Perekond
hädas mehe uute lastega
exnaine 07. aprill 2014, kl 10.49 |
Oleme lahutatud, mehel uus pere ja uued lapsed kasvamas. Mina meie kahe lapsega. Kui vahel on tekkinud mõni sõber või kui lihtsalt käinud koos väljas kusagil j amees või ta uus naine juhtunud teada saama (koht väike kus elame)siis on exmees teinud kohe draamat ja mid aiganes, et kas ma meie lastest ei hooli, et ringi aelen... See selleks..
Lahus oleme olnud 10 aastat, meile ühised lapsed siis 16a ja 17a vanad tüdrukud. Ja kuigi oli kokkulepe, et isa veedab kuus nendega 2 nädalavahetust ja pooled kooluivaheajad - mehe enda soov oli selline ja sellesttuöenevalt sai lepitud kokku ka elatise suurus kunagi.
Nüüd tüdrukud nii suured ja enam isaga koos olemist eriti ei hinda.
Kuid nüüd on mees ja ta uus naine leidnud, et suured õed peaksid ikka nooremate õdede ja vennaga ka läbi käima ja seepärast tuuakse neid nooremaid vahel meile.. tuuakse siis kui meesja naine ise kusagile lähevad, kas reisile või pittu.
Põhjenduseks sis ka veel see, et no aga ise te ei tule isa vaatama, et siis tulevad isa lapsed teile külla kui te nii uhked olete..
Suurtel tüdrukutel omad huvid ja sõbrad ja nad loomulikult ei taha ega ka pea väiksemate järele vaatama. Need väiksemad on siis 10a, 8a ja 3a.
Mees ja ta naine ise põhjendavad, et nema don küllalt minu laste järele vaadanud jne.
Lastest lahtui saamiseks olen viinud lapsed tagasi nende kortermaja juurd, kuna neil polnud võtit, et korterisse pääseda siis tulid nad meile tagasi õhtul, olid külmetunud. Kutsusin politsei ja lastekaitse, et võõrad lapsed , järelvalveta - lapsed aga väitsid, et ma nende kasuema. Politsei jättis lapsed ikkagi mulle.
Kuna noorimal temperatuur tundus päris kõrge siis viisin ma nad naabri abiga linna haigla vastuvõttu ooteruumi ja tulime ise ära. Sai antud ka laste kodune aadress.
Igatahes exees oli tulivihane ja süüdistab mind, sest neil mingi jama nüüd kaelas
Lahus oleme olnud 10 aastat, meile ühised lapsed siis 16a ja 17a vanad tüdrukud. Ja kuigi oli kokkulepe, et isa veedab kuus nendega 2 nädalavahetust ja pooled kooluivaheajad - mehe enda soov oli selline ja sellesttuöenevalt sai lepitud kokku ka elatise suurus kunagi.
Nüüd tüdrukud nii suured ja enam isaga koos olemist eriti ei hinda.
Kuid nüüd on mees ja ta uus naine leidnud, et suured õed peaksid ikka nooremate õdede ja vennaga ka läbi käima ja seepärast tuuakse neid nooremaid vahel meile.. tuuakse siis kui meesja naine ise kusagile lähevad, kas reisile või pittu.
Põhjenduseks sis ka veel see, et no aga ise te ei tule isa vaatama, et siis tulevad isa lapsed teile külla kui te nii uhked olete..
Suurtel tüdrukutel omad huvid ja sõbrad ja nad loomulikult ei taha ega ka pea väiksemate järele vaatama. Need väiksemad on siis 10a, 8a ja 3a.
Mees ja ta naine ise põhjendavad, et nema don küllalt minu laste järele vaadanud jne.
Lastest lahtui saamiseks olen viinud lapsed tagasi nende kortermaja juurd, kuna neil polnud võtit, et korterisse pääseda siis tulid nad meile tagasi õhtul, olid külmetunud. Kutsusin politsei ja lastekaitse, et võõrad lapsed , järelvalveta - lapsed aga väitsid, et ma nende kasuema. Politsei jättis lapsed ikkagi mulle.
