Perekond
Tädi Moraalipärn
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.11
Kusjuures- teema oli mu meelest algsest küsimisest ja konkreetsetest inimestest ammu eemaldunud, kui see poliitikaks ja labaseks sõimuks keerati.
Kahju.
Keele veidrustest oleks tore vestlus tulnud.

poliitikast 19. märts 2015, kl 14.15
Moosimadu on homopropagandist, kes on Mihkel Rauaga ühesugune, sellepärast ta ka armastab alaarenenute kambas pudeliga vägistamist, kuid ühe ropu sõna mahatõmbamist raamatust peab vandalismiks - ikka sedamööda mustab ja ilustab kuhu erakonda keegi kuulub, kas ta pooldab homoideoloogiat või on kooseluseaduse vastu. Haige demagoog! Kahjuks on ajupestud ja isiklikku mõttemaailma mitteomavaid njahhisid ka talle seltsiks.

ohhoo!! 19. märts 2015, kl 14.16
njahhile Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> njahh Kirjutas:
> -------------------------------
> ------------------------
> > uskumatu on ikka ini
> meste oskus iga teema poliitil
> > iseks keerata.
>
> >
> > Teemat alustatakse Baskini
> > nais
> test ja lõpetatakse poliitilise kismaga...
>
>
> Ära vigise!

Malle,võta rohud kohe ära!

maole 19. märts 2015, kl 14.16
moosimadu Kirjutas:
> Kusjuures- teema oli mu meelest algsest küsimisest
> ja konkreetsetest inimestest ammu eemaldunud, kui
> see poliitikaks ja labaseks sõimuks keerati.
> K
> ahju.
> Keele veidrustest oleks tore vestlus tul
> nud.
tee oma keeleveidrustest oma teema, miks sa siin seda teemat jälle ei tea kuhu vead!

kui nõme 19. märts 2015, kl 14.18
ohhoo!! Kirjutas:
> njahhile Kirjutas:
> ----------------------------
> ---------------------------
> > njahh Kirjutas:

> > > -------------------------------
> > ---------
> ---------------
> > > uskumatu on ikka ini
> > m
> este oskus iga teema poliitil
> > > iseks keerata
> .
> >
> > >
> > > Teemat alustatakse Baskini
>
> > > nais
> > test ja lõpetatakse poliitilise
> kismaga...
> >
> >
> > Ära vigise!
>
> M
> alle,võta rohud kohe ära!

Kas see on sinu tase? Et siis nagu teemast ei oska kohe midagi rääkida?
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.22
''Maole,,: kas sa oleksid eelistanud, et see teema oleks klatšiga edasi läinud?
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.24
Üks kommentaator on kenderiks keeranud. :D

klatšimoor 19. märts 2015, kl 14.26
Klatšist nii palju, et Katrin Pärn on selline tütar, kellega Heino Baskin tahtis siiski elu lõpuni läbi käia. Järelikult leidis, et tütar on nii hästi kasvatatud, et tasub tema üle uhke olla. Paljud teie meestest njahh ja moosimadu teie lastest huvitatud on, selles on küsimus või teemaalgataja - kuhu kadusid? Kas sind riivab see, et sinu lapsest tema isa ei hooli, ei taha teda ega ka sind tunda?
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.40
Kumba su klatš nüüd tabama pidi, klatšimoor, kas Pärna või mind ja njahhi? Ära minu laste pärast muretse, ma pole neid saanud võõra abielumehe, vaid oma ühe ja ainsa abikaasaga, kellrga me nad ka koos üles oleme kasvatanud. Mulle pole teiste naiste mehi vaja.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 19.03.2015 14.42.

maole 19. märts 2015, kl 14.44
moosimadu Kirjutas:
> Kumba su klatš nüüd tabama pidi, klatšimoor, kas
> Pärna või mind ja njahhi? Ära minu laste pärast mu
> retse, ma pole neid saanud võõra abielumehe, vaid
> oma ühe ja ainsa abikaasaga.

