Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
mis küte valida puumajale?
 
miao 10. veebruar 2006, kl 20.35
tere, milline küte valida XX saj alguses ehitatud puumajale, mis läheb kapitaalsele renoveerimisele? Gaas? Õli? Muu?

aitähh!!!
 
Ehitaja 10. veebruar 2006, kl 20.40
Kui saad, siis pane kõik. Hiljem odavama kütuse valiku võimalus.
 
maria 10. veebruar 2006, kl 22.31
me valisime puukytte,kõige odavam. katla ehitamine ainult kuskil 85 .000.-
 
Norija 11. veebruar 2006, kl 02.23
Ära ainult seda lollust tee, et ahjud välja lõhud. Tavalise ahju jaoks leiab Eestis alati kütust, kui mitte muud, siis hagu ja muud rämpsu, aga gaasi ja õli peale ei saa pikas perspektiivis teps mitte kindel olla.
 
minni 11. veebruar 2006, kl 15.34
Kindlasti üheks võimaluseks puu pluss veel midagi- gaas mille hind tõuseb, elekter, mis niigi kalllis, õli, mis maksab korralikult. Endal ahiküte pluss elekter.
 
Elektriahi 05. veebruar 2023, kl 14.52
https://reporter.kanal2.ee/7701234/reporteri-katse-ahjukute-tanapaeval-kallis-eralobu

Jaa ega ahju pole mõtet orjata parem keerata nuppu. Ikka elektriradika oma mitte seda mis nikastand on.
 
Siililegi selge! 05. veebruar 2023, kl 16.21
Tänapäeval tundub, et kõige sootsam on ikka tavaline ahjuküte mida on meie majades kasutatud juba sadu aastaid. Meie oma mets on teinud meie kodud kogu aeg soojaks ja see elektri - ja gaasiküte oli kunagi odav ja hea, kuid rohepööre on kõik asjad pea peale keeranud. See, mis tuleb väljast teeb ainult elu kalliks, vähemalt seni, kuni riik selle heaks midagi ei tee, kui ainult korjab kõrgete maksudega rahvalt raha kokku ja räägib, et kannatage, kohe läheb paremaks ja "ilusamaks".
 
mrzeerox 21. veebruar 2023, kl 10.31
Kui otsid mingit uuemat lahendust ja automaatsemat, siis vabalt pelletikatel võib hea valik olla. Pelletikaminad palju keskkonnasõbralikud kui traditsioonilised ahjud ja kohati ka effektiivsemad. Samuti pelletikaminatel ei ole probleemiks kütta seal 150m2 maja ja kui soov saab neid panna ka mitu tükki ja oma vahel ühendada ja juhtida läbi telefoni. Ma vaatasin, et toru-jüri lehel on päris hea ülevaade pelletikaminatest- https://torujyri.ee/kategooria/kute/kaminad/pelletikaminad-extraflame/
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!