Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Jälle plastaknad
 
külmetaja 12. märts 2003, kl 21.13
Elan I korrusel ja vaja oleks vastava turvalisusastmega plastaknaid. Kui keegi on juba endale plastaknaid soetades mingit firmade võrdlust teinud, siis äkki jagate kogutud infot? Et milliste firmade poole ei tasu pöörduma hakatagi ja millised kvaliteetsete akende pakkujatest on soodsama hinnaga?
 
mukk 13. märts 2003, kl 08.51
esimesele korrusele plastaknad? oled sa ikka kindel selles, et tahad esimesele korrusele plastaknaid, mis on ülikergelt lahti murtavad?

meie paigaldasime hiljuti puidust pakett-aknad I korrusele. lukustatavad turvasulused ja turvaklaasiga. tellitud firmast Aken - www.aken.ee. puit on kallim aga turvalisem kindlasti kui plastraamiga aknad.
 
kati 13. märts 2003, kl 09.17
tuttav kes ise glaskekis on töötanud pani oma esimesele korrusele nende omad ja aknad jäid sissetungijatele läbipääsmatuteks - ainult klaasi kriimustati veidi.
Olid 2 kordne klaaspakett lamineeritud klaasiga (miski turvakilega), nii et turvakile ääred lähevad raami sisse.
Lisaks igas nurgas turvasulused, ja lukustatavad lingid.
Muide, sissemurdmist üritati teisel ööl pärast uute akende paigaldamist (kesklinnas, luha tm kandis)
 
esikorruse elanik 13. märts 2003, kl 09.50
Elan esimesel korruse ja on plastaknad, koos sinna juurde kuuluvate turvavidinatega. Kord on püütud akent lahti kangutada, aga hakkama ei saadud. Seega esimene korrus ja plastaken klapivad küll. Aga kust aknad pärinevad, ei soka enam öelda, need telliti 1998 aastal ja tõesti enam ei mäleta : )
 
nööp 13. märts 2003, kl 12.00
tänases äripäevas on akende turvaelementidest hea ülevaade
 
MANNU 13. märts 2003, kl 16.20
Koduaken on hea firma-meeldiv teenindus ja kvaliteetsed aknad hea hinnaga(meile sattus vähemasti), kui jutt käib plastakendest. Puit on igal juhul prem variant, kui rahakott kannatab.Plastakende turvalisemaks muutmiseks andis head nõu üks tuttav politseinik-aknale tuleb paigaldada riivid sissepoole pluss veel aknalingile võtmega lukk mida saab mõnest firmast tellida akendele lisavarustusena. See peaks plastakendele piisavalt turvalisust andma ,et neid selle peene raudoraga nii lihtsalt lahti ei muugita.See võtvat kogenumatel pättidel mingi 10-kond sekundit või nii....
 
Plastiline Oknoo 10. mai 2019, kl 17.02
Ka meie märg vallatu Maaja sai omale värske meikapi mis väljendub uutes plastakendes
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!