Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
suhte parandus
 
mures 08. juuni 2014, kl 10.07
Kas elukoha vahetus võiks parandada suhet või enne oleks loogiline suhe korda saada ja siis edasi minna oma plaanidega?
 
... 08. juuni 2014, kl 10.17
Suhet saavad ikka inimesed parandada, mitte 4 seina ja uus mööbel.
 
mures 08. juuni 2014, kl 10.30
mul mees arvab teisiti,et ostaks uue eluaseme ja siis saab kõik jälle korda.Ise aga kahtlen ,et ,kui ikka mees oma naist enam ei taha ,siis ei loe aeg ega koht.
 
to mures 08. juuni 2014, kl 10.33
Oled asjast õieti aru saanud.Ei tasu vastu võtta suuri otsuseid, kui sellest ei pruugi mingit kasu olla.Ära ela oma elu keeruliseks.
 
Mittekeegi Olikord 08. juuni 2014, kl 10.46
Kui teie ise jääte samaks, siis pole asukohal mingit muutvat efekti :)
Iseenese eest ei põgene :)
 
hmh 08. juuni 2014, kl 10.54
äkki on seal kus praegu elatakse kõrvalsuhted ja mis veel hullem, neid kõrvalhüppeid on tehtud praeguses elukohas. Kui nii, siis tasuks muutust proovida.
 
ei põgene 08. juuni 2014, kl 10.55
missugene see eluaseme vahetus siis tegelikult on? kas see on miskitmoodi nii, et lased tal end varasemast rohkem mingite kohustuste või koormuse külge siduda. näiteks müüte ära sinu maja, et osta selle raha eest uus kahe peale või tema nimele. või saad omale laenu kaela, mille eest pigem ise vastutad. mingi konks peab siin olema. sest tõsi on - neli seina ringi vahetada ei paranda kindlasti midagi. pigem tekitab veel lisapingeid. mees vist ei tee ise pingutusi ega taha millegi eest vastutada.
 
mures 08. juuni 2014, kl 10.55
paraku ikka usud ja loodad ,andestad kõik nääklemised,vihapursked jne.Vahest tundub juba elu võtvat uue pöörde ja siis jälle suur tüli tühja -tähja pärast ja jälle endal tuju nullitud.Kõige rohkem ärritab mind selline muutlik käitumine ,et ,kui kohe mingit asja ei saa ,sii jonnitakse oma toas ja ei räägita päevade või isegi nädalatekaupa.Sisetunne vist ei peta ,et kas see uus otsus midagi paremuse poole muudab.
 
ei põgene 08. juuni 2014, kl 10.56
a üks teist peaks kindalt kolima. jeerum mis elu.
 
to ei põgene 08. juuni 2014, kl 11.00
Mees hullult pingutab ja on väga tegutsemisaldis ning näitab igati oma aktiivsust.Mis on aga selle kõige mõte,kui ta oma naist tegelikult ei taha enam ja kõiki plaane ,soove arutab oma sõpraderingis.Kahtlus,et tahab lihtsalt ära kasutada ja leida koht ,kuhu oma uue väljavalituga kolida. Suhete parandus näeb välja selline ,et "toon naisele lilli aga pärast sõiman tal näo täis,kui ta ei tee ,seda ,mida tahan".
 
mures 08. juuni 2014, kl 11.24
no minul ei ole küll midagi varjata ja pole kogu kooselatud aja jooksul mitte ühtegi suhet ega kõrvalhüpet olnud.Alati olen just teda oodanud ja lootnud ,et midagi muutub.Kui muidugi aus olla,siis ega mu "kaubanduslik" välimus pole enam just kõige parem ja hetkeseis suhtes on mind rohkem kodusistujaks muutnud.
 
küssimused ja 08. juuni 2014, kl 13.10
Kelle mees, kellega abielus mees seda juttu räägib? Las ta siis kolib, kui tal niipalju raha on,milleks sind häirida.


Tegelikult on see kolimise ja muu jutt väga kahtlane , kui selleks puudub reaalne põhjus, näiteks abielupaar tahab oma pereplaanide huvides paremale tööle ligemalt ilma suuri majanduslikke põntse tegemata. St ei võta laene.Ka siin tuleb enne 10 korda mõõta kui üks kord tõmmelda.

Mis aga lihtsalt seksitutvustesse puutub, siis üks tõmabab teisel naha nagu naksti üle kõrvade, võtavad koos pangaalene,mis jääb ühe kanda, ostavad elamispinna, nats ah aja pärast tõmbab üks pool minema või lükkab teise välja ja see vaesekene kelle peal on laen hakkab taguma seda aastakümneid nagu tola.Kas neid alenude all küürus mahajäetuid veel vähe on.
 
küssimused 08. juuni 2014, kl 13.13
Las ta kolib, las minna...Kui nädalate viisi eraldi ollakse siis pole mitte midagi enam , anna mees vabaks, mingu...Sul pole isegi välimust enam,( arvad et uues kohas muutud saledamaks ja ilusamaks) kas töötegemine ei huvitaks, et ise tööle minna.
 
