Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
kas mu pojale meeldivad tõesti mehed????
 
ema 09. detsember 2011, kl 19.48
Kuidas küll käituda,kui kahtluseuss on hinges.Ei taha küll uskuda!Aga teatud olukorrad viitavad sellele,et mu täiskasvanud pojale meeldivad mehed:(.Ta elus on olnud ka naisi,aga viimased paar aastat on ainult sõbrad.Ehk on kellelgi sarnaseid kogemusi, mis võiksid ehk mu arvamusi ja kahtlusi kinnitada või kummutada.Viimane variant meeldiks mulle enam.
 
n.n. 09. detsember 2011, kl 20.03
aga ehk ta ei ole leidnud lihtsalt sellist naist, kellega pikemalt koos olla? ehk on mingid üheöösuhted, aga ükski neist pole see õige? meestel on ikka sõpru ka, ära üle mõtle :) ja teiselt poolt, kui ongi, siis tõenäoliselt ei saa Sina emana enam mitte midagi teha. Isegi täiskasvanud poeg tahab ju, et Sa armastaksid ja austaksid täpselt sellisena, nagu ta on. Iga laps on õnnetu, kui tunneb, et ema/isa tahab, et ta oleks hoopis keegi teine.
 
juudas 09. detsember 2011, kl 20.33
tal siis naistest selline petumus, et ei taha rohkem ja kõik.
 
mis 09. detsember 2011, kl 21.19
Millised need sõbrad on ja milline sinu poeg on? Tavaliselt meessuhte üks pool on ikka selline veidi naiselikum versioon. Kas tema või ta sõbrad on sellised? Kas tal on pidevalt uued sõbrad, keda siis sinule tutvustatakse? Aga ainult naissõbra puudumine ei tähenda kindlasti mitte homoks olemist. Võib-olla järgmise sõbra kojutoomisel jälgi nende kehakeelt, ma usun, et armastajate kehakeel on ikka midagi muud, kui lihtsalt sõbra. Ja kui sa siis juba mingeid suhtetunnuseid märkad võid ju poja käest lihtsat küsida. Eks iga ema loodab ju kunagi lapselapsi põlvel hoida, aga samas loodab ka iga ema, et tema laps oleks õnnelik ja see peaks olema alati esikohal (loomulikult ei tohiks õnn peituda seadus-ja isikuvastastes tegudes).
 
Merike to ema 09. detsember 2011, kl 22.51
Kui vana su poeg on? Äkki ta pole lihtsalt leidnud veel sellist naist, kellega tahaks peret luua ja koos elama hakata. Millised need teatud olukorrad siis on, mis viitavad sellele, et su poeg ei pruugi olla hetero? Kas ta elab omaette?
 
ema 10. detsember 2011, kl 10.16
ma ei tahaks siin üldises foorumis peensustesse laskuda kahjuks,aga mõne inimesega,kel sellelaadseid kogemusi ja oskusi kaasa mõelda sel teemal,tahaks suhelda privaatselt küll.
 
Ne 10. detsember 2011, kl 18.41
Ka heteromeestele meeldib meeste selts rohkem, sest meeste huvid on ju naiste omadest nii erinevad. Väiksed poisid nühivad alalõpmata üksteise seljas ja hunnikus koos. Meestel on vajadus hea sõbra järele suurem kui naistel. Naised tulevad ja lähevad, aga sõbrad jäävad. Homomehel lihtsalt on intiimsemat sorti huvid ka sinna sõpruse juurde.
 
ah ära probla 10. detsember 2011, kl 18.47
Minu arvates need naised tema elus viitavad heterole. Homo piirdub heal juhul ehk ühe naisega veendumaks, et ikka asi nii ikka on. Milleks talle neid järgmisi? Sõbrad ei näita mitte midagi. Kui narrima ei hakataks, siis elaks palju mehed vist hea meelega kampas koos, vahiks koos jalkat ja kulistaks õlut ja mitte üks tont ei naaksu koristamise teemal.
 
nojah 10. detsember 2011, kl 22.47
niipalju siis lapselastest
 
kolmkümmend 11. detsember 2011, kl 22.11
kui meeldivadki mehed, siis tuleb seda aktsepteerida. ja mitte hakata heietama lastelaste teemadel nagu oleks poeg need sulle võlgu ja seepärast vaid lapsi tehaksegi.
 
KM 12. detsember 2011, kl 00.22
No ja kui tulebki välja, et su poeg on homo, mis siis! See on ju tema elu ja ma usun, et armastad teda ikka endiselt, hoolimata, et talle mehed meeldivad (kui see ikka on nii). Mina soovitan sul sda temalt otse küsida, sest mida varem see asi ilmsiks tuleb seda parem teile kõigile.
 
asd 12. detsember 2011, kl 20.23
ah ära probla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Minu arvates need naised tema elus viitavad heter
> ole. Homo piirdub heal juhul ehk ühe naisega veend
> umaks, et ikka asi nii ikka on. Milleks talle neid
> järgmisi? Sõbrad ei näita mitte midagi. Kui narri
> ma ei hakataks, siis elaks palju mehed vist hea me
> elega kampas koos, vahiks koos jalkat ja kulistaks
> õlut ja mitte üks tont ei naaksu koristamise teem
> al.

Haa, ise ka mees 26 aastat vana. Hetero. Ja täpselt nii olekski. Naistega hea lihtsalt aeg-ajalt kokku saada ja seda vanainimeste asja teha. Teema algataja mõtleb üle. Ma olen suht kindel.
 
homo ema 17. detsember 2011, kl 19.13
Minu poja ümber tiirleb kenasid naisi siiani, kuigi ta on juba üle 10 aasta avalikult homo ja lausa elab teise noormehega koos. Eks muidugi teeb kurvaks, et lapselapsi ei tule ja eriti teeb kurvaks, et kõik need kenad asjalikud ja tublid mehed tema tutvusringkonnas on naissoole kadunud, aga emale on oma laps ju ikka kallis. Seega ei tohiks olla põhjust muretseda.
mees38 18. detsember 2011, kl 14.16
Nüüd on peenike pihus? Aga meeste kallal ilgute siin küll:)
Tegelikult kõik on normaalne. Mul polnud ka nooruses naist, sest noori naisi on palju vähem ja teiseks oli tollal kombeks võtta noorem naine. Nii et paratamatult, kas olid ilma või valisid mehe. Valisin ilma, sest sex polnud oluline.
PS. Tegelikult võiksid sotsioloogiatudengid lõputöö näiteks teha, kes on sotsiaalmeedias eesti mehi mahategev naine? Kas tal omal on poeg? Üksikema?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!