Muidugi, muidugi. Siin on kõik homod ju tegelikult heterod, lihtsalt nii homosid tulihingeliselt pooldamas - nagu alati, kui moosimao jutust kasvõi pooltki usud, oled saanud kõvasti petta. Mine osta endale ausust ja südametunnistust, homopropagandist ja Delfis Soonvaldi käsilane siin!

oh aeg 19. märts 2015, kl 14.48
moosimadu Kirjutas:
> Kumba su klatš nüüd tabama pidi, klatšimoor, kas
> Pärna või mind ja njahhi? Ära minu laste pärast mu
> retse, ma pole neid saanud võõra abielumehe, vaid
> oma ühe ja ainsa abikaasaga, kellrga me nad ka koo
> s üles oleme kasvatanud. Mulle pole teiste naiste
> mehi vaja.

vaata, vaata, vaata mind!!! Kus ikka mina olen, aga vaata see teine seal - vuih!
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.50
Muig...
Küll targutavad. Ma olen üsna kindel, et olen abielus olnud kauem kui suurema osa siinsete lahmijate vanuski on. Aga mis see teie asi on, eksole, rippuge oma fantaasiate küljes, pärismaailm on teie jaoks liiga hea koht.
Koomikud.
moosimadu 19. märts 2015, kl 14.52
Oh aeg - jah, abielurikkumine on minu meelest sigadus.

oh aeg 19. märts 2015, kl 15.25
moosimadu Kirjutas:
> Oh aeg - jah, abielurikkumine on minu meelest siga
> dus.

Minu jaoks on homopropaganda kuritegu, mitte üksnes sigadus. Vanasti pandigi selle eest kinni, aga nüüd on siin palgatuna inimesed seda tööd agressiivselt tegemas. Kohe päevad läbi istud siin Delfis ja muudkui pesed teiste ajusid. Ita Ever oli teadupoolest Baskiniga vaid kaks aastat abielus, seega võis Baskin olla täiesti vaba mees kui laps hakkama pandi. Moosimadu on küll viimane, kes teistele moraali võib lugeda!

ahahh 19. märts 2015, kl 15.39
mina arvan, et baskinile võiksid paljud moraali lugeda. sellist külakulti annab otsida, kuigi neid leidub. siis veel üks pisike küsimus klatšimoorile: kas sinu meelest on ok, kui üks isa oma lapsest ei hooli ega taha tada tunda? kui ema on üksinda tubli lapse üles kasvatanud, siis võib ka tunda, muidu mitte. millest sina oletad, et njahhi ja moosimao lastel isa ei ole?

njahh 19. märts 2015, kl 18.02
mis nüüd siis minu lapsed ja mehed ette jäid? Issanda loomaaed on ikka tõesti kirju.
moosimadu 19. märts 2015, kl 19.21
Kui inetuks te selle teema keeranud olete, klatšimoorid ja muud targutajad.
Arvake ära, kes teie õelusega kõige enam pihta sai? Sõbrad, indeed, vastik.

jah oled vastik moosimadu 19. märts 2015, kl 21.44
Eriti asjaolu, et oled järjekordse teema ära solkinud oma homomölaga.
moosimadu 19. märts 2015, kl 21.48
jah oled vastik moosimadu Kirjutas:
> Eriti asjaolu, et oled järjekordse teema ära solki
> nud oma homomölaga.

Koolivaheaeg ja liiga palju vaba aega?

moosipragu 19. märts 2015, kl 22.09
Ärge hakake mu vastu siin viha õhutama jälle! Muidu saan kurjaks ja hakkan teid rassistlikult solvama!

tsiteeri 19. märts 2015, kl 22.10
moosimadu Kirjutas:
> jah oled vastik moosimadu Kirjutas:
> -----------
> --------------------------------------------
> >
> Eriti asjaolu, et oled järjekordse teema ära solki
>
> > nud oma homomölaga.
>
>
> Koolivaheaeg
> ja liiga palju vaba aega?

