Perekond
l..tsist mees

Välk 18. juuni 2015, kl 21.35
Mida sellisega siis ette võtta,kui nö l..tsiks kätte läinud?

nool 18. juuni 2015, kl 21.44
Pane julgelt jaaniööl põlema. Ega surnu külma ei karda!

ahh,et nii kohe 18. juuni 2015, kl 21.49
veidi ränk pole? Midagi paremat vaja välja pakkuda.

Lihtne 18. juuni 2015, kl 21.59
Kui sulle enam ei sobi, siis vaheta välja.

ei soovi vahetust 19. juuni 2015, kl 08.17
.....ma ei soovi ühtegi meest,isegi mitte neid vahetada.

Lihtne 19. juuni 2015, kl 11.17
Kes ütles, et sa oma l..tsist mehe uue mehe vastu välja peaksid vahetama?! :)
Pane kuulutus ülesse, mõni naine, kellel üht-koma teist üle on, aga mehest nappus käes, on valmis ehk su kargutaja auto või pesumasina või kasvõi uue telefoni vastu välja vahetama. Ikka kasud sees ju!

no ikka 19. juuni 2015, kl 17.24
kõva kättemaks kulub hoopis ära.Mingeid kasusid ei vaja ,kuid majas võiks puhas õhk küll olla...meestest nimelt.

Johh 19. juuni 2015, kl 19.39
Õiglane kättemaks oleks vaja välja mõelda. See peaks olema midagi sellistillega ta ennast südamepõhjani riivatuna tunneb ja see peab temas tekitama samasuguseid negatiivseid tundeid nagu sinus. Midagi sellist mida ei unusta. Muutu tema suhtes elavaks fuuriaks ja tee nii et ta mõistaks et sinu parem suhtumine temasse tuleb välja teenida ja selle nimel vaeva näha. Midagi sellest repertuaarist. Ta arvas et sinu tunnetega võib mängida aga ükski mees ei kannata ealeski oma tunnetega mängimist.

johhaidii 19. juuni 2015, kl 22.41
paku siis midagi välja , kulla Johh.

idee 02. juuli 2015, kl 20.06
anna ta mulle
mul just sihukest vaja

aga 02. juuli 2015, kl 20.48
eks tule ja võta!

gaga 12. juuli 2015, kl 18.37
said lahti?

ei veel 12. juuli 2015, kl 18.58

gaga 12. juuli 2015, kl 19.42
mis takistuseks on?

Kata1 13. juuli 2015, kl 13.26
Olin 2 aastat abielumehe armuke.Mees lahutas,abiellusime.Olin mehele ametlikult 3.naine.Väidetavalt eelnevad abielud purunesid,sest oligi vótnud valed naised,et mina olen lópuks see, keda on kogu elu otsinud.Aasta pärast algas jutt,et ahtistan ,piiran ja mis iganes veel.Muutus oli rabav.Algasid alusetud súúdistused nuuskimisest ja kontrollimisest.Asi tuli kuidagi tuttav ette,sest sama juttu kuulsin kui tutvusin temaga-aga oma ex-naistest.Tuligi välja,et mehel on uus armuke,kes järjekordselt on päästmas meest fuurija kúúsist.Tuli kiire lahutus.Mees oli flirdi ja seksi sóltlane,mina lihtsameelne lollike,kes oli sillas mehe moosimisest ja úlisuurest tähelepanust.Oligi liiga ilus.Mina uskusin kóike ja olin kui taevariigis.Aga noh,mida kúlvad seda lóikad,kuigi lootsin,et see minu kohta ei käi.Ei saa aru,miks sellise kiiksuga mehed úldse abielluvad.Vótku endale koduabiline ja tómmaku ringi.Aga ilmselt mänguline efekt(mehe päästmine)jääb ära.Kui juba hakkab tulema alusetuid súúdistusi ja muud sellist las läheb.Selliseid parandab ainult haud .Sellised on nii libedad sellid,et esimesest kohtumisest tundub,et olete hingesugulased. Kóik on petekas.

noh ja ,kui 13. juuli 2015, kl 19.15
ja ,kui ta ei lähe ja võimalik ,et ei tahagi minna vaid ainult manipuleerida.Ei näe kohe mingit lahendust.

gaga 14. juuli 2015, kl 14.36
ise katsetasin kolm aastat, kuidas välja saada. maja oli olemas, kuhu minna, no ei läinud. liistud veel panemata ja internetti ei tunne.

lõpuks tuli ikka ise teha. aga lahti sain.
häda ajab härja kaevu, asi see ühest l....mehest siis lahti saada ole. härjad küll ei imbu uksepaku alt õhates tagasi, aga saab ikka.

eelmisele 14. juuli 2015, kl 19.46
No sel mehel on küll kohti kuhu minna.Nt uus naine ,kel nii maja ,kui kõik muud luksused.Siis veel endale soetatud kinnisvara,mis pooleliolevad jne.Kes seda tegelikku elu veel teab....Ega mehed kuuluta.

gaga 14. juuli 2015, kl 21.28
siis söö välja sõna otseses mõttes.
laua tagant üks tool vähemaks.
kohukesi täpselt nii et ei jätkuks.
krt kempsupaberit ka ei pea nina ette jätma.

kui on üleliigne, siis tundku seda igast küljest.

ehhee 14. juuli 2015, kl 21.39
tema sööb jälle naist välja ,et nt siis kohukesi ainult endale ,lastele.Nii ,et asi toimib mõlemapoolselt.Ise salgab maha ,et tal keegi aga ega siis naise sisetunne peta.See ju siililegi selge ,kui mehel teine.

gaga 15. juuli 2015, kl 13.58
lapsed saavad siis vähemalt kaks kohukest :D kasud sees ikkagi!

haige värk tegelikult.

j 26. juuli 2015, kl 16.27
Üks naine liimis superliimiga oma litsist mehel emmi kottide külge kinni. Muide tõsilugu - uudistest lugesin ja mõtlesin, et paras kepparile.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!