Mees ütleb, et uues kohas kõik muutub - siis tema ehitab metsa palkidest kahekordse maja (üksi ja kopatraktori abil, selle peaks ka ostma), rajab krundi teise otsa tee (toob kaubikuga mingist suvast karjäärist kruusa suurte kottide sees, tee peaks olema mitusada meetrit). Siis kuivendab ta veel selle märja heinamaa ka ära. Seda kõike lubab ta teha paari aasta jooksul, sinna juurde tegelda veel hane- ja lambakasvatusega. Mina teda eriti aidata ei saaks, sest käin linnas raha teenimas, mind poleks koduski, mees peaks ka lapsi hoidma samal ajal. Kui ütlen, et maja ei saa ehitada ju ainult palkidest, vaja on ju muidki asju, mis raha maksavad, aga raha jätkub vaevu elamiseks, räägib, et olen loll, ei kulu midagi raha nii palju, küll hakkama saame.
lugesin ka, see on ju asjatundmatu ja hullumeelne jutt. 100m teed ja tema toob suvalisest karjäärist kruusa? mis nõme lollakas jutt see on, 200m teed vajaks sul minimaalselt 20 pikakastiga rekkatäis kruusa, selle laadimine ja vedu läheks maksma terve varanduse, kui kruusa saaks tasuta!
kuivendab mida, millega - kui tööl ei käi kus ta võtab selle nö. kopa küttekulu.
maja ehitamiseks isegi oma palkidest läheb vaja umbes 100-300 tuhande vahel materjali, alates kruvidest kuni mille iganes suureni välja + meeletus koguses aega, 1 töömehe 8-6ni tööpäevi paar aastat!
ja kuidas ta selle kõrvalt lapsi hoiab, mu tuttav remont venis just laste pärast 3 kuusest remondist sai 3 aastane , kuna plaan on kena aga mis on tegelik elu.
see jutt lõhnab täieliku krahhi järele.