Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
miks mitu armukest
 
täitsa arusaamatu 08. juuli 2014, kl 09.16
Miks osadel meestel on mitu armukest? kas see mees on õnnelik või õnnetu?
 
sest 08. juuli 2014, kl 09.36
ega armukesed ka ju vabad pole, et igal ajal valmis kohtuma, siis peabki iga päeva jaoks üks armuke olema, siis on rahuldus garanteeritud.
 
Mees 08. juuli 2014, kl 09.37
Lihtne, keppi saab palju

Mul ka mitu armukest
 
Mees 08. juuli 2014, kl 09.38
Ühel menses, siis teisel pole
 
meesloom 08. juuli 2014, kl 09.39
See on meeste loomuses, mida rohkem naisi märgistada suudab, seda enam tunneb mees end mehena. Pole mingi uudis ju, vaadake loomariiki ja leiate palju ühist.
 
Mittekeegi Olikord 08. juuli 2014, kl 10.46
Kui mees teeb korralikku mehetööd (rassib talumajapidamises või teeb muidu rasket füüsilist), ei ta siis pea armukesi. Jõudeolekus kodukontorimehed, kes igavlevad netis ja oma energiat asjalikult ei kuluta, need keskenduvad oma kihelevale väikemehele... Ja leidub ju naisterahvaid, kes mehi materiaalse tagamõttega seksuaalselt teenindavad (loe: on nõus armukesed olema), seetõttu see turg toimibki.

Vähekenegi mõtlev naisterahvas ei alanda end nii palju, et kellegi armukeseks on nõus olema, st teine, kolmas või neljas tahab olla...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Mittekeegi Olikord 08.07.2014 10.53.
 
Armuke või midagi sellist 08. juuli 2014, kl 11.21
Viimasele
Pole see alati nii midagi, et materiaalsete hüvede eest on siis naine nõus armuke olema. Armukesega koos hoida võivad väga mitmed asjolud. Näiteks, et teineteisega on tore aega veeta, kuid omale koju sellist mehejurakat ei tahaks. Ka seks on hea. Eriti hästi toimib see siis, kui mõlemad on abielus. Mis alandamisest sa räägid? Mõlemad on vabatahtlikult koos ja teevad asju, mis neile meeldivad.Mõned kindlasti küsivad, et miks nad siis oma abielu ära ei lahuta ja teineteisega koos elama ei hakka. Aga sellel pole vähimaki mõtet. Lapsed on suureks kasvatatud, abikaasaga ühised lapselapsedki juba olemas, ühine vara, teada harjumused....Ei näe mingit põhjust sellele vee pealetõmbamiseks. Aga armukesega on ikka hea käia siin-seal, natuke reisida, natuke meelt lahutada....Ja seda ei teagi, kas armuke on nr 1 naine või seaduslik abikaasa. Oleneb situatsioonist-kord üks kord teine. Ja muidugi ka vastupidi-naise jaoks sama lugu- eks aia korrastamisel ja lastelaste sünnipäevadele minekul on nr 1 abielumees, meelelahutuse juures ja seksis meesarmuke. Inimesed kasvavad mingil määral aastatega lahku. Samas seob neid nii palju asju, et lahkuminek tundub võimatu. Naisarmukese mees pole huvitatud ei spordist ega seksist, meesarmukese naine ei ole samuti huvitatud seksist ega spordist ega ka muudest mehe tegemistest.Samas on põimunud suguvõsad jne....
 
icc 09. juuli 2014, kl 11.30
on sul aga mured, miks naabrinaisel mitu armukest,
õpi parem, mis vingud
 
Olnud armuke 09. juuli 2014, kl 14.20
Vanasõnagi ütleb, et parem pool muna kui tühi koor ja et parem varblane peos kui tuvi katusel. Kõikidele naistele ei jätku mehi, sestap tuleb armukesega leppida. Ja mehed tunduvad küll olema nii programmeeritud, et mida rohkem naisi kantseldada suudab, seda isasem :)
 
vastus 10. juuli 2014, kl 00.16
Selline mees mõtleb et on tegija aga tegelikult killustab end erinevate naiste vahel. Jaotab oma eluenergiat selle asemel et seda konsentreeritult ja mõttestatult kasutada. Upub naiste kapriisidesse ja tunnetesse. Vajab neid nagu õhku, ilma naisteta ei suuda kedagi ega midagi. Juba vanasti nimetati naistemehi naljameesteks, pulli- ja pillimeesteks kes muud sittagi teha ei oska. Sisimas nad kõik õnnetud.
 
!? 10. juuli 2014, kl 21.04
on sul ka mured!
 
naine 10. juuli 2014, kl 21.32
need naljatilgad, kes väidavad, et armukesi pidav mees on õnnetu või et abielumehega suhet pidav naine on millegi poolest alandatud -- need kirjutajad oln lihtsalt kadedad ja kohutavalt ebakindlad inimesed -- kas siis mehed, kes ei saa naisi parima tahtmise juures või sii naised, kes ei julge iialgi omaenda elu elada, vaid ripuvad mehe küljes, ning kujutavad ette, et ibaajamine kommentaariumides teeb neid õnnelikumaks. ei tee. vaatamata selelle viginale on vähemalt pooltel abielumeestel armukesed ja paljud, väga paljud neist naistest, kel on kuum suhe abielumehega, et taha mingil juhul temaga koos elama hakata. sest see suhe on hea ja imeline just sellisena. iga suhte eesmärk ei ole abielu! armastus ei tähenda inimese omamist kõige naha ja karvadega.
 
naisele 10. juuli 2014, kl 22.06
Ja naised kes naudivad "kuuma suhet" abielumehega on kas lihtsalt psühhid või siis valetavad järjepanu iseendale.
 
selleparast 10. juuli 2014, kl 22.37
mitu armukest, et na saavad seda endale lubada.
kadedad kritiseerivad. tegelikult tahaks aga ise ka..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!