Ma nüüdseks juba täisdealine, aga pidin ka teda kannatama, alates ca 10a saadik.
Õnneks ta mind ei käsutanud ega kamandanud, mina olin tema jaoks tühi õhk ja tema minu jaoks ka. Õppisin elama nii, et ei suhelnud temaga üldse ja minujaoks teda kodus ei eksisteerinudki.
Minu mure oli pigem selles, et ta emale kallale läks ja ma nii mõnedki ööd oma elust magamata pidin mööda saatma. Olin valvel- et vahele joosta...
Ja peale seda kui ta juba mu ema vastu kätt tõstis, siis ma hakkasin teda vihkama.
Õnneks on ta nüüdseks meie kodust pühitud.
Uhh, küll on kergem tunne, kodu tunne , tunned et tahad kodus olla. . Aga ma parem ei taha meenutada millise hinnaga....
Minu ema paraku tegi tol ajal oma valed valikud ja minu peale ei mõelnud, olen suht kuri tegelikult sisimas siiani sellepärast. Ta nägi kuidas ma kannatasin ja mul närvid see värk P*''se keeras.
Teemaalgatajale tugevat pealehakkamist ja ma loodan, et sul on vend või õde või keegi, kellele toetuda, rääkida ühesõnaga sellest kellegagi, kellega sa hästi läbi saad.
Alati ei ole näts või mingi pisiasi üldse seda väärt, et vihata. Hullem oleks minu situatsioon, kui ta su ema lööks,.