Perekond
Mees pühade ajal eksnaise juures
kullerkupp 22. detsember 2015, kl 06.30 |
asja tuleks kainelt analüüsida. ma loen, et "Ta on minult küsinud, et kas ma tahan, et ta ei läheks aga olen mitu korda öelnud ei,et mine kui soovid" ja "Samas on koguaeg on olnud hinges väike lootus, et mees tuleb ise selle peale, et tahaks meie esimesed jõulud koos veeta ja uue aasta vastu võtta" jne.
su tegelikud soovid ja samaaegsed mehele väljendused ei lähe kokku, see tähendab, et annad järjekindlalt mehele valesid signaale ja siis ise kannatad seeläbi. juba tehtut/olnut aga muuta ei saa, nüüd tuleb see ära kannatada ning mõistlik oleks õppust võtta.
mu arvates ei ole sul põhjust mehe peale solvunud olla. sinu poolt vaadates oleneb kõik siiski sinust. kui ise omale tekitatud ebameeldivad tunded nüüd mehe peale välja valad, siis rikud oma suhet veelgi. seega ei tuleks sul mitte mehele andestada vaid iseendale ning juba veidi kogenenumana oma elu ja suhet edasi elada
su tegelikud soovid ja samaaegsed mehele väljendused ei lähe kokku, see tähendab, et annad järjekindlalt mehele valesid signaale ja siis ise kannatad seeläbi. juba tehtut/olnut aga muuta ei saa, nüüd tuleb see ära kannatada ning mõistlik oleks õppust võtta.
mu arvates ei ole sul põhjust mehe peale solvunud olla. sinu poolt vaadates oleneb kõik siiski sinust. kui ise omale tekitatud ebameeldivad tunded nüüd mehe peale välja valad, siis rikud oma suhet veelgi. seega ei tuleks sul mitte mehele andestada vaid iseendale ning juba veidi kogenenumana oma elu ja suhet edasi elada
sinilill 22. detsember 2015, kl 09.44 |
aga sa ütle mehele, et soovid jõulud veeta temaga koos ja et oleksid valmis temaga kaasa minema.
Samas kui mehel on eksnaise juures ka lapsed siis loomulikult soovivad lapsed koos isaga olla.
Endal oli sama seis,e t mees oli jõulude ja uue aasta eksnaise juures koos nende ühiste lastega, suvel olid siis lapsed jälle meil pikemalt.
Kui oma laps sündis siis tema teadis, et issi läks jõuluvana otsima. Nii toimiski kõik seni kui mehe esimesed lapsed juba piisavalt suured olid siis jäi mees pühadeks koju meiega
Samas kui mehel on eksnaise juures ka lapsed siis loomulikult soovivad lapsed koos isaga olla.
Endal oli sama seis,e t mees oli jõulude ja uue aasta eksnaise juures koos nende ühiste lastega, suvel olid siis lapsed jälle meil pikemalt.
Kui oma laps sündis siis tema teadis, et issi läks jõuluvana otsima. Nii toimiski kõik seni kui mehe esimesed lapsed juba piisavalt suured olid siis jäi mees pühadeks koju meiega
lihtne 22. detsember 2015, kl 12.07 |
sul on raske, arusaadav. aga tegelikult on asi väga lihtne - kui mees tõesti tahaks pühade ajal sinuga olla, ta tühistaks reisi (oleks seda juba teinud) ja pakuks midagi erilist sulle nendeks vabadeks päevadeks. praegu jääb mulje, et mees läheb eksiga puhkama, et jõuda endas selgusele, kumma naisega ka lõpuks koos olla tahab- sinu või ikkagi eksiga (seda enam, et eks tuleb eestisse tagasi elama). nüüd on olukord nii, et mees läheb, see fakt, kuid sina võta seda tema reislolekuaega rahulikuks mõtlemiseks, et mida sa suhtelt ootad ja kuipalju tema seda suhet tahtis või kauipalju sina. see "leppisime kokku, et oleme suhtes" võib tihtilugu olla nii, et üks pool pressib teiselt poolelt välja nn. suhtes olemise staatust, tegelikkuses aga suhtesse surutud pool südames on ikkagi vaba.