Kuna noorimal temperatuur tundus päris kõrge siis viisin ma nad naabri abiga linna haigla vastuvõttu ooteruumi ja tulime ise ära. Sai antud ka laste kodune aadress.
Igatahes exees oli tulivihane ja süüdistab mind, sest neil mingi jama nüüd kaelas
mis siis 07. aprill 2014, kl 11.15 |
pole kohustust 07. aprill 2014, kl 11.23 |
Sinul pole nende laste suhtes mingit kohustust. Mehel Sinu kahe tütre suhtes jah küll, sest need ongi teie kahe lapsed. Mehe uued lapsed on Sulle täiesti võõrad inimesed. Nad on poolõed/vennad, seega sugulased ainult Sinu lastele, kellel pole mingeid kohustusi neid kantseldada. Nii lihtne ongi.
mida siis... 07. aprill 2014, kl 11.23 |
ei saa aru 07. aprill 2014, kl 11.27 |
Naine, Sa oled ju juba nii suur inimene (kui lapsed 16-17, siis ei saa sa olla 25-30a, eks), kas sul nii palju mõistust pole olnud, et keelduda? Mees teie lapsi pidigi kantseldama, sest need on ka tema lapsed. Tema uude lapsed aga sinu omad ju pole! Loll saab kirikus ka peksa. Ausalt.
appi 07. aprill 2014, kl 11.28 |
vana mehe uus naine 07. aprill 2014, kl 12.04 |
Kas selline lugu on tõesti päriselt võimalik??!! Mees viib oma "uued" lapsed "vana" naise juurde hoida? Kuidas selle mehe naine, s.t. laste ema sellist asja sallib, et tema lapsed viiakse võhivõõra tädi juurde??
Ütlesid, et elate väikses kohas, jääb vägisi mulje, et kõik olete üks kamp, nii sina kui mehe eelmine naine olete omavahel ammust ajast tuttavad, sest vastasel juhul ei kujutaks küll midagi sellist ette. Kui on külavärk, et sinu mees oli enne sinu sõbranna mees ja pärast sind saab sinu järgmise sõbranna meheks, siis tõesti ei imesta millegi üle.
Ütlesid, et elate väikses kohas, jääb vägisi mulje, et kõik olete üks kamp, nii sina kui mehe eelmine naine olete omavahel ammust ajast tuttavad, sest vastasel juhul ei kujutaks küll midagi sellist ette. Kui on külavärk, et sinu mees oli enne sinu sõbranna mees ja pärast sind saab sinu järgmise sõbranna meheks, siis tõesti ei imesta millegi üle.
olja 07. aprill 2014, kl 12.16 |
alu 07. aprill 2014, kl 12.24 |
nagu lapsearuline 07. aprill 2014, kl 12.31 |
alissandra 07. aprill 2014, kl 12.42 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
nojah 07. aprill 2014, kl 13.15 |
ööpik 07. aprill 2014, kl 13.26 |
reaalses elus teevad taolist trikki eksnaised, mitte uued. uus ikka teab, et ta oma lapsi eksile kraesse ei saa lükata, küll aga eks arvab, et uuele võib lükata, kui isa kodus ei viibi. ja tänapäeval ei ole nii, et elamine kindlasti mehe oma, vabalt võib pind olla uue naise ainuomanduses ja siis sinna mehe lastel uue nõusolekuta küll asja pole.
kleit 07. aprill 2014, kl 14.43 |
exnaine 07. aprill 2014, kl 16.07 |
ma polegi neid lapsi endale hoida võtnud.
jaholen tulnud koju, mu türed hädas, et näe tahavad kusagil eminna, aga toodi lapsed- olengi saatunud oma lapsed, et minge, te ei pea hoidma
ise viinud lapsed nende kodumaja juurde
vahel kui ei viitsi siis saatnud lapsed lihtsalt õue ja ise läinud naabrinaise juurde kohvitama.
