Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
külajutud?
 
moor 11. november 2012, kl 05.44
Ei teadnudki esiti, kuhu seda muret postitada, aga teen proovi. Tegemist ei ole küll peremurega, kuid nüüd on selline olukord, kus silmapiirile on tekkinud härra, kellega klapp on väga hea. Olen väga skeptiline ja ettevaatlik niigi ja ülepeakaela suhtesse ei torma. Nüüd aga kuulsin ühelt ühiselt tuttavalt, keda üldiselt saab vägagi usaldada, et härrasmehe suhtumine daamidesse ei ole kiita. Väidetavalt pidavat naisi isegi ära kasutama. Täpsemalt ei uurinud, kuid info pärinevat eelmiselt partnerilt, kes suhtleb tolle ühise tuttavaga. Mida arvata?
Minul isiklikult hakkas vastik. Kõhus hakkas keerama ja tunnen end nagu suur küsimärk. Ma ei ootagi, et keegi nüüd ütleks, mis on õige või mis tegema peaks. Mõtlesin uurida, mida teeksite teie sellises olukorras? Kas laseksite jutu ühest kõrvast sisse ning teisest välja või võtaksite tõsise ohumärgina?
 
aga 11. november 2012, kl 07.28
kas kasuta ise meest ära? ma ei saa murest aru, kui mees meeldib, ega siis kohe sellest perekond ei sünni, ela ja tunne elust rõõmu.
 
naine kütab sauna 11. november 2012, kl 09.03
ilmtingimata
 
Johanna 11. november 2012, kl 10.29
Mina ei laseks sellist juttu päris ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Kahtlustama ka ei hakkaks, aga oleks lihtsalt ettevaatlikum ja ei laseks ennast ära kasutada. Kui tahab ära kasutada, siis ilmselt ei viitsi pikalt jännata. Eks Sa pead oma sisetunnet usaldama.
 
kasutusjuhend 11. november 2012, kl 11.04
Mis tähendab "ära kasutama"? Mis mõttes ta siis külajuttude kohaselt naisi "ära kasutab" - materiaalses? seksuaalses? emotsionaalses?
Aga eks iga inimest saab täpselt nii palju ära kasutada, kui ta ise ennast ära kasutada laseb.
Ja kui info pärineb "endiselt partnerilt", siis oled sa kindel sellise info objektiivsuses? Äkki on selle taga hoopis solvumus, kibestumus ja kättemaksuhimu?
Ühesõnaga, mina Sinu olukorras võtaksin need jutud teadmiseks, aga kindlasti mitte elujuhiseks.
 
ehh 11. november 2012, kl 11.28
Eelmisega väga nõus. Kui külajutt kontrollitud ja külamutt ära kasutatud, siis arvesta sellega et 1. Kus suitsu, seal tuld või variant 2. külamutt polnud ise tasemel ja sinuga võib paremini minna
 
ingrid 11. november 2012, kl 11.30
Kui külajutud pärinevad naisterahvalt(milles võib üsnagi kindel olla, sest mehed reeglina niisugused eided ei ole), võib tegemist olla kõige lihtlabasema kadedusega. Eks naised ei taha seda vast väga tunnistada, aga tegelikult on nad kadedad absoluutselt kõigi ja kõige peale, mis sinuga iganes seotud on. Ja parim, mida teha saab, on seda nii süütult ja nagu muuseas mürgitada. Ikka ei ole midagi päris õige ja alati on miskit häda. Aga eks nende endi elu ole ju nagu juveel, mis enda olemasoluga ka ümbritsevat saasta säratab?
Kodanik "kasutusjuhend" ütles kuldsed sõnad: Iga inimest saab täpselt niipalju ära kasutada, kui palju ta ennast ära kasutada laseb.
Samuti võib nn. ärakasutamine olla täiesti meeldiv tegevus ja toimuda poolte vastastikusel kokkuleppel. Üldiselt, juhmike saabki ära kasutatud ja sinna pole parata midagi.: ))
 
pahane enda peale 11. november 2012, kl 11.50
et ei kuulanud kõlakaid, ei kuulanud telefoni teel öeldud fakte ( tema kõhuõde helistas ), samal ajal kohtusin ka mina selle mehega, ma ei tahtnud uskuda siit naistekast loetut.
Arvasin ka, et "külajutud" ja kadedad naised, kes niiöelda meest laimasid.
Mees ise ka väitis, et jahh olen nende naistega kohtunud aga ükski ei meeldinud mulle ja teemad on lõpetatud. Ei mingit seksi nendega.
Oi kui hästi oskas see mees valetada, varjata ja manipuleerida. Ta seksis nende kõigiga vaheldumisi, tasuta söök ja seks oli karanteeritud, vaheldusrikas elu.
Mees ise kohekohe 50 aga valib ja lollitab naisi nagu teismeline.
Olen kogu tõe temast teada saanud, vastikvastik tunne, et ma usaldasin teda, üritasin teda mõista ja võtsin teda kui normaalset inimest.
Normaalne inimene ei käitu nii armetult ja haledalt, kepi nimel valetab ja vassib, põhiline et püksi pääseb.
Ta tegutseb üle eesti, töö lähetustest lähtuvalt võtab sealt kus parasjagu viibib, ka paljud siinsed naised tunnevad teda, ta on tuntud kepimees.
Olen alati pooldanud karmi tõde, parem aus tõde kui armetud valed.
Hea süda ei ole lõpmatu, nõmedusi ei saagi mõista, lõpetasin selle mehega päeva pealt igasusguse suhtlemise, minu kannatuste karikas sai täis.
 