antud juhul mehe käitumine näitab, et eks on talle tähtsam kui sina. kui juba suhte alguses asjad pole korras (sina kannatad, tunned pettumust, alandust, üksildust), siis mis saab veel edaspidi...
antud juhul mehe käitumine näitab, et eks on talle tähtsam kui sina. kui juba suhte alguses asjad pole korras (sina kannatad, tunned pettumust, alandust, üksildust), siis mis saab veel edaspidi...
eelmisega nõus 22. detsember 2015, kl 12.52 |
tegelikkus on tõesti lihtne. kui mees armastab sind, siis ta tahab olla sinuga ja mingi eks ei huvita teda absoluutselt. eriti veel, kui suhe on alguses ja ollakse armunud. siis ei taheta muud, kui ninapidi koos olla, koguaeg, ja muidugi mees, kes armastab, ei taha mitte mingil juhul armastatule haiget teha. just täpselt nii lihtne see ongi.
ja see jutt, et mine, unusta ära. räägi mehele ausalt, mida sa tunned ning kuidas sa ennast tunned. kui läheb ikka, siis võid oma järeldused teha.
ja see jutt, et mine, unusta ära. räägi mehele ausalt, mida sa tunned ning kuidas sa ennast tunned. kui läheb ikka, siis võid oma järeldused teha.
vanem naine 22. detsember 2015, kl 12.59 |
Ei ole ainult 2 varianti, kolmas on ka: ei anna andeks ja lähete laiali. Ja üldse oled sa nähtavasti liiga palju Viilma raamatuid lugenud, see lõpmatu andestamise jura pole mingi asi. Mis järgmiseks? Eks kolib Eestisse tagasi ja mees hakkab kahe kodu vahet jookma, sina muudkui andestad ja andestad. Kuidagi lohv mees tundub olevat, selline kelgunööri moodi, eks vilistab ja mees jookseb. Soovitaks selg sirgu lüüa ja panna piir - siitmaalt ja mitte rohkem! Kui jõulud ja aastavahetus pole sinuga veetmiseks, siis pole ka sina mehe jaoks. Lähete kumbki oma teed.
Kange naine 22. detsember 2015, kl 14.26 |
Liina 22. detsember 2015, kl 15.10 |
Jah ma ei ole mehele seda mitte minemist peale pressinud, ütlesin et mine kui soovid. Eks ma siis seda siin vaikselt lootsingi, et ta ei soovi minna, et soovib minuga olla. Reaalsus on see, et täna hommikul istus ta lennukile ja homme hommikuks on teises maailma otsas koos oma eksiga.
Väga õnnetu on olla. Mina ei ole temalt suhet "välja nõudnud". Mina olin pigem see, kes soovis asjadega rahulikult võtta. Tema pakkus enda juurde kolimist ja suhte-teema tuli ka täiesti tema algatusel. Ma teadsin, et nad suhtlevad eksiga aga ma ei näinud selles mingit probleemi, sest minu elu see ei seganud. Täiskasvanud mehele ei pea ette kirjutama mida võib ja mida mitte. Armastus peaks olema tingimusteta, mitte, et ma armastan sind vaid siis, kui sa teed nii-nii-ja nii.
Mulle tundub ka, et mees läks pigem enda jaoks välja selgitama, et kumbaga ta oma tulevikku näeb. Võibolla ongi parem, et see nüüd juhtus. Las selgitab asja välja nüüd ja praegu, mitte siis kui oleme juba pikemalt koos olnud. Mehe sõnad olid sellised: teda ma armastan kui sõpra, sind kui naist.
Väga õnnetu on olla. Mina ei ole temalt suhet "välja nõudnud". Mina olin pigem see, kes soovis asjadega rahulikult võtta. Tema pakkus enda juurde kolimist ja suhte-teema tuli ka täiesti tema algatusel. Ma teadsin, et nad suhtlevad eksiga aga ma ei näinud selles mingit probleemi, sest minu elu see ei seganud. Täiskasvanud mehele ei pea ette kirjutama mida võib ja mida mitte. Armastus peaks olema tingimusteta, mitte, et ma armastan sind vaid siis, kui sa teed nii-nii-ja nii.
