kogu oma eluea jooksul mitte midagi külge võtnud. Kui vanasti olid vene triikrauad, siis sai need äädikaga nühkides puhtaks. Arvan, et abrasiivseid vahendeid ei tohiks kasutada. Aga proovi äädikaga. Nühi äädikalapiga veidi külmalt. Siis võta kuivatuspaber, pane triikraud sooja ja püüa liigne sodi kuivatuspaberi peale triikida. Kui ei aita, nühi veidi jahtunud triikrauda uuesti äädikaga ja korda kuivatuspaberi protseduuri. Jõudu!
 
Maali 14. aprill 2002, kl 17.25
On olemas ka triikraua puhastuspulk (usun et nii teda kutsutakse). Seda määritakse peale soojale triikrauale ja hõõrutakse siis villase lapiga. Meie triikrauda aitas. Meie saime selle koduextrast, aga ju seda on igal pool. Hind oli ka mingi 10.-
 
Pipi 14. aprill 2002, kl 17.29
Puhastuspulk (umbes nagu liimipulk)aitab jah suurepäraselt
 
maigi 15. aprill 2002, kl 10.49
Aga kuidas seest katlakivi eemaldate, kas äädikaga võib?
 
siramius 15. aprill 2002, kl 13.03
Kuidas kivist lahti saada, ei tea, kuid edaspidiseks vältimiseks aitaks destilleeritud vesi, kui kuskilt saada on võimalik. osta saab muidugi bensukast ka, aga...
 
krimbu 15. aprill 2002, kl 14.06
dest.vett saab aapteegist.
 
krt 15. aprill 2002, kl 17.00
triikrauast saab katlakivi ära katlakivi eemaldamiseks mõeldud vedelikuga, müüakse kah kodupoodides ja maksab mingi 15 eeku või umbes sinnakanti. Aitab hästi. (kasutatakse nii, et valatakse külmalt triikrauda ja lastakse mõni aeg olla, siis loputatakse)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!