Jah, noorem laps oli palavikus, viisin lapsed haigla vastuvõtu koridori ja tulin ise koju - mis selles imeliku?
ma saan hakkama, aga ma lihtsalt ei mõista seda, e tmiks tuuaks emulle neid lapsi lausa vägisi
ja jaa loomulikult öeldakse, et ega mina ei pea, et tüdrukud vaatavad jne.
rõhutatakse, et aga tüdrukuid on seal ju vaadatud ja hoitud varem ... on tõesti ja tüdrukud on olnud isa juures küll, kuid mitte rohkem kui paar tundi korraga ja siis toodi koju
imestate et uus nain4e lubab, uus naine nimelt ise ongi see kes toob, tema tahab kaa elad aja käia, et mis minul viga jne ja muidugi rõhutab, et on pidanud minu lapsi ju hoidma.
Väike koht ses mõttes, et ei ole Tartu ega Tallinn, on väikelinn, elanike ca 10000 kusagil.
jaholen tulnud koju, mu türed hädas, et näe tahavad kusagil eminna, aga toodi lapsed- olengi saatunud oma lapsed, et minge, te ei pea hoidma
ise viinud lapsed nende kodumaja juurde
vahel kui ei viitsi siis saatnud lapsed lihtsalt õue ja ise läinud naabrinaise juurde kohvitama.
Jah, noorem laps oli palavikus, viisin lapsed haigla vastuvõtu koridori ja tulin ise koju - mis selles imeliku?
ma saan hakkama, aga ma lihtsalt ei mõista seda, e tmiks tuuaks emulle neid lapsi lausa vägisi
ja jaa loomulikult öeldakse, et ega mina ei pea, et tüdrukud vaatavad jne.
rõhutatakse, et aga tüdrukuid on seal ju vaadatud ja hoitud varem ... on tõesti ja tüdrukud on olnud isa juures küll, kuid mitte rohkem kui paar tundi korraga ja siis toodi koju
imestate et uus nain4e lubab, uus naine nimelt ise ongi see kes toob, tema tahab kaa elad aja käia, et mis minul viga jne ja muidugi rõhutab, et on pidanud minu lapsi ju hoidma.
Väike koht ses mõttes, et ei ole Tartu ega Tallinn, on väikelinn, elanike ca 10000 kusagil.
alule 07. aprill 2014, kl 21.10 |
palju sa alu ise lastega naisi üles oled noppinud ja nende lapsi hoidnud?
naisel siin loos täielik õigus ju keelduda võõraid lapsi kanseldamast. Miks ta peaks?
tema alaealised tütred pole kohustatud tasuta lastehoiteenust pakkuma ka oma poolõdedele- vendadele, liiati veel naise omas kodus...
naisel siin loos täielik õigus ju keelduda võõraid lapsi kanseldamast. Miks ta peaks?
tema alaealised tütred pole kohustatud tasuta lastehoiteenust pakkuma ka oma poolõdedele- vendadele, liiati veel naise omas kodus...
kohustused 07. aprill 2014, kl 21.13 |
ma ei usu, et exmehe uus naine oli kirjas lastejagamise kohtumääruses, kui külastuskord paika pandi. Keegi ei kohustanud ju seda uut naist mehe lapsi hoidma. Exmehel oli muidugi mugav külastuskorra nim alla oma külasolevad lapsed uue naise kaela lükata. Aga see ju uuenaise probleem, kui nii abivalmis oli.
Kus see kirjas on, et alaealised lapsed peavad alaealisi lapsi hoidma?
Kus see kirjas on, et alaealised lapsed peavad alaealisi lapsi hoidma?
hm 07. aprill 2014, kl 21.48 |
exnaine 08. aprill 2014, kl 05.52 |
to hm! ma käin tööl, olen olnud tööl kui lapsed on toodud, pole olnud võimalik ust lukku keerata või tagasi saata.
mu meelest on 10a, 8a ja 3a kolmekesi koos piisavalt asjalikud, et omaenda kodumaja hoovil toime tulla.
mu oma lapsed olid 6 ja 7 kui nas üksibnda kodus hakkasid olema sel ajal kui ma tööl olin
mu meelest on 10a, 8a ja 3a kolmekesi koos piisavalt asjalikud, et omaenda kodumaja hoovil toime tulla.