Mulle tundub ka, et mees läks pigem enda jaoks välja selgitama, et kumbaga ta oma tulevikku näeb. Võibolla ongi parem, et see nüüd juhtus. Las selgitab asja välja nüüd ja praegu, mitte siis kui oleme juba pikemalt koos olnud. Mehe sõnad olid sellised: teda ma armastan kui sõpra, sind kui naist.
Ei noh 22. detsember 2015, kl 15.23 |
Liina 22. detsember 2015, kl 15.26 |
Vanem naine, ma olen sinuga täesti nõus. Mõtlengi, et kui praegu andestan siis mis saab tulevikus? Ühiseid lapsi/laene/koduloomi jms neil ei ole, seega pidev vajadus läbikäimiseks puudub. Kui inimesed on lihtsalt sõbrad, siis lasku käia. Jõuludeks enda eksi juurde minek ei ole üldse halb mõte. Ja ei oleks tagasi tegemiseks, lihtsalt ei taha üksi ka olla. Sellega valesid signaale oma eksile ei saadaks, sest meil on asjad ammuilma klaaritud ja meie armastame üksteist tõsimeeli nagu sõbrad.
Boa 22. detsember 2015, kl 15.50 |
Siis nii teegi. Ära nukrutse üksi, vaid pidutse ja tunne rõõmu :)
Kuna oled vaba naine, siis usun, et sul oleks leida paremaidki variante kui üks teise ringi mees, kes seotud eksi ja lastega. See teema kahjuks tema puhul enam ei muutu ja sa peaksidki jääma taluma igavest teiseks olemist. Mõtle sellele.
Kuna oled vaba naine, siis usun, et sul oleks leida paremaidki variante kui üks teise ringi mees, kes seotud eksi ja lastega. See teema kahjuks tema puhul enam ei muutu ja sa peaksidki jääma taluma igavest teiseks olemist. Mõtle sellele.
lihtne 22. detsember 2015, kl 15.50 |
aga sõprusest algabki ju hea suhe. minu kõrvus kõlas mehe lause nii: "teda ma armastan kui väga head sõpra, sinus hindan rohkem seksipoolt". igatahes jõulu sel üksioleku perioodil. normaalne selline valik igatahes ei tundu jätta armastatud naine õnnetuna pühadeks üksi ja seda teadlikult. ka minu arvamus on see, et parem, et see juhtus nüüd. nii, et katsu praegu asju hästi rahulikult võtta ja ole enda vastu aus. kas selline eksiga suhtlemine sulle ikka on talutav (edaspidi hakkab see veel tihedamalt toimuma). kui suhte alguses sellised häirekellad löövad, on viimane aeg suhet kriitiliselt hinnata. mina ei suudaks sellist käitumist taluda ega andestada.
kullerkupp 22. detsember 2015, kl 17.07 |
nimetu 22. detsember 2015, kl 17.30 |
kullerkupp 22. detsember 2015, kl 18.21 |
nimetu, sa süüvi teemasse. oma esimeses kommentaaris kirjutasin, mille teemaalgataja tegemata jättis või milliseid signaale mehele jättis, vaatamata sellele, mida ise samal ajal mõtles ja soovis jne. sellest võiks järeldada, et rääkida tuleb otse, selgelt ja ausalt, eeldamata, et keegi su mõtteid või soove loeb just nii nagu neid mingil hetkel mõtled või soovid. reaalsus ongi see, et praegune on tegemata jätmise või valesti tehtu tagajärg, ei miski muu. asja saab kohe parandada kui mehega ühendust võtta ning oma praegustest tunnetest rääkida või kirjutada, etteheiteid tegemata muidugi
nimetu 22. detsember 2015, kl 18.31 |
nimetu 22. detsember 2015, kl 18.33 |
kullerkupp 22. detsember 2015, kl 18.58 |
