Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Kas keegi on käinud paari- või perenõustamises?
 
Kustik 13. november 2012, kl 22.49
Kas kellelgi on soovitusi- kes on hea paari- või perenõustaja? Või paariterapeut? Äkki ka keegi teab, mis nõustamisel ja teraapial vahet on?
 
püsiklient 13. november 2012, kl 23.26
Ma olen ilmselt üks suuremaid selliste alade kliente. Ja võrrelda oskan neid ka kohe hästi. Nii et räägi lähemalt: mis valdkond ja mis iseloomuga olete kumbki.
 
Kustik 13. november 2012, kl 23.49
Valdkond.....ei oskagi nagu midagi öelda.
Sai tehtud otsus lahkuminekuks, aga siis mõtlesime, et oleks ikka õige enne proovida nõustamist. Seda enam, et laps on ka. Iseloomult oleme kangekaelsed, mina perfektsionismile kalduv, mees boheemlusele. Probleeme on majanduslikust olukorrast, põhimõtetest, iseloomudest ja elueesmärkidest tulenevaid. Olen ka depressiooni põdenud.
Mul on väga raske võõrale inimesele oma probleemidest rääkida, nii, et tahaks kedagi sümpaatset ja head professionaali. Aga samas loodaks, et spetsialist aitaks selle asja kohe tõsiselt ette võtta, lihtsalt jutustamisse on mul vähe usku.
"Püsikliendi" kogemustest tahaks küll kuulda...
 
Kustik 13. november 2012, kl 23.50
Ahjaa, unustasin mainida, et Tallinna perenõustajate kohta uurin.
 
püsiklient 14. november 2012, kl 00.46
See on nii tegelikult, et oma elu elad SINA ISE!!!. Sama ka anikaasa kohta. Ehk et ükski nõusta ei tule teid ei kokku panema vägisi ega saa lahutada vägisi.
Ja teine tõde, et koos elada peate mingilgi määral tahtma teie MÕLEMAD!!! Kui üritab ainult üks ja teisel on juba uus armastus, siis ka ei õnnestu.
Raske soovitada, keda. Olen ise ka Tallinnast. Pooled teevad seda tööd ainult raha pärast, võtavadki kui tööd. Mõni südamega töötav inimene on haigla juures, teine raha eest. Ka ohvriabitöötajad on enamuses oma ala suured profid.
Kuid see nõustaja peab sobima. Sa pead suutma teda usaldada.
Krt, ma võin teid juba ise nõustada, mul on kõik nende võtted teada. Ilmselt kui korra teiega vestleksin, oskaksin ennustada, kes võiks sobida. Sest mõni nõustaja harrastab vahel ka šokiteraapiat, mis on hullult valus, lähed nuttes ära sealt.
Kuid pingutama peaksite küll. See on nii ilus soov. Eriti kui on laps ka.
 
Kustik 14. november 2012, kl 10.51
Ma saan aru jah, et põhiline töö tuleb enestel teha. Teeotsa kättejuhatamisel, toel ja nõuandmisel tahaks ikkagi proffi. Aga kes sinu kogemuste järgi on südamega töötavad? šokiteraapiat pigem väldiks, kellel on sellised meetodid?
 
ähh 14. november 2012, kl 14.26
mis perenõustaja, jäta see värdjas maha ja pane alimendid peale, tagantjärele ka.
küll siis on aega uut vaadata.
 
loobu 14. november 2012, kl 16.24
Jutust selgub küll, et olete liiga erinevad ja pole mõtet nõustajat külastada.
Inimese põhiloomust ei saa muuta.
Kuu ehk pingutab teise nimel, aga siis jälle kõik vana rada.
 
