Perekond
maja ehitamine üksi ja rahata
kah ise maja ehitanud mees 07. detsember 2009, kl 15.19 |
esmapostitaja PLAAN jõe äärde on HULLUMEELSUS
ei hakka kalkulatsiooni tegema, aga suur osa sellest rahast läheks AINULT materjaliks!
kas metsa on ja mis metsa, kes ülestöötamise tasub, mis palgid need tuleb ju ka raha eest laudadeks teha jms.
1-ksi ta seda korda ei tee selleks võib kuluda ma pakun 5-10 aastat piiratud sissetuleku puhul (ilma laenuta ostes ja tehes!)
unistaja utopist on su mees!
ei hakka kalkulatsiooni tegema, aga suur osa sellest rahast läheks AINULT materjaliks!
kas metsa on ja mis metsa, kes ülestöötamise tasub, mis palgid need tuleb ju ka raha eest laudadeks teha jms.
1-ksi ta seda korda ei tee selleks võib kuluda ma pakun 5-10 aastat piiratud sissetuleku puhul (ilma laenuta ostes ja tehes!)
unistaja utopist on su mees!
hullumeelsus tõesti 07. detsember 2009, kl 15.32 |
Mees ütleb, et uues kohas kõik muutub - siis tema ehitab metsa palkidest kahekordse maja (üksi ja kopatraktori abil, selle peaks ka ostma), rajab krundi teise otsa tee (toob kaubikuga mingist suvast karjäärist kruusa suurte kottide sees, tee peaks olema mitusada meetrit). Siis kuivendab ta veel selle märja heinamaa ka ära. Seda kõike lubab ta teha paari aasta jooksul, sinna juurde tegelda veel hane- ja lambakasvatusega. Mina teda eriti aidata ei saaks, sest käin linnas raha teenimas, mind poleks koduski, mees peaks ka lapsi hoidma samal ajal. Kui ütlen, et maja ei saa ehitada ju ainult palkidest, vaja on ju muidki asju, mis raha maksavad, aga raha jätkub vaevu elamiseks, räägib, et olen loll, ei kulu midagi raha nii palju, küll hakkama saame.
lugesin ka, see on ju asjatundmatu ja hullumeelne jutt. 100m teed ja tema toob suvalisest karjäärist kruusa? mis nõme lollakas jutt see on, 200m teed vajaks sul minimaalselt 20 pikakastiga rekkatäis kruusa, selle laadimine ja vedu läheks maksma terve varanduse, kui kruusa saaks tasuta!
kuivendab mida, millega - kui tööl ei käi kus ta võtab selle nö. kopa küttekulu.
maja ehitamiseks isegi oma palkidest läheb vaja umbes 100-300 tuhande vahel materjali, alates kruvidest kuni mille iganes suureni välja + meeletus koguses aega, 1 töömehe 8-6ni tööpäevi paar aastat!
ja kuidas ta selle kõrvalt lapsi hoiab, mu tuttav remont venis just laste pärast 3 kuusest remondist sai 3 aastane , kuna plaan on kena aga mis on tegelik elu.
see jutt lõhnab täieliku krahhi järele.
lugesin ka, see on ju asjatundmatu ja hullumeelne jutt. 100m teed ja tema toob suvalisest karjäärist kruusa? mis nõme lollakas jutt see on, 200m teed vajaks sul minimaalselt 20 pikakastiga rekkatäis kruusa, selle laadimine ja vedu läheks maksma terve varanduse, kui kruusa saaks tasuta!
kuivendab mida, millega - kui tööl ei käi kus ta võtab selle nö. kopa küttekulu.
maja ehitamiseks isegi oma palkidest läheb vaja umbes 100-300 tuhande vahel materjali, alates kruvidest kuni mille iganes suureni välja + meeletus koguses aega, 1 töömehe 8-6ni tööpäevi paar aastat!
ja kuidas ta selle kõrvalt lapsi hoiab, mu tuttav remont venis just laste pärast 3 kuusest remondist sai 3 aastane , kuna plaan on kena aga mis on tegelik elu.
see jutt lõhnab täieliku krahhi järele.