moor 11. november 2012, kl 15.52
Eelmine minu olemasolust vist ei tea, aga mõtlen ise kah, et ehk otsib lihtsalt teiste juurest vigu, miks suhe kiiva jooksis. Samas alati jääb kahtlus.
Tänan juba eelmisi vastajaid, vaatan juba asjale uue pilguga!
 
nuujahhh 11. november 2012, kl 15.59
Maamõõtja või?:)))
 
m 14. november 2012, kl 13.44
ei ei ei ei usu!!! naine ajab kadedusejama!!!!
 
arvan 16. november 2012, kl 14.09
kus suitsu seal tuld
 
mandariina 17. november 2012, kl 13.42
eelmiste kommentaaridega nõus, et oleneb, ta neid naisi kasutab.
meie linnas on näiteks mees, kes on lasknud naistel nende majad ja korterid enda nimele kirjutada ja siis naised majast välja visanud. asi läks paaril korral ka kohtuni. vot see on ärakasutamine.
aga kui tegu on seksuaalse ärakasutamsiega, siis no kuule... see on ju ikka vastastikune:))
või on mõne puhul teisiti, juhul kui tegu pole loomulikult vägistamisega?

mõni siin väidab, et mees sööb naiste juures kõhu täis.
issake, aga miks te siis toidate oma raha eest meest? mina laseks ikka ennast resorani või kohvikusse viia.
aga ma olen laisk naine ka ja õnneks laisku naisi ei anna kohe kuidagi ära kasutada - süüa meestele ei tee, pesu pesta ei viitsi, nii et..
meestest on mulle ainult rõõmu ja tulu:))
 
aida 19. november 2012, kl 17.07
Juhtus nii, et sattusin mehe endise naisega ühte seltskonda. See naine hakkas mulle seletama, et mees on teda ära kasutanud ja äkki hakkab mind ka ära kasutama. Siis aga kümme minutit hiljem, joogise peaga mõistagi, teatab minu mehele vasikasilmadega otsa vaadates: "Ma tahan sinuga n...da." Ei saa aru, miks sellise ärakasutajaga veel n...da tahta.
 
Anekdoot 20. november 2012, kl 16.50
Naine koristab ja keedab, valmistub külaliste tulekuks. Mees jõlgub mööda korterit aluspükstes. Naine pahandab: pane vähemalt püksidki jalga, varsti on külalised kohal! Mees õiendab vastu: las näevad kui vilets elu mul on, pole püksegi jalga ostetud! Naine omakorda: no võta siis juba alukad ka ära, las külalised näevad, mille eest sind siin veel üldse peetakse!
 
mandariina 21. november 2012, kl 23.45
Anekdoot
olen seda nalja küll enne kuulnud, aga ikka tegi tuju heaks:)
 
lena 22. november 2012, kl 09.42
mandariina jutt jumala õige, mina olen ka laisk naine, ei saa mind kohe mittte kuidagi ära kasutada :D
 
aga 24. november 2012, kl 23.36
lena Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mandariina jutt jumala õige, mina olen ka laisk na
> ine, ei saa mind kohe mittte kuidagi ära kasutada
> :D


madratsina?
 
mandariina 25. november 2012, kl 12.13
aga
ai, kui kade?
ai, kui kurb?
et teised naised on sinust ilusamd, targemad, edukamad, et teistel naistel on neid armastavad ja hoolivad abikaasad?:))

aga vähemalt nii palju saad rahuldust, et tuled siia delfisse ja ütled anonüümselt, et need teised naised on "madratsid":)))
eks ole?
läks vähemalt natukesekski tuju heaks?

olen sinusuguseid elus kohanud. tean täpselt, millised te olete:)
 