nimetu, mehel on mehe ajud. naine ei pea just tunnetest rääkima, aga tuleb alati kasuks, hetkel eriti. otse ja ausalt tuleks suhelda ka siis kui ollakse paar ja koos. mehelt võib oodata ehk paljutki kuid kindlasti mitte seda, mille peale ta ei tule. millegi sobilikkus või mitte sobilikkus on antud loo kontekstis omaette küsimus,.... kui asjasse süüvida, siis oli neil ju omavaheline kokkulepe, et mees sõidab
Liina 22. detsember 2015, kl 19.12 |
Tegelikult ma väljendasin ennast üsna selgelt ja rahulikult- et ma ei ole selle üle õnnelik ja mul on valus aga mul pole õigust kätt ette panna. Ütlesin ka, et mulle fakti ette panek ei sobi aga annan talle igal juhul andeks, sest armastan. See, et südames andeks annan, ei tähenda, et soovin temaga kindlasti suhet ja kooselu jätkata. Mul on piisavalt eneseväärikust ja austust, ma olen naine kes väärib lugupidamist, armastust, hellust, tuge, mõistmist ja hoolt. Kõik naised väärivad. Ja valus ongi ilmselt sellepärast, et mind on sedasi alandatud. Eks ma saangi siis selle paar nädala jooksul kõvasti omaette olla ja mõelda. Mees on mulle väga kallis ja meie vaated on paljuski sarnased ning ta on minuga ülimalt hästi käitunud seni, paremini kui ükski teine mees. Meil on olnud väga ilusaid hetki, sellepärast tundubki minema jalutamine veel raskem, kui jäämine.
Mees läks täna hommikul, kaasa minemisest enam juttu pole :) ja ei tahakski reisi ära rikkuda ja lihtsalt kiusu pärast kaasa pressida, ei ole sellist tüüpi inimene. Kui mugavalt ma üldse seal ennast tunneksin...
Huvi pärast küsin, et mida teie sellises olukorras teeksite päriselt ja kuidas olukorra lahendaksite?
Mees läks täna hommikul, kaasa minemisest enam juttu pole :) ja ei tahakski reisi ära rikkuda ja lihtsalt kiusu pärast kaasa pressida, ei ole sellist tüüpi inimene. Kui mugavalt ma üldse seal ennast tunneksin...
Huvi pärast küsin, et mida teie sellises olukorras teeksite päriselt ja kuidas olukorra lahendaksite?
mull 22. detsember 2015, kl 19.54 |
Tuhandete kilomeetrite kaugusel...see on ilmselt siis kuskil põneval maal.
Kui mees tagasi tuleb, ole ikka rõõmus ja tegus, ära päri eksnaise kohta sõnagi, ainult reisi.
Küllap sa märksad muutusi, kui neid toimunud on, ette muretseda pole vaja.
Veeda vahepealne aeg mõnusasti, aga mehele ära küll nina alla hõõruma hakka, et sul ka oli väga lõbus.
Ära kruvi end üles, see on põhiline.
Kui mees tagasi tuleb, ole ikka rõõmus ja tegus, ära päri eksnaise kohta sõnagi, ainult reisi.
Küllap sa märksad muutusi, kui neid toimunud on, ette muretseda pole vaja.
Veeda vahepealne aeg mõnusasti, aga mehele ära küll nina alla hõõruma hakka, et sul ka oli väga lõbus.
Ära kruvi end üles, see on põhiline.
Liinale 22. detsember 2015, kl 20.01 |
uhke naine 22. detsember 2015, kl 20.14 |
kullerkupp 22. detsember 2015, kl 20.28 |
võtan siis veelkord sõna. armastamine tähendab seda, et lased teisel olla selline nagu ta on, ise seejuures end halvasti tundmata. see ei tule tingimata iseenesest, seda on vaja õppida. armastus ei tekita halba tunnet, armastamine saab tekitada ainult head tunnet.
su küsimusele, kuidas olukord lahendada, juba vastasin tegelikult - võta mehega ühendust ja räägi/kirjuta. parimat sulle!
su küsimusele, kuidas olukord lahendada, juba vastasin tegelikult - võta mehega ühendust ja räägi/kirjuta. parimat sulle!
