Perekond
mehe elu ära rikkumine
?! 07. august 2015, kl 12.00 |
Maria 07. august 2015, kl 12.20 |
?! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nii need mehed lontrusteks kasvatatakse,
> mees
> tundvat end reedetuna ja naine muretseb selle pära
> st.
> Ja 18 aasta talutud sellist elu, siis päris
> noortena alustaud !!! ja 14 aastat ???
--------------------------------------------
no ei olnud ju enam niiväga noored, ma olin siis 21 ja mees 22 kui nagu tõsisemad tunded tekkisid, enne olime küll jah koolikaaslased ja tuttavad juba lasteaiast alates
> nii need mehed lontrusteks kasvatatakse,
> mees
> tundvat end reedetuna ja naine muretseb selle pära
> st.
> Ja 18 aasta talutud sellist elu, siis päris
> noortena alustaud !!! ja 14 aastat ???
--------------------------------------------
no ei olnud ju enam niiväga noored, ma olin siis 21 ja mees 22 kui nagu tõsisemad tunded tekkisid, enne olime küll jah koolikaaslased ja tuttavad juba lasteaiast alates
Ei noh 07. august 2015, kl 14.24 |
"Probleem pole minus ega lapsega hakkamasaamises vaid selles, et mees tunneb end reedetuna, tema plaanides siis neis uutes oli kena ja korras kodu ja kahekesi elamine, reisimine jms nagu endale elamine -
nüüd peab üksinda suurt elamist hoidma ja hooldama ja et raske uut kaaslast leida"
Palun seleta Maria, mis see sinu probleem on, et mees ennast reedetuna tunneb?
nüüd peab üksinda suurt elamist hoidma ja hooldama ja et raske uut kaaslast leida"
Palun seleta Maria, mis see sinu probleem on, et mees ennast reedetuna tunneb?
Maria 07. august 2015, kl 14.52 |
Ei noh Kirjutas:
> "Probleem pole minus ega lapsega hakkamasaamises v
> aid selles, et mees tunneb end reedetuna, tema pla
> anides siis neis uutes oli kena ja korras kodu ja
> kahekesi elamine, reisimine jms nagu endale elamin
> e -
> nüüd peab üksinda suurt elamist hoidma ja h
> ooldama ja et raske uut kaaslast leida"
>
> Pal
> un seleta Maria, mis see sinu probleem on, et mees
> ennast reedetuna tunneb?
--------------------------------------------------
Ei olegi minu probleem, lihtsalt selline olukord ja seepärast kirjutasingi, aga jah unustasin lisada, et nagu ei vaja sovitusi ja nõuandeid.
ja mehele kompenseerisin selle kahju mida minu lahkumine põhjustas, st tasusin sellest seni maksmata olnud poole aasta laenuvõlast oma osa.
niiet sellega korras,
ainus asi ongi, et mees kui juhtume kusagil kohtuma siis ta alati heidab ette, et vedasin alt aga selle vastu ma nüüd lihtsalt väldin lapsega jalutades neid kohti kus mees võib liikuda
> "Probleem pole minus ega lapsega hakkamasaamises v
> aid selles, et mees tunneb end reedetuna, tema pla
> anides siis neis uutes oli kena ja korras kodu ja
> kahekesi elamine, reisimine jms nagu endale elamin
> e -
> nüüd peab üksinda suurt elamist hoidma ja h
> ooldama ja et raske uut kaaslast leida"
>
> Pal
> un seleta Maria, mis see sinu probleem on, et mees
> ennast reedetuna tunneb?
--------------------------------------------------
Ei olegi minu probleem, lihtsalt selline olukord ja seepärast kirjutasingi, aga jah unustasin lisada, et nagu ei vaja sovitusi ja nõuandeid.
ja mehele kompenseerisin selle kahju mida minu lahkumine põhjustas, st tasusin sellest seni maksmata olnud poole aasta laenuvõlast oma osa.
niiet sellega korras,
ainus asi ongi, et mees kui juhtume kusagil kohtuma siis ta alati heidab ette, et vedasin alt aga selle vastu ma nüüd lihtsalt väldin lapsega jalutades neid kohti kus mees võib liikuda
Dame Ali 07. august 2015, kl 17.17 |
rumal naine oled 07. august 2015, kl 17.29 |
ei tahaks lausa uskuda, et nii ohvrimeelseid naisi on olemas. Kui naine mehe käitumist välja vabandama hakkab, on asi väga vale.
Täiskavanud mees peab uhke olema oma tegemiste üle, ka selle sületantsu ja mesiste sõnumite eest teistele naistele.
see mees nagu ei näi olevat, kui asjalood välja tulid.
ja maksta kinni laenud ja lasta mehel ilmselgelt rikastuda naise ja lapse heaolu arvelt, no ükski naine ei tohi nii rumal olla.
Täiskavanud mees peab uhke olema oma tegemiste üle, ka selle sületantsu ja mesiste sõnumite eest teistele naistele.
see mees nagu ei näi olevat, kui asjalood välja tulid.
ja maksta kinni laenud ja lasta mehel ilmselgelt rikastuda naise ja lapse heaolu arvelt, no ükski naine ei tohi nii rumal olla.
teenija pani plehku 07. august 2015, kl 17.32 |
Ei noh 07. august 2015, kl 18.06 |
Ei tea kohe kas nutta või naerda sellise rumaluse üle. Kujutasin ette, et kui natuke küsimustega urgitseda tuleb ehk midagi sügavamat välja aga ei tegemist ikka täis lollusega.
tahaks soovida sulle kõike head ja paremat aga usun, et küll sa jälle järgmise mehe otsa satud, kes sind samamood ära kasutab, sest kui ikka ise aru ei saa siis ei saa ka teised aidata.
tahaks soovida sulle kõike head ja paremat aga usun, et küll sa jälle järgmise mehe otsa satud, kes sind samamood ära kasutab, sest kui ikka ise aru ei saa siis ei saa ka teised aidata.
onginoh 08. august 2015, kl 03.41 |
einoh, niisugust l o l l i ei ole olemas. see lugu on delfi jutuvestja sulepeast välja imetud. ei ole olemas nii l o l l i l e h m a. ei lapsele midagi, kompenseerib ka veel kõik. eluaeg takkajärgi vist sel juhul kavatseb kompenseerida. kui see peaks grammigi tõsi olema siis eit on tõeline naissoo häbiplekk lontrustele mõnitada, üle sõita ja selliseks jääbki. tõeline kaltsnaine. irw
Lisa postitus