Tere naised, kes te minu peale siin vihastate!
Kas läheb nagu väga pihta või? Te olete siin üks lõbus kanakari, aga kuidagi nagu jube palju probleeme on teil! Kas tolerantsusest jääb vist väheks, mõni ei saa oma 9-aastast kuttigi niikaugele, et see õhtul munad puhtaks kasiks.AGa see-eest, vabakasvatus, mis siis, et juustuhais ülepea käib ja neiukesed kõrvits põlle all koju tulevad! Braavo, eesti naine on töesti kõrgel positsioonil. Ainult miks teil need mehekesed ei püsi, rääkige mulle ka...Enamus teist omab mitut purunenut suhet selja taga, mõni jändab joodikuga, teine muidu mugava mehega, kolmas hädas, et mehel komandeeringurõõmuke... Nautige siis oma tolerantsust, mis te minu kallal kaagutate! Mina, jumal tänatud tolerantne ei ole, kuid millegipärast jätaks mitu abielumeest oma naise kus kurat ja võtaks mind, kui vaid saaks. Nii et, jöudu teile, moorid, ja pange ikka tütrekestele tabletikesed ja huulepulk lauale, muidu ei saa viimati kepinormi täis. Ja vinguge hästi oma meeste kallal ka, siis neil ehk tuleb mõistus pähe ja leiavad mõne targema neiu.