Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Rõdu klaasimine
 
noeh 13. aprill 2016, kl 09.56
mina eelkõige tuvide pärast, sest mitte miski muu ei aita või aint lühiajaliselt, 40 aastat alustan minema kihutamist kell 4 hommikul ehk siis kui valgeneb on kohal, aga päeval tööl olles või suvel äraoleku ajal on võim nende käes, Mis elu see on? Siiani pole ühistu otsusele jõudnud ja magamatus on viinud viimse kurnatuseni
 
tumba-jumba veel 15. aprill 2016, kl 10.31
Vot mis tähendab, kui elad maal metsade keskel. Ei tea linnaelust midagi.Meil siin tohutult igasuguseid linnukesi vidistamas ja järjest tuleb juurde - kevad ju!Terve talve toitsin neid,eks nad nüüd ole tänulikud.Aga need linna tuvid ja hakid ja kesteabveel mis linnud võivad ikka tõesti tüütud olla.Pesu vist ka ei kuivata sellisel rõdul?Sain targemaks ja muutsin oma arusaama kinniehitatud rõdudest.
 
noeh uuesti 16. aprill 2016, kl 10.23
isegi see, et sain oma muret jagada andis jõudu, et täna laupäeva hommikul jälle kell 4 tõusta minema kihutama seda jubedalt häälitsevat kampa ja "rõõm" lahtisest rõdust on ainult p.sa rookimine, olen põline maainimene ja maal toidan ka linde aga see on hoopis teine teema
 
lollipopp 16. aprill 2016, kl 21.28
mul rõdul olid hiired vahetevahel ja sai pandud rotimürki. saime hiirtest lahti aga ka paar tuvi käisid nokkimas hiirtele määratud toitu ja nii saingi lahti nuhtlusest, teised ei julge enam tulla.
 
uuesti tu-ju 17. aprill 2016, kl 13.53
Äkki saaks neid soovimatuid külalisi peletada mõne nt. kulli topisega või linnupeletuspalliga või mõnede läikivate lendlevate krõbisevate lintidega.Tuulekellaga.No midagi peaks nad ju ikka kartma ka.
 
NOEH VEELKORD 17. aprill 2016, kl 16.34
armsad head inimesed, kaasatundjad!! kõik on proovitud, tihedalt nööritatud vanad cd lendlevad, kellukesed, roigasest kepid tuule käes, okastraat rõdu äärel, kuum äädikane vesi, tamiil, jne ei jõua loendada, neile jõhkarditele ei aita miski, jõud ja tervis on otsas, aga suurte raskustega 40 a tagasi suurele perele armastusega soetatud kodust ei taha loobuda ja ühistu õismäel aina uimerdab ei suuda kinni ehitust otsustada
 
jau 31. mai 2016, kl 10.23
Rõdude klaasimine on ju abrsudsed 700-1000 euri! Isegi raamitud rõdude aknad on odavamad.
 
pohla mari 10. august 2016, kl 13.39
Võtsime pakkumise mitmest firmast, tellisime Rõduklaasid OÜ-st. Kogemus oli ebameeldiv - mõõtsid valesti, paigaldus venis 2 nädalat hilisemaks, sest telliti uus klaas. Kõige suurem ebameeldivus oli aga probleemidest teavitamisel Rõduklaasid sekretäriga/kontoriga suhtlus. Kahjuks oli aga arve osaliselt juba makstud ja edasi oli kannatuste rada.
 
seakari aga mitte Tallinna raad 08. märts 2017, kl 12.33
See nüüd küll õige jutt ei ole,et "malmerkis"odavam.Seal ikka tunduvalt kallim ,kui"RÕDUKLAASID" meie akna puhul hinnavahe 200euri kallim
 
juts 09. märts 2017, kl 14.08
Rõduklaasid" teevad siin jälle endale reklaami väga agressiivse turundusega firma. Meil ka töö tegemisel viivitati ja maksmisega oli segadus.
 
libanōid 09. märts 2017, kl 20.38
Mul malmerki töö. Hea, ilus, mugav ja oluliselt soojem.
 
Paigalduskvaliteet 02. juuli 2017, kl 22.18
Minu 2014.a Malmerki paigaldatud rõduklaasilt pudenes täna rullik küljest. Avasin seda akent alles kolmandat korda, et klaas väljast puhtaks pesta. Teise rõdu ees olevad klaaspaneelid pole algusest peale hästi avanenud. Pean hooga lahti tõmbama ja lootma, et klaas alla ei kuku. Maja välisuks on ka just seal all.
Hea ja mugav on küll klaasitud rõdu, aga selle 1000 euri eest ootasin rohkemat.
 
kulm kipras 11. august 2017, kl 15.58
No just lehitsen rõdude ja klaasimistega seonduvat.Lugenud eelneva läbi,kavatsesin selle Malmerki läbi proovida. Ja siis lõpetuseks sinult selline pauk! HAKKA JÄLLE OTSAST PEALE...
Vanana ei jaga niikuinii ööd ega mütsi,kui miskit küsitakse, tahaks kellegi võtta ja lasta ära teha Lasnamäel 9-kordses.Kole,kole elu!(muig)
Helve Tamm 11. august 2017, kl 17.33
Mul ka Malmerk juba aastaid. Kogu aeg pesen ja kõik korras. Eks see oleneb ikka mehest ka kes neid paigaldab. Mina võtsin kohe tegia telefoni, et kui midagi juhtub, siis otse temaga suhtlen. Ja hakkaski ühest kohast vihm läbi tilkuma. Helistasin ja pani paksult silikooni juurde. Igati kena oli ja nüüd kõik ok!
 
ghfjgfhjdg 16. veebruar 2022, kl 10.42
Tolmune ja oravad ja linnud tuuseldavad. Naabri suits tuleb sisse. Müra. Aga enda põhjused sellised - tahaks sinna panna pesuresti, kuna toas on kitsas. Tahaks ladustada mõne asja nt külmakasti moosidega vms. Tahaks panna lillekasti suvel, mis oravate tõttu on võimatu. Tahaks lasta kassid rõdule pikutama.
 
Väga hea olukord. 16. veebruar 2022, kl 19.15
Mei on rõdu klaasitud juba pea kümme aastat. Oleme sellega ülimalt rahul. Meil on tellitud Rõduklaasidest klaasimine. Hinda enam ei mäleta kuid see sõltub põhiliselt klaasitava pinna suurusest.
Mis on selle plussid : tunduvalt vaiksem on, kuigi meie akendel on ka 2 x pakett, tubades tõusis temperatuur 2-3 kraadi(alumine osa pole soojustatud), tuvid ja kajakad ei külasta rõdu enam, rõdul olev kraam on vihma ja lume eest ja kaitstud.
Meil on majal 9 korrust ja mitu aastat pärast klaasimist otsustas kofteriühistu ära klaasid kõik ülejäänud rõdud.
Kui on mõte ja korteriühistu ei hakka protesteerima, siis soovitan seda teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!