No kuulge, ega siis kõrvarõngad kõrvas ja mobiili olemasolu seksima aja! Tulge kka mõistusele!
Meenutuseks teile - ka 20 aastat ja rohkem tagasi oli seksivaid teismelisi, aga neist ei räägitud nii kõva häälega, vaid abordi tõttu visati koolist välja vms. Seksivaid teismelisi on nüüd ehk tõesti rohkem, aga mitte oluliselt.
Tuleks hoopis küsida eneselt, MIKS teismeline otsib armastust, lootes seda seksides leida! Sest nad ei saa oma kodut, oma vanematelt piisavalt INIMLIKKU armastust. Selle puuduses vaevleb nii edukate perede (kes lapselt odava populaarsuse võitmiseks ta kinni maksavad), välismaale tööle läinud vanemate (lapsed jäävad vanavanemate hoida või päris üksi), kui ka asotsiaalsete kalduvustega perede lapsi.
Armastuse puudus ja sellest tulenev madal enesehinnang on see, mis ajab lapsed seksima, mitte kõrvaaugud või mobiil.
Mul on oma 15 aastase tütrega üsna usalduslik suhe (ei ole kergelt tulnud, aga ju olen osanud psühholoogiliselt õigesti läheneda), tean neid teemasid. Üldiselt on poisid ja tüdrukud tänapäeval rohkem omavahel sõbrad kui minu noorusajal, samas käiakse pigem kambakesi koos. Juhtub muidugi armumisi, aga kallistustest ja suudlustest (kui niigi palju) kaugemale ei minda. Pole haruldus, et vahetatakse neid, kellega "käia" suht tihti, aga see on sama süütu nagu minu ema noorusajal tantsuõhtu kaaslaseks olemine. Jah, on paare, kes lähevad seksini, aga sellised tüdrukud ja poisid on teada kuulsusega ja neid ei võeta tõsiselt. Ja neid pole üldse palju!
Kui tüdrukul on enesehinnang paigas, siis ta ei kiirusta seksiga. Ta pole selleks moraalselt valmiski.