niisama 22. detsember 2015, kl 20.35 |
Kogenu 22. detsember 2015, kl 20.43 |
sea küll 22. detsember 2015, kl 20.45 |
nimeta 22. detsember 2015, kl 20.53 |
RR Wraith 22. detsember 2015, kl 21.10 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 186 |
Liinake,
Tere jälle :) Sa oled käitunud just nii nagu seda saab eeldada igati normaalselt käituvalt naiselt ja pereinimeselt .. sest Sa juu koos oma elukaaslasega olite juu kokku leppinud, et te olete paar ehk pere ... Sry, suht pikk ja segane jutt nüüd ;)
Anyway, suure tüdrukuna (ses mõttes, et täiskasvanud naisena) saad Sa juu ainult ise ainuisikuliselt võtta vastu otsuseid.
Ka minule tundub, et Sa oled seda teemat siin suht selgelt ja kõigile arusaadavalt väljendanud hoolimata valust, mis Su hinges ilmselgelt valitseb ..
Avameelselt öeldes ma arvasin (nii mulle vähemalt tundus), et Sa oled selle teema enda jaoks juba selgeks teinud .. ja ehk isegi otsuse juba vastu võtnud ...
Oki, nimetagem sellist olukorda reetmiseks - Sinu armastatu valis Sinu asemel juu oma eksi. See on ka Sinu solvamine - te olite juu paar ja oleksite võinud ka paarina koos Jõule tähistada ja koos Uut Aastat vastu võtta. Aga ta valis hoopis oma eksi, kellega koos Jõule ja Aastavahetust tähistada. Elukaaslase selline käitumine ei ole aktsepteeritav (isegi juhul, kui Sinu elukaaslasel oleksid lapsed oma eksiga).
Tüdruk - Ja Sa esitad siin veel küsimusi, et kuidas käituda ??!! Kas ma pean Sulle "pepu peale laksu andma" w ;))
Selge, et Sul on ilmselt raske ja hinges valu .. ses mõttes olekski väga tore ja loomulik, kui Sa saad oma mured ära räägitud.
Ära jää põdema ! Pea püsti ;) Maailmas on veel mehi, kellega koos Jõule tähistada või Aastavahetust tähistada.
Kõike ilusat Sulle !
Tere jälle :) Sa oled käitunud just nii nagu seda saab eeldada igati normaalselt käituvalt naiselt ja pereinimeselt .. sest Sa juu koos oma elukaaslasega olite juu kokku leppinud, et te olete paar ehk pere ... Sry, suht pikk ja segane jutt nüüd ;)
Anyway, suure tüdrukuna (ses mõttes, et täiskasvanud naisena) saad Sa juu ainult ise ainuisikuliselt võtta vastu otsuseid.
Ka minule tundub, et Sa oled seda teemat siin suht selgelt ja kõigile arusaadavalt väljendanud hoolimata valust, mis Su hinges ilmselgelt valitseb ..
Avameelselt öeldes ma arvasin (nii mulle vähemalt tundus), et Sa oled selle teema enda jaoks juba selgeks teinud .. ja ehk isegi otsuse juba vastu võtnud ...
Oki, nimetagem sellist olukorda reetmiseks - Sinu armastatu valis Sinu asemel juu oma eksi. See on ka Sinu solvamine - te olite juu paar ja oleksite võinud ka paarina koos Jõule tähistada ja koos Uut Aastat vastu võtta. Aga ta valis hoopis oma eksi, kellega koos Jõule ja Aastavahetust tähistada. Elukaaslase selline käitumine ei ole aktsepteeritav (isegi juhul, kui Sinu elukaaslasel oleksid lapsed oma eksiga).
Tüdruk - Ja Sa esitad siin veel küsimusi, et kuidas käituda ??!! Kas ma pean Sulle "pepu peale laksu andma" w ;))
Selge, et Sul on ilmselt raske ja hinges valu .. ses mõttes olekski väga tore ja loomulik, kui Sa saad oma mured ära räägitud.
Ära jää põdema ! Pea püsti ;) Maailmas on veel mehi, kellega koos Jõule tähistada või Aastavahetust tähistada.
Kõike ilusat Sulle !
nimetu 22. detsember 2015, kl 21.34 |
mida asja? 22. detsember 2015, kl 21.46 |
Lisa postitus