Sama tahaks ka sinult endalt teada...
moosimadu 20. märts 2015, kl 05.14
> Minu jaoks on homopropaganda kuritegu, mitte
> üksnes sigadus. Vanasti pandigi selle eest kinni,
> aga nüüd on siin palgatuna inimesed seda tööd agr
> essiivselt tegemas. Kohe päevad läbi istud siin De
> lfis ja muudkui pesed teiste ajusid. Ita Ever oli
> teadupoolest Baskiniga vaid kaks aastat abielus, s
> eega võis Baskin olla täiesti vaba mees kui laps h
> akkama pandi. Moosimadu on küll viimane, kes teist
> ele moraali võib lugeda!

Mis sa lahmid - Pärna ja Baskini tütar on sündinud aastal, mil Baskin oli juba 16 aastat abielus Galina Dõrdinaga ja peale seda kestis abielu sama naisega viimase surmani 1999. aastal. "Täiesti vaba mees", oli-oli muidugi. Suhe teise naisega abielus oleva mehega on naise jaoks halvim valik, enese alandamine ja igasuguste pereväärtuste peale vilistamine.
Baskinil endal oli muidugi poogen, tal oli vallaslapsi ju rohkemgi, hoolis ta neist vast niipalju, et hiljem genisse oma tollase abikaasa nime juurde lisada kastike "kasupoeg" (Roman Baskin ja Galina kasupoeg? Mida?) või siis vallastütarde kohta "kasutütar".

Aga teile on muidugi pühakut vaja.
Mul pole vaja teie ajusid pesta, need on niigi ilusad ja ilma ühegi kurruta nagu munakoor.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 20.03.2015 05.41.

klatšimoor 20. märts 2015, kl 12.09
njahh Kirjutas:
> mis nüüd siis minu lapsed ja mehed ette jäid? Issa
> nda loomaaed on ikka tõesti kirju.

Ah nüüd on kisa lahti! Aga kui teist inimest psüühiliselt haigeks nimetad, siis ei tunne mitte seda valu, mida teine sellest saab? Vaata teema pealkirja - just kellegi avaliku tegelase väga haavatav koht võeti ette ja sina lõid suure lustiga selles kaasa. Tema ei ole mitte mingi njahh, keda keegi ei tea ega tunne, vaid avalik tegelane, keda tunnevad kõik. Ka tema laps on seda. Kui eetiline sa oled olnud ja kas sa mitte teise inimese avalikku hukkamõistu pole omalt poolt heaks kiitnud ja sellesse vaikselt ka ise panustanud? Sa oled iseennast sellega hukka mõistnud, sest ka sinu mehed ja lapsed ei ole mitte ideaalsed, sinu suhted mitte ideaalselt kulgenud. Ja nüüd vaata, kas sa oledki paremat väärt kui sa teisi inimesi taga klatšides end hästi tunned. Mida külvad, seda lõikad! Ühes teemaalgatajaga ja moosimaoga. Moosimadu on absoluutses vastuolus iseenda jutuga. Jutu järgi elab ta äärmusliku konservatiivi elu, aga maailmavaatelt on äärmuslik liberaal, homoseksuaalsuse ja vabaarmastuse propageerija. Kui isegi konservatiivsete väärtushinnangute tulised pooldajad ei suuda seda ideaali saavutada oma elus kohe, vaid elus eksides ja oma kogemustest õppides liiguvad tasapisi nende ideaalide poole, see on arengutee, see ei tähenda, et kõik läheb elus nii nagu sa tahad, siis kuidas saab liberaalsete kõikelubavate ja homoseksuaalset elustiili, mis on väga juhuseksile rajatud, propageerija olla konservatiivse ideaali saavutaja päriselus ja väärtushinnangutelt liberaal, kõikesalliv? Vastus on, et ei saagi, sest kui minu maailmavaade lubab vabaarmastust, siis ma seda ka elus rakendan. Järelikult moosimadu valetab räigelt, alahindab teiste loogilist mõtlemist. Peab teisi sinisilmseteks ja kergeusklikeks, pealiskaudseteks inimesteks, halliks ajupestavaks massiks.

