Liinake,
Tere jälle :) Sa oled käitunud just nii nagu seda saab eeldada igati normaalselt käituvalt naiselt ja pereinimeselt .. sest Sa juu koos oma elukaaslasega olite juu kokku leppinud, et te olete paar ehk pere ... Sry, suht pikk ja segane jutt nüüd ;)
Anyway, suure tüdrukuna (ses mõttes, et täiskasvanud naisena) saad Sa juu ainult ise ainuisikuliselt võtta vastu otsuseid.
Ka minule tundub, et Sa oled seda teemat siin suht selgelt ja kõigile arusaadavalt väljendanud hoolimata valust, mis Su hinges ilmselgelt valitseb ..
Avameelselt öeldes ma arvasin (nii mulle vähemalt tundus), et Sa oled selle teema enda jaoks juba selgeks teinud .. ja ehk isegi otsuse juba vastu võtnud ...
Oki, nimetagem sellist olukorda reetmiseks - Sinu armastatu valis Sinu asemel juu oma eksi. See on ka Sinu solvamine - te olite juu paar ja oleksite võinud ka paarina koos Jõule tähistada ja koos Uut Aastat vastu võtta. Aga ta valis hoopis oma eksi, kellega koos Jõule ja Aastavahetust tähistada. Elukaaslase selline käitumine ei ole aktsepteeritav (isegi juhul, kui Sinu elukaaslasel oleksid lapsed oma eksiga).
Tüdruk - Ja Sa esitad siin veel küsimusi, et kuidas käituda ??!! Kas ma pean Sulle "pepu peale laksu andma" w ;))
Selge, et Sul on ilmselt raske ja hinges valu .. ses mõttes olekski väga tore ja loomulik, kui Sa saad oma mured ära räägitud.
Ära jää põdema ! Pea püsti ;) Maailmas on veel mehi, kellega koos Jõule tähistada või Aastavahetust tähistada.
Kõike ilusat Sulle !