Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
mööbli uuendamine
 
mannu 25. mai 2006, kl 13.48
kes teab kuidas saaks mööblit uuendada, valge mööbel tahaks värvi juurde , aga kuidas värvida?? kellel kogemusi, aidake.
 
Siret 26. mai 2006, kl 08.19
Ma ei leia põhjust miks sa peaks värvima parem osta ehitus poest seda teip kilet onn igasugu mustriga ja pane peale. kui tüdined ära võtad äärest kinni ja tõmbad maha.Paned uue. Ja nii võid iga kuu oma mööblit uuendada.See on mul äraproovitud tõde.
 
anna minna 26. mai 2006, kl 10.14
no samas magamistuppa ei paneks miskit kiletatud kappi..vist..
ehk miskid ornamendid peale??kulla värviga saab teha igast asju..poest saaksid rohkem abi..
 
katariina 26. mai 2006, kl 12.21
ikka valge värvi ja rulliga
 
tulehark 31. mai 2006, kl 16.49
ja poroloonrull on parem ,isegi kõige kvaliteetsem karvane kipub üksikuid karvu peale jätma. värviks võid vabalt valida vivacolori Universaal Tix, läikiva(endal on ka matiga, aga see jätab pigem haiglakapi mulje). värvikaardil vaadates vali heledam pisut, sest suurema pinna peal tundub valitud värv pisut tumedam, aga sul lähebki vist valge värvimiseks
eva.kraav@gmail.com 04. aprill 2024, kl 14.06
Ma ei taha magamistoa garnituuri uuesti värvida. Soovin seda vaid säravaks teha - pärast marseille seebiga pesemist muutus see tuhmiks
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!