Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
tomat aknal
 
uvilind 20. aprill 2002, kl 19.41
Kes osakb nõu anda, kuidas kasvatada tomatit lillepotis köögiaknal? Kas kasvuturvas peab olema läbimärg? Kui tihti kasta? Jne. Internetis polnd miskit tarka.
 
lilleke 20. aprill 2002, kl 22.46
kas sa soovid kasvatada taimi ette või kuni viljad otsa tulevad?tomatit kastetakse nii,et kordades vähe,aga rohkelt vett korraga.mingil juhul ei tohi näiteks iga päev sirtsutada.kui soovid vilju toas saada,pead valima madala tomati sordi.kui on veel küsimusi,vastan meelsasti.
 
uvilind 21. aprill 2002, kl 08.36
Tänud! Spetsiaalse aknatomatitaimed juba olemas- ja kasvuturbas, aga kuna pole eales peale mõne toalille midagi kasvatanud, tekkis palju küsimusi. Kas peab ka maamulda panema või kasvatab tomateid mulle aknal ka kasvuturbas? Kunsväetist nagu ei tahaks.
Kas peab olemalääneaknal või VIIN hommikuks idasse ja õhtul läände?
 
gre 21. aprill 2002, kl 09.18
olen igal aastal aknalaual tomateid kasvatanud. olen mulla sees kasvatanud, aga sama hea peaks olema ka turvas.
tomat on ikka nii janune, et iga (päikeseline)päev kallan palju vett. tomat hakkab kohe lehti longu laskma kui kuivale jääb.
las nad olla ikka ühel aknal paigal
 
lilleke 21. aprill 2002, kl 11.48
kindlasti ühes kohas,läänekülg on üldse kõikidele lilledele parim,hea mahe päike;idapäike kõrvetab liiga.kuna turvas kipub sagedasel kastmisel paakuma,siis lisatakse liiva.võib ka mullas kasvatada aga turba pluss on see,et ta on umbrohu-ja haigustevaba.mullaga kahjuks tulevad kaasa ka igasugu putukad ja vihmaussid.olenemata kasvupinnasest peab väetist(süüa) igal juhul panema,ainult veest taim ära ei ela.väga tähtis on,et õitsemise ajal saaks kaaliumirikast väetist.
 
kah kasvataja 21. aprill 2002, kl 20.53
ikka tuleb väetada. kasvuhoones on taimed ju palju suuremas mullas ja ka tuleb väetada. kasvuhoones peab kastma kord-paar nädalas, toas pean ikka iga päev solistama, muidu on kohe longus... aga praegu on ju hilja seemneid mulda panna? mul hakkavad tomatitaimed juba õitsema.
 
lilleke 21. aprill 2002, kl 22.01
ei ole hilja,kui kasvatada madalakasvulist toatomatit.indeterminantse sordiga,mis istutatakse pärast kasvuhoonesse,on tõesti nats hiljaks jäädud(kõik on muidugi suhteline-mõni tahab võib-olla just hiljem saaki saada)
to kah kasvataja:uvilinnul on juba taimed külvatud.
 
uvilind 22. aprill 2002, kl 10.18
Taimed ostsin laupäeval turult :)), väikesed õienupud juba küljes. Tänud infi eest.
Kaunist tegutsemist!
 
Keku 22. aprill 2002, kl 15.44
Minu tomatid mitu pingpongpalli suurused!
Ära unusta sõrmega õisi mööda mesilast mängida.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!