Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
gaasitrass
 
täitsa pilves 19. märts 2010, kl 13.44
sain eesti gaasilt kirja, kus küsitakse, kas tahaksin oma kinnistust mööda mineva maagaasitrassiga liituda. praegu kütame enamasti elektriga ja natuke puudega ka (pinda 280 m2 ja sel talvel olid arved üsna koletud). kas keegi oskab mulle tutvustada gaasikütte häid ja halbu külgi. alailma saab igalt poolt lugeda, et gaas aina kallineb ja venemaal on iga kell võimalus kraan üldse kinni keerata.
 
gaasiga 19. märts 2010, kl 16.36
kõigepealt küsi, kui palju eesti gaas liitumistasu saada tahab.
kui see väga ulmeline summa on, siis pole mõtet liituda.

meie tänavale pandi ka trass, liitumispakkumised olid vahemikus 45 tuhandest kuni 25 tuhandeni maja kohta. algul vist arvati, et siin kõiik miljardäridest pensionärid, aga pärast lasti hinda alla 25 tuh-ni, et liitujaid oleks.

gaasitööd eldavad litsentseeritud firmat, välis- ja siseprojekti, gaasikatelt ja selle paigaldust.

omal läks kõik kokku koos liitumisega ca 100 tuhat. ei kahetse, on väga mõnus minna talvel tööle ja tulla koju sooja tuppa õhtul.

meil ühe väiksema firma trass, mitte eesti gaasi oma, tänaval.
 
Kalle 19. märts 2010, kl 22.25
Mina uuriks seda maasoojuspumba asja ennem. Kui arvestada liitumine ja kõik muu gaasiga seonuv, siis hinnavahe ehk ei olegi väga erinev. Igatahes meie pere hakkab vist gaasist loobuma, kuna maja suur ja talvel kõige külmemal ajal oli gaasiarve 8000.-. See ikka jube kirves ja ei taha ainult maksuorjuses olla. Meile annab gaasi Eesti Gaas.
 
gaasiga 20. märts 2010, kl 15.00
kallele:
kas sul on majas olümpiamõõtmetega bassein, et nii palju kulub?

endal selle talve suurim arve 2000.- piirimaile. tegu vanema kahekordse puumajaga tallinnas (meil Tarbegaasi trass)
 
lol 21. märts 2010, kl 15.11
150M2 Ja kõige kallim oli 1700 kronu. Maksab projekt, teinekord tehakse ka gaasifirma poolt tasuta kui oled kindel liituja. Siis trassi vedamine on ka suht kirves ja lõpuks kondensaatkatel - mille hinnad võiks alata 30000 koos boileriga. Võimalik et nüüdsel ajal on neid ka odavamaid.
Gaasi päris kinni ei keera vast keegi - selleks peaks ikka asjad juba väga pahasti olema...
Maasoojuspump on ka tehtud bling-bling asjaks, kuigi ta seda ilmselt siiski pole. Minul olemas võrdlus maasoojuspumba ja gaasikatla vahel ja ei kahetse et gaasi panin.
 
Gaasikala 29. september 2022, kl 14.52
Kavalad kurradid noh gaasi pole kuhugi panna paiskavad õhku aga nüüd sumavad seda läänemere täis ja konfliktse kontakti korral nato mereväge kasutada ei saa ning soome peab ka oma kaupasi läbi rootsi hakkama vedama
 
to Gaasikala 01. oktoober 2022, kl 04.03
istusid 12 aastat vait ja äkitselt läksid gaasi täis! huvitav, mis toitu sa sa viimati sõid? mingeid venkude aegunud pelmeene või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!