mures 08. juuni 2014, kl 14.02
ei ole vaja töö poole pealt etteheiteid teha ,sest ma käin täistööajaga tööl ja naise kohta ei teeni mitte vähe.Ega välimus pole jah oma teha.Jääb süüdistada ainult vanemaid ,kes oma nõmedaid geene edasi kannavad.Enne sobis ja nüüd enam ei sobi.Ise see mees kiirustas minuga kokku elama.
 
oo 08. juuni 2014, kl 14.39
Süüdista seda isikut, kes sulle ikka peeglist vastu vaatab, laiskus kontides, ei viitsi end enam vormi viia. Iga kole naine kui võtab end kätte ja hakkab tegelema endaga,saab ilusaks.
 
ei usu 08. juuni 2014, kl 14.52
,et see meie suhet veel päästaks.Laps on loomulikult üheks segavaks faktoriks,et endaga tegeleda.
 
..... 09. juuni 2014, kl 10.50
Laps segab, on segavaks faktoriks, et naine eis aa nüüd endaga tegeleda, end korras hoida???? Milleks sa siis rasedaks tahtsid jääda, kui laps sulle segavaks faktoriks on. Osa naisi ei tohiks iialgi sünnitada, neist ei ole emana asja.
 
piripiiga 09. juuni 2014, kl 12.21
parandada siin küll miskit pole. ilmselt asi algusest peale viltu. valed inimesed on kokkusaattunud valedel eesmärkidel. inimene, kellel on vaja õnnelik olemiseks oma tahtmist saada või kolida, ei armasta sind. mida varem endale valetamise ja asja kunstlikult püstihoidmise lõpetad, seda parem.
 
mures 09. juuni 2014, kl 18.16
Piripiiga ,sul õigus sest tegelikult jah ,see mees on algusest peale tahtnud kolida.Pole tal kuskil hea olnud ja ,kui oma tahtmist ei saa siis kindel ,et ei armasta.
 
to ..... 09. juuni 2014, kl 18.18
Tead,et enamus meestest näiteks ei saa kunagi isadest asja ja mis erandid need naised siis sinu arust on.Kui sul on teada oma saatus ,siis teeks paljud asjad teisiti.
 
arvamus 09. juuni 2014, kl 21.32
Ega elukoha muutus suhte sisu ei muuda, alguses vbl on tähelepanu suunatud olmele, aga pärast läheb kõik vanaviisi. Siis on mõtet, kui elate kellegagi koos ja nüüd kolite omaette elama või kui lapsele juba oma tuba vaja
 
to arvamus 10. juuni 2014, kl 19.32
eelkõige soovib mees tuba endale ja seejärel lapsele.
 
arvamus 10. juuni 2014, kl 19.40
Mõistetav, aga las mees muretseb sellise elamise, kus ruumi jagub.
 
to arvamus 10. juuni 2014, kl 19.51
kuidas see muretsemine mehe poolt peaks välja nägema? See oleks siis kaks eraldi elamist nagu või ,sest naine tahab samuti oma tuba.
 
arvamus 10. juuni 2014, kl 19.58
naisele tuba, mehele tuba, lapsele tuba, ühine elutuba koos köögiga ja ühine magamistuba. Või lapse tuba, mehe töötuba, magamistuba ja elutuba köögiga. Kui mees nii hirmsasti tahab kolida, siis muretsebki. Aga kui tahate lahku kolida, siis sulle lapsega vähemalt kaks tuba ja mehele ühetoaline. Ma ei tea teie võimalusi, aga variante on mitmeid
 
to arvamus 10. juuni 2014, kl 20.18
ta muretseb nii hullult ,et ajab minu samuti juba endast välja aga ennast surmani võlgadega siduda nagu samuti ei tahaks.
 
arvamus 10. juuni 2014, kl 20.46
nii ütlegi, et mina võlgu ei võta. Kui temal pole võimalik, siis ei saa tahta. Las hullab üksinda, see pole sinu probleem))
 
oleks nii lihtne 10. juuni 2014, kl 21.05
kui tahad suhet hoida ja parandada ,siis tahad ikka head ja paremat aga " laiali minek" on see kõige lihtsam.
 
arvamus 10. juuni 2014, kl 21.16
miks laiali, võib ka vanaviisi edasi. Aga kui enam kuidagi koos ei saa, siis lapsega ja ilma võlgadeta on parem
 
thjahh 11. juuni 2014, kl 20.13
Vanaviisi elada oleks jama ja suhe vajaks uut värskust ja rahulolu.Näha on ,et mees ei naudi aega kahekesi ja see tundub tõepoolest iseenda petmisena,kui elukohta vahetaks.Inimesena ei pruugi ta muutuda ja tülid ja probleemid jäävad kestma.Muidugi ,kui ise just madalam ,kui muru pole ja korralikult mehe käske ei täida.Kõige hullem ,et ta ei taha rääkida sellest meie suhteprobleemist ja jääb alati vastused "võlgu".
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!