Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Koduabi
väike kogus kuivi puid
 
xs 16. september 2010, kl 11.40
Tere! Kogesin, et väikese koguse (2ruumi, rohkem ei mahu keldrisse korraga ära, väljas kuivatada ei saa) kuivade puude ostmine on pea võimatu. Kaminapuud on liialt peeneks löödud, et ahju kütta. Selline defitsiitne luksuskaup, tuleb välja.Alates augusti algusest olen ühelt firmalt puid oodanud, kui eile jälle alt veeti,annuleerisin tellimuse, poolteist kuud venitamist tellimuse täitmisega, tekkis mõte, et mine tea, mis sealt lõpuks tuleb, kui üldse tuleb, kuivatavad kuivatis.
Niisiis palve, kui kellelgi sama probleem edukalt lahendatud, ehk saaks head nõu, kuidas saab, kui kuidagi ei saa. (Asun Tallinnas)
 
katrin 16. september 2010, kl 15.00
Ei ole päris võimatu, kuid puude varumisega tuleb alustada kevadel.Soovi ajaleht oli igasuguseid küttepuude pakkumisi täis ja mõnedes kohtades oli lausa märge juures, et tuuakse ka väikestes kogustes, alates 2rm-ist.Praegu sügisel on nõudlus suur ja ei taheta väikeste kogustega jamada.Paar aastat tagasi jätsin puude varumise oma lohakuse pärast ka sügisesse, kuid lõpuks leidsin ühe toreda eraisikust metsamehe, kes ütles, et kui Tallinnasse puudesoovijaid rohkem koguneb, siis toob ka mulle ära.Kahjuks ei mäleta enam ta telefoninumbrit.Soovitan siiski vaadata eraisikute kuulutusi ja võibolla saavutad kokkuleppe.
 
xs 19. september 2010, kl 17.31
Tänan vastamast, Katrin. Tellisin omale kütte augusti esimestel päevadel, et selleks ajaks uue satsi puud juba kuivanud, samast kohast tellisin eelmiselgi aastal, läks ka aega aga mitte poolteist kuud nagu nüüd. Muide, sellel lool oli hoopis kummaline lõpp. Olin tellimusest viisakalt lahti öelnud, vaatasin juba uue firma välja kui järgmisel päeval järsku helistati, et puud on kohal, juhtumisi olin veel kodust lahkumata ja lasksin siis selle aluse aeda maha tõsta, sealt teinekord enam tellida ei taha.
 
Haguraijuja 12. november 2022, kl 14.38
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120096192/kui-kuttematerjali-leidub-saab-selle-ka-jalgrattaga-koju-tuua
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!