K. 05. juuni 2010, kl 22.50 |
Mina olen olnud tunnistajaks majaehitusele, just palkmaja. Karkassi saime 400 000 eest, aga sisetööd olid vähemalt teist samapalju. Mul on meeles, kui eksmees läks poodi saunalaudu ostma. Tuleb tagasi ja ütleb, et viiesel pakil oli peal kirjas 83.-, aga kassas tuli välja, et 1 laud oli 83 krooni. No kujutage nüüd ette, kui palju ainult saunale läks.
Meil tegid tuttavad ehitajad ja palju asju sai tuttavate käest soodukaga.
Meil tegid tuttavad ehitajad ja palju asju sai tuttavate käest soodukaga.
ew 06. juuni 2010, kl 13.27 |
pidur 07. juuni 2010, kl 15.17 |
Tänan huvi tundmast. Polnud tõesti liba, täitsa reaalne isik olen ja käin aeg-ajalt ikka siin lugemas.
LÄks käiku selline variant, et mu korter ongi müüdud. Tuli üks väga hea pakkumine, saime heas korras ja hoolitsetud aiaga maja üpris odava hinna eest (omanikel oli tingimata vaja müüa, meie olime ainsad reaalsed ostjad, nii lasidki hinnast alla, pangalaenu tagatis tõsteti korteri pealt majale). Maja asub Kesk-Eestis ja tal on ka kõrvalhooneid. Elu kulgeb nüüd enam-v'hem hästi, aga kui mõtlen selle eelmise variandi peale, jooksevad siiamaani judinad üle ihu. Siin on meil vaja ise ehitada välja vaid pesuruum (vesi on majas sees) ja seegi muudkui venib ja võtab raha. Oma unelmate krunti mees siiski ei meenuta, aga kui ise olen vahel maininud, et näe kui palju siin selle tühise pesuruumigagi jama on, kuidas sa seal terve maja ja tee jne oleks ehitanud, siis vihastab ja ütleb, et seal oleks ju mets olnud, oma palgid jne. Kui küsin, kas veetorud oleks ka õõnestatud palkidest olnud, siis nohiseb vaid. Üldiselt ta tööd teeb küll siin, kuigi muidugi pikkamööda (tegelikult pole pesuruumi ehitus veel alatagi jõudnud, vaid osa asju on ostetud), aga rahul igatahes ta meie praeguse valikuga on. Kiidab, et väga ilus koht ja et peaasi, et linnast tulema saime.
LÄks käiku selline variant, et mu korter ongi müüdud. Tuli üks väga hea pakkumine, saime heas korras ja hoolitsetud aiaga maja üpris odava hinna eest (omanikel oli tingimata vaja müüa, meie olime ainsad reaalsed ostjad, nii lasidki hinnast alla, pangalaenu tagatis tõsteti korteri pealt majale). Maja asub Kesk-Eestis ja tal on ka kõrvalhooneid. Elu kulgeb nüüd enam-v'hem hästi, aga kui mõtlen selle eelmise variandi peale, jooksevad siiamaani judinad üle ihu. Siin on meil vaja ise ehitada välja vaid pesuruum (vesi on majas sees) ja seegi muudkui venib ja võtab raha. Oma unelmate krunti mees siiski ei meenuta, aga kui ise olen vahel maininud, et näe kui palju siin selle tühise pesuruumigagi jama on, kuidas sa seal terve maja ja tee jne oleks ehitanud, siis vihastab ja ütleb, et seal oleks ju mets olnud, oma palgid jne. Kui küsin, kas veetorud oleks ka õõnestatud palkidest olnud, siis nohiseb vaid. Üldiselt ta tööd teeb küll siin, kuigi muidugi pikkamööda (tegelikult pole pesuruumi ehitus veel alatagi jõudnud, vaid osa asju on ostetud), aga rahul igatahes ta meie praeguse valikuga on. Kiidab, et väga ilus koht ja et peaasi, et linnast tulema saime.