mu oma lapsed olid 6 ja 7 kui nas üksibnda kodus hakkasid olema sel ajal kui ma tööl olin
No tõesti. 08. aprill 2014, kl 06.25 |
exnaine 08. aprill 2014, kl 09.56 |
lapsed on piisavalt vanad ütlemaks ei aga see on lihtsalt terroriseerimine kui isa toob lapsed ja ütleb et hoiate ja kõik, et suuremad ikka väiksemaid hoidma peavad, dadaa ja läheb.
mu enda tüdrukud on ühel korral valmistunud sõbranna peole minema ja helistasid, et mis nüüd saab, soovitasin siis et riidesse ja korterist välaja ja lähete oma peole ja panete ukse lukku end ajärelt. Ise teatasin mehele, et ta lapsed kolavad meie õues omapead, kuna tüdrukutel oli üritus ja läksid sinna...
tulemuseks oli 3 kuus tüdrukud ilma elatiseta
mu enda tüdrukud on ühel korral valmistunud sõbranna peole minema ja helistasid, et mis nüüd saab, soovitasin siis et riidesse ja korterist välaja ja lähete oma peole ja panete ukse lukku end ajärelt. Ise teatasin mehele, et ta lapsed kolavad meie õues omapead, kuna tüdrukutel oli üritus ja läksid sinna...
tulemuseks oli 3 kuus tüdrukud ilma elatiseta
triin 08. aprill 2014, kl 22.05 |
piirid paika 08. aprill 2014, kl 23.21 |
Ära karda, et jätab elatisest ilma, ära lihtsalt lase raha ega tunnetega manipuleerida. Sellega näitab mees lihtsalt, et on halb isa ja ei saa ei eelmise ega järgmise perega hakkama. Kohtu kaudu saab elatise ka viivistega välja nõuda, kui mees seda varianti eelistab.mehe kohus on hoolitseda oma laste eest, ei sinu ega laste kohus pole hoolitseda kõikide järgmiste laste eest, kui selleks tahtmist ei ole. Kehtesta oma piir, mis on sulle ja lastele vastuvõetav ja ära luba sellest üle. Kui tütred on nõus väiksemaid kantseldama, tuleb neilt seda viisakalt paluda ja kokku leppida. Mis mutt see üldse on, kes oma 3-aastast sedaviisi küla moodi solgutab, las politsei teeb asja selgeks, kui ise ei taipa.
tänapäeva uued naised 09. aprill 2014, kl 12.36 |
tänapäeva uued naised, kes mehest tublisti nuuremad jakes leiavad, et na don ikkagi mehelel lapsed sünnitanud ja et mehe kohus on ka nüüd neile head äraelamist ja vabadust lubad ajust nii käituvadki nagu teemaalgataja mehe uus proua.
endal sama lugu, ainult vahe selles, et minu puhul on teise meeskonna peameheks ka mehe ema..
kes leiab ja leierdab, et noored ja noored tahavad käia ja et ka son parem kui lahku lähevad ja et kas ei või sis vaadata, et mees ju võttis ja hoidis sinu, st minu lapsi ka enne kui veel uut kaasat polnud...
endal sama lugu, ainult vahe selles, et minu puhul on teise meeskonna peameheks ka mehe ema..
kes leiab ja leierdab, et noored ja noored tahavad käia ja et ka son parem kui lahku lähevad ja et kas ei või sis vaadata, et mees ju võttis ja hoidis sinu, st minu lapsi ka enne kui veel uut kaasat polnud...
Juba jälle! 09. aprill 2014, kl 16.14 |
ooo jaa 10. aprill 2014, kl 07.11 |
Ei ole see teema siin ulmeline midagi. Olen ise lahutatud naine, lapsed täisealised, kuid õpivad veel. Elatist enam ei saa. Ja ega seda elatist ka korralikult ei tasutud kunagi. See selleks
Mehel uus naine pea 20a noorem ja neil nüüd 2 väikest last peres. Ja seda peetakse täiesti normaalseks, et lapsi meile tuua, et vanemad lapsed vaataksid, hoiaksid.
Lapsed käivad läbi küll is auue perega, aga eks neil ka omad tegemised ja plaanid.
Kui mees nt komandeeringus või pikemalt ära siis proua tahab sõbrannatada või väljas käia ja lapsi taheti ka meile hakata tooma, või siis et mingu meie lapsed sinna lapsi hoidma.