Kustik 14. november 2012, kl 21.05
Proovima ikka peab. Lahku minna jõuab alati ja see on tegelikult kõige lihtsam variant.
Pealegi, ega neid puhtast kullast mehi kusagil virnas ootamas ei ole. Meie peres ei ole selliseid probleeme, nagu vägivald, alkoholism, truudusetus. See on ju isegi hästi, kui ilmas ringi vaadata.
 
pea püsti 15. november 2012, kl 09.28
Kustik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ega neid puhtast kullast mehi kusagil virnas oota
> mas ei ole. Meie peres ei ole selliseid probleeme,
> nagu vägivald, alkoholism, truudusetus. See on ju
> isegi hästi, kui ilmas ringi vaadata.
Arvad tõesti nii? Eestis on väga palju toredaid mehi (ka tutvumisportaalides). Eesti naised on ikka tõesti alla käinud, kui leiavad, et neil on hea kooselu kuna puudub kodus vägivald ja alkoholism!
Elu eesmärgid ja vaated on ikka väga olulised. Need määravadki kogu suhtumise.
 
nupsu 15. november 2012, kl 16.18
http://www.collega.ee/index123.php?mid=99

seal on head perenõustajad, valik on suur, kodulehel saad nende kohta natukene teada kah.
 
ellemai 15. november 2012, kl 21.10
meie oleme ka mehega väga erinevad: mina täpne, mees mitte, mina seltskondlik, mees ei armasta seltskonda, mina lohakas, mees korraarmastaja, mina tarvitan napsi, mees karsklane . hobid mehel sport, min lugemine, teater. Mehel muusika, mind aga see ei huvita
Abielus varsti 20.a. - me lihtsalt täiendame teineteist
 
ellemaile 16. november 2012, kl 10.13
Ja oled mõelnud, kui tore oleks olnud inimesega, kes oleks huvitunud ka teatrist ja seltskonnast? Samas sa ei kirjuta kas teil on ühised vaated elule?
Mehel huvi muusika ja sind see ei huvita? Mees tahab muusikat kuulata ja sind see häirib? Vaene mees.
Muideks klappidega kuulamine pole muusika kuulamine.
 
mai 18. november 2012, kl 13.01
eelmine, sa oled nii rumal, et vaikimine veidigi kaunistaks sind.
 
Käinud näinud 21. november 2012, kl 14.17
Ikka soovitan perenõustaja juurde minna.
 
Merill 21. november 2012, kl 22.49
Mina ei ela ise kull Eestis, aga oleme ka kainud noustaja juures ja meie saime kull abi. Koige lihtsam on pyss poosasse visata. Kui juba ka abikaasa otsustas, et tahab minna noustaja juurde, on see suur samm ja naitab, et ta on ikkagi huvitatud asjade korda saamisest. Kahjuks ei oska noustajat Eestis soovitada, aga kindlasti leia keegi ja kaige ara. Halba see ikka teha ei saa. Ja ara karda, et sul on raske end voorale avada, kui on hea noustaja, siis see barjaar kaob.
 
Carmen 23. märts 2019, kl 18.46
Käisime Tartus Signe Uustal juures, no see oli tõesti tase omaette ja tõsimeeli tundus, et daamike lausa nautis kuidas sai suhtele kriipsu peale panna võttes veel ära kummaltki poolelt viimase lootuse. Ei soovita kellelegi! Peale nõustamist mõtlesin pikalt, et huvitav kuidas sellised inimesed veel üldse kliente leiavad. Iseloom tundus ka selline õel ja julm, nagu toituks teiste õnnetusest. Väka!
 
Elise 29. märts 2019, kl 20.16
Signe Uustaliga sama kogemus. Mehega olid suured tülid ja soovitas ainult kraanikaussi sülitada. Kuna mul mees oli mõne aja vanglas, siis sealt leidis inimese kes väljas perenõustamist tegi. Oli selline noor tüdruk aga üllatavalt hästi sai mehe rääkima. Käisime aasta ja siis ta läks dekreeti ja nüüd oleme ka paar korda käinud aga tema on tartus ja meie nüüd Tallinnas. Kristiina Timusk või Timmusk oli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!