Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
mis on siis armastus...
 
Zanna 03. juuni 2014, kl 21.30
kas see ,kui naine allub mehe tahtmistele ,soovidele,jättes ennast tahaplaanile ja loobuda oma unistustes ,soovidest ,plaanidest? On selline mees olemas täiesti ,kes arvab ,et ,kui naine tema plaanidega kaasa ei lähe ,siis ta ei armasta oma meest.Siiralt kahju!
 
ei ole ju keeruline 03. juuni 2014, kl 21.38
ermastus esineb ainult kahe mehe vahel!!!
 
Mina olen jõudnud sellisele äratundmisele 03. juuni 2014, kl 21.48
Minu arust on armastus isetu tunne, hoolimine teisest ilma midagi vastu tahtmata. Kui armastad, soovid teisele vaid head, oled nõus teda toetama ega sea oma poolehoiu säilitamiseks mingeid tingimusi. See ei tähenda küll iseendast loobumist, aga "vorst vorsti vastu" suhtumine või oma ego pealesurumine ei ole armastus. Ja armastus ei ole kindlasti omamine (paljud naised-mehed tahavad oma partnerit nö omada, aga räägivad, et armastavad).
Armastusel ei ole vahet, kas ta on armastus lapse, mehe, vanemate, kodumaa või mille iganes vastu. Ja armastus iseenesest ei ole seotud kirega. Kui on mehe-naise suhe, siis on seksuaalne kirg suhte loomulik osa, aga kirg võib olla ka ilma armastuseta. Ja armastus ilma kireta.
 
Zanna 03. juuni 2014, kl 22.05
Eelmisega nõus ,kuid leidub neid ,kes tahavd ,et kõik oleks nii nagu nemad tahavad ja ,kui teine pool pole nõus ,siis saab nt kolakat või hakatakse korralikult mõnitama.See vist rohkem armastuse moodi.
 
mhmmm 03. juuni 2014, kl 22.16
Zanna, endast räägid? Sina oled ju selle paiga esimõnitaja. Nüüd kui vahelduseks vastu näppe oled saanud, peaks ju üsna selge olema, milles sinu probleem seisneb ja miks sind ei taheta. Keegi ei suudaks egomaniakiga koos elada, nii suur see armastus ka ei ole.
 
Mittekeegi Olikord 03. juuni 2014, kl 22.33
Kella 21.48 postitusega vägagi nõus :)

Kuid armastust on maailmas vähe, rohkem on kirge ja iha, mida serveeritakse armastuse pähe (kui üldse). Imestan, et isegi naised kui (ideaalis?)kodusoojuse hoidjad on pigem lühiajaliste armusuhete pooldajateks muutunud...

Armastus on see, kui kaaslasega on hea olla igas olukorras ja ükski kriis pole suhet lõhkuv. Armastus sisaldab suure doosi andestamist.

Armastada saab ka inimest, kes sind põlgab ja alandab (iseasi, kas see vajalik on).
 
kle mhmmm 04. juuni 2014, kl 06.20
Egomaniakk on keegi teine ,mitte mina ja see inimene ise teab,et on hoolinud ainult iseenda tahtmistest ja soovidest.Peaasi ,et temal hea oleks ja hästi läheks.
 
tean 04. juuni 2014, kl 12.05
et armastus on imeilus tunne)
 
Viimasele 04. juuni 2014, kl 20.09
Armastus on sageli pigem masohistlik tunne ja olemine. Imeilus on armumine :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!