Mind paneb see muigama, sest, kui mul lapsed olid väikesed siis ma ise olin lastega kodus ja mees käis väljas - polnud ju lapsi kellegi juurde jätta - ja oleks ka soovinud minna tuulutama, sõbrannatama vahel aga oma lapsed tahtsid ju hoidmist.
Mehel uus naine pea 20a noorem ja neil nüüd 2 väikest last peres. Ja seda peetakse täiesti normaalseks, et lapsi meile tuua, et vanemad lapsed vaataksid, hoiaksid.
Lapsed käivad läbi küll is auue perega, aga eks neil ka omad tegemised ja plaanid.
Kui mees nt komandeeringus või pikemalt ära siis proua tahab sõbrannatada või väljas käia ja lapsi taheti ka meile hakata tooma, või siis et mingu meie lapsed sinna lapsi hoidma.
Mind paneb see muigama, sest, kui mul lapsed olid väikesed siis ma ise olin lastega kodus ja mees käis väljas - polnud ju lapsi kellegi juurde jätta - ja oleks ka soovinud minna tuulutama, sõbrannatama vahel aga oma lapsed tahtsid ju hoidmist.
no ei saa aru 10. aprill 2014, kl 11.00 |
Kui lapsed tuuakse vanemate õdede juurde, et nad saaksid koos olla, siis las vanemad õed ka otsustavad, kas nad soovivad seda või mitte. Ja annavad sellest oma isale siis teada. Õed ju juba täiskasvanud inimesed ja peaksid suutma ise oma asju ajada.
Sina ei puutu üldse asjasse ja ära sibli asjata seal vahel.
Sina ei puutu üldse asjasse ja ära sibli asjata seal vahel.
oo jaa 10. aprill 2014, kl 11.51 |
to no ei saa aru!
.. ma saaksin aru küll, kui lepitaks kokku mu lastega, aga uus naine tahab asju ajada nii, et teatab mulle, et vot toob selleks ajaks.
ja see läks tal algul ka läbi, sest arvasingi, et ta on eelnevealt mu lastega selle hoidmise osas kokku leppinud, aga ei olnud midagi.
ja lastele sõitis ta paar korda kukile nii, et lapsed said aru, et minuga on kokku lepitud ja mina sain aru, et lastega tal juba kaup tehtud. Oskas lihtsalt niimoodi rääkida..
Nüüd asi selge oma lastega ja ongi saadetud puu taha ta oma lastega.
See laste hoidmise teema algas siis kui mul lapsed panid end kirja netis lapsehoidjate kodulehel ja juhtus paar korda, et selle uue naise mingi sõbranna tellis sealt mu last lapsehoidjaks. Siis avastas uus naine ka, ettellib sealt ja maksnud ta k akunagi ei ole lastele.
Igatahes on ta nüüd puutaha saadetud ja lapsed andsid kaisale teada, et uus tädi käib ööklubis ja tuleb öösel purjus koju..
.. ma saaksin aru küll, kui lepitaks kokku mu lastega, aga uus naine tahab asju ajada nii, et teatab mulle, et vot toob selleks ajaks.
ja see läks tal algul ka läbi, sest arvasingi, et ta on eelnevealt mu lastega selle hoidmise osas kokku leppinud, aga ei olnud midagi.
ja lastele sõitis ta paar korda kukile nii, et lapsed said aru, et minuga on kokku lepitud ja mina sain aru, et lastega tal juba kaup tehtud. Oskas lihtsalt niimoodi rääkida..
Nüüd asi selge oma lastega ja ongi saadetud puu taha ta oma lastega.
See laste hoidmise teema algas siis kui mul lapsed panid end kirja netis lapsehoidjate kodulehel ja juhtus paar korda, et selle uue naise mingi sõbranna tellis sealt mu last lapsehoidjaks. Siis avastas uus naine ka, ettellib sealt ja maksnud ta k akunagi ei ole lastele.
Igatahes on ta nüüd puutaha saadetud ja lapsed andsid kaisale teada, et uus tädi käib ööklubis ja tuleb öösel purjus koju..
Lisa postitus