Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
jahi üürimine
 
tsinna 17. aprill 2002, kl 12.57
Panen siis selle teema Feliksi meeleheaks siia :))
Soovitage, kust ja kuidas jahti üürida. Olen kuulnud, et tuleb minna Piritale, valida meeldiv laevuke välja, ja siis vaadata, kas keegi tekil ka kobistab ja lihtsalt juttu ajama hakata. Aga võibolla siin on keegi, kes teab-tunneb kedagi, kes hääl meelel mõistliku tasu eest lahel väikese kruiisi teeks? Ja millised need taksid on? Esialgu pole veel kindel, kas tahan ühepäevast sõitu, nii 5-6 tundi koos päikeseloojangu imetlemisega, või tuleks kõne alla ka kahepäevane retk ümber Naissaare. Nii et kes teab, pange palun mõlema variandi hinnad.
Ahjaa, inimesi oleks nii 12-15.
 
tõeline kribu 17. aprill 2002, kl 13.23
Paar aastat tagasi tellisin oma seltskonnale Pirita Jahisadamast ametlikult, telefon 639 8628. Oli seal tookord härra Matvejevi nimeline, kes asja korraldas. Käisime umbes samasuure seltskonnaga Naissaarel giidiga ja jäime väga rahule. Naissaare puhkebaasis veel toitlustati meid väga viisakalt (puhkebaasis GSM 051 03845 ja 051 33150). Ei mäleta enam, mis see kõik maksma läks, aga midagi üle mõistuse kallist ei olnud. Pealegi võivad hinnad muutunud olla. Aga ette võtta tasub!
 
ehee 18. aprill 2002, kl 08.48
ESS Kalevi Jahtklubi - numbri saad 1188st
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!