Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Paberist nukk???
 
Murel 17. aprill 2002, kl 16.42
Kas keegi teab, kas on üleüldse kuskil müüa ilusat ja moodsat pabernukku? Ostsin tütrele raamatu, kus on keskaegsete riietega nukud. No maani kleite ei viitsinud ta joonistada. Tahab hoopis toppe ja miniseelikuid. Ise ma ei oska teda aidata, mul tulevad rohkem harkjalgsed kriipsujukud, aga mitte beibed.
 
ehee 17. aprill 2002, kl 18.49
arbi-raamat või ajakiri on olemas...eestikeelne, seal igasugu meisterdamist ja minumäletamistmööda ka barbi-nukk paberist
 
tulimeelde 18. aprill 2002, kl 09.26
Lapsena omal ajal olid ka need pabernukkud , siis mina lõikasin need välja välismaa kataloogidest, mis mingi vanaonu kuskilt välismaalt saatis(nagu hetkel anttila,halens igasugused sellised) Nendest modellidest said nukkud ja kudagi kohendasin need riideid ka sealt või siis riided joonistasin juurde.
 
aga meil 18. aprill 2002, kl 12.25
Meil on kõik kataloogid puruks lõigatud. Sealt saab ju lausa perekondi koos riietega ja ilma lõigata. Riided lõigatakse ka sealt, nii et ei ole mingit probleemi.
 
poes! 18. aprill 2002, kl 14.17
Ma kuskil poes nägin, päris eestimaine beib oli. Äkki see sobiks? kataloogid ju lörtsu paberi peal...
 
Kuku 18. aprill 2002, kl 17.10
Mina ka nägin! Apollo raamatupoes. Ja eraldi riided olid ka müügil. Minu tütar kiljus vaimustusest, kui talle nuku ja riided ostsin.
 
ebe 18. aprill 2002, kl 18.57
Tiimaris oli suur paks leht, millel nukk ja riided. Prismas kahes kohas, üks lasteraamatute osakonnas ja teine väike nagu märkmik koolitarvete, märkmike riiuli otsas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!