Huinjaajutt 02. aprill 2020, kl 14.27
Elasid kord ühes Maarjamaa Vaeste Patuste Alevis valges villas paha päkapikk kuri võõrasema ning Lumivalgeke ja tema tütar Tuhkatriinu. Igatahes oli päkapikuprintsil tegemist dilemmalise valikuga lausa murega et kas edasi mürada kurega või hoopis Neitsi Maarjaga. Vahemärkusena olgu öeldud et eks neid printse ole ka igasuguseid. Kes tuleb valgel hobusel aga on ka juhtumeid kus kuningatütrest printsess peab teeääres hääletama et mõni pisike printrihakatis ta oma pasakarva bemariparsa peale võtaks ja abielusadamasse sõidutaks. No nii kuna Kalevipojast kasukäbist polnud tolku selle pordupaari puruks peksmiseks otsustas Viinakuningas va eesel isiklikult et lõpetab selle häbielu seal ära ja toob oma valge lauguga mära kes oli mustlase moodi aetud ära ja tolle varsa musta tukaga suksu keda ka kõlbas suksutada juba sealt pisikese isaselt tiirase poni juurest ära. Ja selle märaga oligi selline seis et kuna ta elas oma varsaga pisikese poni juures et oligi siis selle poni mära antud ajahetkel ehk lühendatud Boney M. Nojah äratoomine ei õnnestunud esiteks tõrjus paha pöialpoiss ta veekakuriga lossi müüride taha ja pärast viisid kurjad ketikoerad ta kaheksateistkümmneks päevaks maakonnakeskuse Ifi lossitorni vangikambrisse. Kuna ülekaaluga polnud kunnil probleeme siis läks tema kinnimajja kui kilu ja välja tuli kui silguniisk sest seal

Jumbu poolt on kõik taevased väed
Kolla homme vangi läeb
plaksuvad Juppidel rõõmust käed
head teed tal minna
ja mitte niipea tulla
Kolla tegi palju pattu
siis ta kinnimajja sattus
vangimajja läheb Kalev
pedesi seal terve malev
ei see lugu ole vale
Kolla berse päris sale
naeris terve alev
kellelgi ei olnud temast hale
sai ta nikku ikka siingi
ei vajanud ta enam pikka blondiini
ning alates sellest tunnist
oli jälle maailmas juures berse mis oli vägistaud mnnnist
15 magamata ööd
ta berse kallal tehakse seal tööd
küll on ikka feeling
kui zitaauku viilid
on tunne et sul zitaaukus on siilid
ta savisse sattus
ja pededesse mattus
see oli ta saatus
Junsu hüppas rõõmust lakke
et Kolla võeti pedeväkke
Kollal hell oli pepu
kui pede sinna torkas oma näpu
lükkas düra õieli
Kollal jalad laiali
seal Kollat kepiti nii et berse vahtus
suur pede düra sinna mahtus
Kollal aetakse seal maha berse pealt villad
kui ta tahab olla lilla
kannikas peab olema kiilas
kui ta seal pedena hiilgaks
naeris terve linn
kui tal tehti seal tinn tinn
on see vast lugu
Kolla zitaaukus tehti sugu
Kollal lööb nüüd bersekell
pärakas on nikust hell
suur pede teda keppis
Kolla sellega ka leppis
tal seal taha raiuti
nii et berse kasvas laiuti
niikaua ta seal keppi sai
kuni bersse mahtus vai
seal on nüüd meie pagan
kel pannakse eest ja tagant
tal tehti rivi
ei viska ta enam naiseärandaja aknasse kivi
tal pandi takka
kuni zittumine jäi vakka
Kolla bersenahk on kui samet
tal on seal ju kukeamet
ta on seal kui linnuliha
teeb see talle hirmsat viha
kui rahuldatakse tema pepuga suguiha
kuid mis teha
kui tal on nii seksikas keha
oh sa väike Kolla oled siin me nashi
nõnda laulis kambris 10 bederassi
nõnda laulis kambris see pedesalk
varsti Kollal berses palk
Kollal häda suur
ootab teda puur
ei saa Kollat kinni panna
sest ta ennast kätte ei anna
tuleb ta vägisi sinna kanda
Kolla istus vangitornis Juntsu rõõmust naeratas
ta Kalevit parastas
eks sa veel varasta
Kolla istus vangitornis Jupi õudsalt naeris
saavad nad Blondiga olla nüüd paaris
Kolla istus vangitornis needes mõttes Jupatsit
kuidas üks mees võib olla nii zitt
Võltsblondiin kingiks talle oma witt
ei see jutt
pole muinasjutt
vaid ikka täitsa tõsijutt
sest rahvasuu ei valeta
vaid seda elu seletab
ning kui seda lugu loeb ka kaamel
võib ka tema öelda aamen
 
Jopa Kolla 10. detsember 2023, kl 16.49
Jah tõesti see Kolla olgu jumal talle armuline lahutas seal Puiestee rahvateatris meelt nii endal kui teistel
https://www.imdb.com/title/tt21353352/?ref_=fn_tt_tt_1
https://www.imdb.com/search/title/?companies=co0481815
 
Я хочу трахаться прямо сейчас! 10. detsember 2023, kl 22.24
annaks kas või murjanile
 
Ropp Raivo 11. detsember 2023, kl 01.51
Ilmselgelt on kõige õigem proovida anaalseksiga. Kui selle järel sinu juurde jääb, oon väga hea ja õige see wärk. Kui aga sellest hoolimata ei taha ta, siis polnud ka õige!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!