Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
Higi lõhn
 
pesunaine 15. juuni 2010, kl 22.52
mis võtaks ära särkidelt higilõhna?Poisi särkidel on kaenla all kohutav higihais(olenamata sellest, et särke vahetab ta iga päev)Pesuga ei lähe see igihais aga täielikult ära. Olen proovinud nii 40 kui ka 60 kraadiga pesta, katsetanud kõiksugu erinevaid pulbreid, aga tulemust pole. Pestud särgil ikka lõhn tunda. On kellelgi kogemust, millega seda lõhna ära saab, et puhas pesu ikka puhta lõhna järgi lõhnaks!
 
noh 15. juuni 2010, kl 23.15
Proovi nt Super10-t sinna lasta ja enne pesemist natuke lase seista ja siis pane masinasse. Ökopoodides on müügil (kas just kõigis) mingi sapi.. plekieemaldi(!) mis peaks võtma ära ka ebameeldiva lõhna. On küll ilmselt veidike kallim samas väga hea plekieemaldi, et kindlasti saab seda ka muude riiete peal kasutada.
Teisalt..kas poisil poleks nagu aeg deodoranti kasutama hakata? Igapäevaselt ikka peseb oma kaenlaaluseid? Ei küsi seda mitte norimise pärast, vaid osad lapsed ei pea seda nagu vajalikuks...
Apteekides on ka müügil erinevad deodorandid suurematele higistajatele, soovitaksin Hidrofugalit, kuid on kindlasti teisigi.
 
pesunaine 16. juuni 2010, kl 13.54
to noh-eks ma siis lähe siis seda Super 10 otsima.
NB.kasutatakse küll deodorante,ka igapäevaselt.deodorant võtab kahjuks ainult "õhust" highaisu ära,pluusidele jääb ikka lõhn järele. Poiss polegi nii väga väike, pigem noormees juba,käib korralikult hommikul,õhtul dushi all,isegi kaenlaaluseid karvu raseerib...Ilmselt hormoonid, mis sellist higistamist tekitavad.Lapsena ei higistanud üldse,nüüd aga nii, kui mingeid kiiremaid liigutusi teeb(jooksmisest ja sportimsest ma üldse ei räägi!),juba higi lahti.
 
tt 16. juuni 2010, kl 14.09
Pane loputusvette veits äädikat ja ok.
 
udu 16. juuni 2010, kl 14.35
ei võta see äädikas juba sisseimbunud higilõhna ära. mul oli ka poisil higistamisprobleem ja isegi kui pluus oli puhtana selga pandud, tuli hiljem higistamisega see nö vana lõhn ka esile, kompleks lausa jube:S prügikasti lendasid sellised särgid kõik. ei aita siin miski...
 
K.L. 16. juuni 2010, kl 17.34
Tehke haisvad kohad võimalikult kuuma veega märjaks, hõõruge sapiseebiga sisse ja jätke kasvõi ööks otsas seisma. Siis peske need kohad üle, nagu ikka käsitsi pestakse, pärast pange masinasse ja peske tavaliselt. Peaks aitama. Ja kindlasti kuuma veega, sest külm/jahe vesi higihaisu vastu ei aita. Puuvillaseid T-särke ja pluuse võib vabalt pesta ka 90 kraadiga. Kaotada ei ole ju niikuinii midagi.
 
ahh 16. juuni 2010, kl 22.37
maitea.. ma saan sellised haisvad asjad kõik puhtaks mayeri sinises pudelis geeliga... ongi spordiriiete jaoks..
 
yks 17. juuni 2010, kl 09.55
pane soodat (silmajräg paar lusikat) pulbriga koos, aitab
 
meil 17. juuni 2010, kl 11.31

Mina saan trenni särkidelt ja botastelt higihaisu ära kõige lihtsamalt GNLD Desinfectandiga.
See toodi meile seoses läpatanud haisuga vanas kirstus olevate vanaema laudlinadel ja käsitöödel. Hais kadus.
Vanaema tõrjub sellega aias edukalt muide lehetäisid, aga esimesel korral tegi liiga kange, ikka hästi lahjat võib roosidele lasta.

Olen vatem katsetanud ka kõike muud, mis eespool soovitatud.
 
Hm 22. juuni 2010, kl 11.17
Mina kasutan ka Disinfectanti. Muidu GNLD sõber ei ole aga siit mingi soovituse peale prooviks ostsin esimese pudeli ja nüüd juba teine kasutuses ja alati pritsin selle lahusega kaenlaalused ära. Muidugi kui higi lõhn juba hullult sees on, siis kahjuks seljas, keha soojusest kaenlaaluses piirkonnas see jääb lõhnama nagunii. Aga uute riiete puhul kui kohe algusest hakata kasutama siis mõjub ennetavalt küll ja ei jää see hais sinna sisse.

Pudel seda asja maksab kuskil 200 krooni aga jätkub aastaks kindlasti kui ka usin kasutaja oled, sest töölahus on vaja teha üsna lahja.
 
Teine Eesti 05. juuli 2023, kl 12.12
Higista kui siga ja haise kui tõhk
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!