silguninake 08. juuni 2010, kl 23.27 |
maasikas 09. juuni 2010, kl 09.39 |
oi meil oli ka - ehitame maja metsa ja mina käin tööl ja mees ehitab stiilis "küll saab". paar aastakest ehitas ja siis sai kopp ette ja otsis omale armukese lähedalt, kes kiitis kui tubli mees ja milline orjapidajast naine ja mees teataski, et tal nüüd enam ei meeldi see asi. mul kolm last ja üks neist imik, keset aastat ruttu linna, sest seal metsas ei saa üksi hakkama... koolide vahetus ja üürikorter.
te naised alati mõelge enne kui meeste luuludega kaasa lähete - tema võtab oma paar kilekotti ja adjöö aga teil pole enam midagi teha.
te naised alati mõelge enne kui meeste luuludega kaasa lähete - tema võtab oma paar kilekotti ja adjöö aga teil pole enam midagi teha.
kle 09. juuni 2010, kl 12.02 |
Kreten 09. juuni 2010, kl 13.45 |
tärn 09. juuni 2010, kl 15.54 |
ying 09. juuni 2010, kl 16.03 |
mees 19. detsember 2010, kl 14.28 |
Nikki 22. detsember 2010, kl 14.45 |
ei me ette tea :) 23. detsember 2010, kl 14.58 |
muhv 29. jaanuar 2013, kl 21.40 |
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul ka majaehitamise plaan, aga tahan ehitada kivi
> maja. Seega vaja maad kus oleks palju ja hästi suu
> ri kive, saaksin ise kruusa teha ja ka kividest ma
> ja ehitada. Oskab keegi soovitada?
:))))))))))))))))))))))))))))))))
-------------------------------------------------------
> Mul ka majaehitamise plaan, aga tahan ehitada kivi
> maja. Seega vaja maad kus oleks palju ja hästi suu
> ri kive, saaksin ise kruusa teha ja ka kividest ma
> ja ehitada. Oskab keegi soovitada?
:))))))))))))))))))))))))))))))))
aluuuuuuuuu, mamma siinpool 30. jaanuar 2013, kl 04.56 |
jepp 31. jaanuar 2013, kl 19.45 |
tts 01. veebruar 2013, kl 15.17 |
Tean seda lugu. Paar lahus, maja müügis, mees vangis. Teemaalgatajast naine "unustas" nõu küsides mainimata tõsiasja, et mehel ka alkoprobleemid ja vahel lähevad käed käiku. Mehel oligi selleks vaja kolida, et saaks naise paremini ära eraldada ja endast rohkem sõltuma panna. Algus oli ilus seal majas, aga siis läks joomine ja ülbamine mehe poolt selliseks, et naine pidi majast põgenema (maja naise nimel õnneks). Mees üritas tagasi meelitada, aga kui lõpuks sai aru, et ei õnnestu ja tal tuleb majast lahkuda, pööras täiesti segi. Naist abistanud lähedane on tapetud, mees ise sai 14 aastat, istung oli kinnine, seda pole suurelt kajastatud, otsus pole veel jõustunud ka, sest kaebas edasi.
to tts 01. veebruar 2013, kl 18.09 |
tts 01. veebruar 2013, kl 21.09 |
Baumann Ehitus ! 10. märts 2013, kl 11.08 |
Ettevõte Baumann Ehitus OÜ on 2010. aastal loodud ehitusettevõte, mis tegutseb Eestis ja Soomes. Ettevõtte tegevusalaks on mitmesugused üldehitustööd alates vundamendist, fassaaditöödest ning lõpetades katusetöödega. Baumann Ehitus OÜ klientideks on eraisikud, äriühingud ning ka avaliku sektori ettevõtted. Baumann Ehitus OÜ
http://bau.ee/
http://bau.ee/
Kriku 22. august 2015, kl 00.29 |
Unistuste krundi (Nugise Tänassilma jõe ääres) ostab ka keegi ära 18k või midagi nii euro eest - igatahes on BRONEERITUD selle aasta veebruarist. Lõpp hea, kõik hea...
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:t606OUDj4kYJ:www.kv.ee/%3Fact%3Dobject.show%26object_id%3D2491333+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ee
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:t606OUDj4kYJ:www.kv.ee/%3Fact%3Dobject.show%26object_id%3D2491333+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=ee
Lisa postitus