njahh 20. märts 2015, kl 12.29
sa oled täiega lollakas ju. Kus ma kedagi psüühiliselt haigeks nimetasin? Vast ikka mainisin, et sõnade mahakriipsutamine raamatukogu raamatus viitab...

Ja kui sa nüüd loeksid minu esimest postitust selle teema all, siis ehk? saaksid aru, et ma ei mõista kõnealust isikut ega tema tütart mitte kuidagi hukka ega ka süüdista milleski. Mina olen konservatiivsusest peresuhetes niisama kaugel kui Maa Päikesest ega suuda kuidagi mõista siinsete tädide lõugamist küll homo-, küll vallasemaduse teemadel.

Nii et vale puu all klähvid. Võta palderjani ja rahune maha ning õpi lugemine selgeks.

Kui arvad, et mulle läheb kuidagi korda sinusuguse virtuaalse foorumlase sõim, siis eksid sügavalt. Tahtsin vaid teada, miks sa klähvima hakkasid, muud midagi.

A krdi moodi ajab närvi, kui tunnetad, et keegi sinust targem on ja suudab omi seisukohti rahulikult põhjendada, eksju? Sellepärast sõimad moosimadugi ju...
moosimadu 20. märts 2015, kl 12.39
Kui minu maailmavaade suhtub liberaalselt nudismi, oma kehade moonutamisse erinevate augustamiste või tätoveringutega, taimetoitlusesse, siis tähendab see, et ma olen ise ka alastiolekut eelistav tätoveeritud ja rõngastatud porgandit näriv .. aa, unustasin, lisaks veel homoseksuaalne mutt?
Su järeldused pole eriti loogilised, sest sa eelistad mind ette kujutada koletisena. Vaba maa, võid oma illusioonides edasi püherdada.

tõde 20. märts 2015, kl 16.30
Aga sa olledki ju koletis - igasse teemasse tood sisse homoseksuaalid ja vähe sellest, et seeläbi teemasid solgid, vaid sa otseselt seeläbi põhjustad ning soodustad homoseksuaalide mõnitamist.

kle tõde 20. märts 2015, kl 17.07
oledki nii loll või on sul täna sitt päev? siia teemasse tõid pedenduse sisse lõukoerad, kes moosimadu peksma jooksid ja teistes minu loetud teenades on lillad ammu enne hammaste vahel kui noos oma linkide ja aruja jutuga sisse lõikab.

eelmisele 20. märts 2015, kl 20.01
Kas sa oledki debiil või ainult päiksevarjutuse ajal käid räuskamas?

ohhh! 20. märts 2015, kl 20.40
tolmu taevani!!
aga sm Moos märkis päris õigesti mulle pole teiste naiste mehi vaja - ... meeste naisi, ikka naisi...
ma isiklikult arvan, et Malle Pärnale ei paku mingit huvi naisteka foorumi külastamine, kui teada saaks et lausa temaleon pühendatud teema kehitaks ilmselt õlgu
ausalt öeldes mina ka kehitan õlgu - teema või asi, mis kärbes seda siisikut hammustas? arvata võib, et poliitkärbes, hea toidu peal ja sõnnikut istumise all jätkub

ohohhoo 20. märts 2015, kl 20.56
et kus ja miks naisi ? eks ikka Unetute teemast , tuletan meelde - isa (vuntsidega?) tahtis, et oleksin poiss! täiskasvanuna ei teagi kas olen ma naine või mees!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!