Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Pettunud oma mehes..
 
Mari 04. juuni 2015, kl 13.43
Täna pettusin oma mehes nii palju, et lausa valus on... siiamaani... kuigi see kõik juhtus hommikul enne tööle minekut. Nimelt meil tegelikult olnud suht koguaeg jama rahadega, a la kes maksab ja kui palju maksab. Oleme jõudnud selles osas muutusteni aga mitte võibolla niipalju kui mina eeldanud olen,see selleks. Hommikul ärgates, avastasin,et olen korralikult sisse maganud, tuli end valmis sättida imekiirelt, avastades, et mul ei ole sentigi raha, ja mees on mulle auto praktiliselt TÜHJA paagiga jätnud, uurisin kas tal on mulle veidi raha anda bensiini, suitsupaki ja mingi odava lõuna peale. Eelneval päeval võtsin ta rahakotist eurose mündi, kuna oli vaja piima osta ja nägin ,et tal oli rahakotis 40 eurot. Hommikul aga raha küsides, võttis pükste taskust 15 eurot välja (mis oli siis lisaks rahakotis olnud rahale, 10eurone ja 5 eurone), ulatas mulle 10nese ja ohates ütles, et eks ma jään siis selle viimase viiekaga ja ostan endale ka suitsu. Kuna mul oli nii kiire siis kahmasin raha ja jooksin uksest välja, tankides hakkasin arvestama, palju pean ma bensiini panema, et veel pakk suitsu osta (4,45 eurot) ,loobusin juba lõunasöögi ideest, kuna selleks poleks nagunii piisanud. Jõudes tööle ja oma esimest suitsu tehes jõudis alles kõik kohale ja hakkasin mõtlema, et miks ta nii tegi? Miks on ta selline ihnuskoi?? Teadmine, et tal oli rohkem raha, kui väitis ja ei raatsinud mulle anda, et saaksin kasvõi mõne puuvilja osta... Nüüd olen seesmiselt nii tige ta peale. Tahaks temaga rä'kida sel teemal aga ei leia õigeid sõnu. Ei taha näkku ka pahvatada, ei taha tülitseda. Tahaks lihtsalt mõista anda, et ma tunnen end mitte kellegina. Ise muudkui kinnitab kuidas ta mind armastab, praegugi saatnud sõnumeid ,et juba igatseb mind jne. Oeh.... Mul ei ole kunagi rahast tema peale kahju, ERITI veel kui tean,et tal poleks midagi lõunal näiteks tööl süüa... Sellepärast oli ka minu raha otsas olnud, kuna tänu minule on meil söök enamjaolt laual... Vahest viskab mulle mõne penni aga noh, see näeb välja selline: Annab mulle 15 eurot,et mingu ma poodi ja ostku mitme päeva söök ette ära , ma olen majandaja ja saan hakkama, ostan vähemalt kahe erineva söögi ained ära. Siis tullakse koju ja hakatakse näägutama, ma andsin ju sulle raha ,et poodi minna, miks sa vetsupaberit ka ei ostnud (vetsupaber on lihtsalt näide aga tegu on alati asjaga mis läheb täiesti meelest ära näiteks) või siis et miks ei ostnud pesuloputusvahendit (mille jaoks ei jätkunud lihtsalt tollest 15 eurost kahjuks!). Tal selline mõttemaailma, et ma peaks isegi 10 euro eest poest ostma KÕIK vajalikud asjad, mis meile koju vaja on....... Ohhh... Sain välja öeldud, hakkas kergem, aitäh lugemast! :( Ma nüüd siirdun oma tühja kõhuga tööd tegema...
 
nonii 04. juuni 2015, kl 14.03
aga sa majanda nii, et ühel päeval on kapid kodus tühjad ja kohe kindlasti vaja poodi minna
sinul aga paha olla või leia muu põhjus, et miks minna ei saa
tee nimekiri mida poest vaja ja saada mees poodi

las siis ostab ja näeb palju kulub

või siis tood alati poetseki koju ja näiatad mehele, küsid poole tagasi
 
Mari 04. juuni 2015, kl 14.06
Lisaks eelnevale ma arvan, et ei anna talle paar nädalat seda asja, saab näha siis, kas läheb rohkem närvi?
 
Autorile 04. juuni 2015, kl 14.18
Suits pole küll asi, mida peab poest ostma. Õpi majandamine selgeks. Vaja on endal kelder täis teha ja mitte kõik poest osta. Kui on palk väike siis ei saa autoga sõita. Sõidame ringi ja veel mees süüdi. Peaksite minema perenõustaja juurde. Puudega inimene peab väikse rahaga hakkama saama ja sinu pere ei saa?
Alusta enne endast!
 
Mari 04. juuni 2015, kl 14.24
Eelmisele:
Vabandust, kui riivasin sind oma suitsetamisega. Ilmselt sina ei suitseta, siis ongi seda hea lihtne öelda, et suits pole asi,mida poest osta. Ma olen enam kui kindel,et suitsetajad nii ei arva, kahjuks. Tean-tean, suitsetamine mõttetu tegevus aga ega sinna väga midagi teha pole ka. Maha jätta ka ei suuda noh, ei ole nii lihtne.
Palk ei ole väike, kenasti saaksime hakkama hea majandamise juures aga kahjuks minu palgast ei jätku kogu elamist ja perekonda üleval pidada... Ja ka keldrit on raske täis teha, kui pole keldritki ...
Autoga sõitmine on vajalik, kuna muudmoodi ma tööle ei saaks, sinna ühistransport ei sõida kahjuks.. Ja ka kirjas mainisin, et mees kasutas enne mind autot, kuhu tühja paagi jättis ja enne seda panin mina paaki bensiini, ma ei saa aru mis su probleem on? Miks pead nii õel ja salvav olema, et sõidame ringi ja veel mees süüdi. Aga ongi ju siin mees süüdi!!
 
provo 04. juuni 2015, kl 14.24
See suitsule rõhumine on ju ilmselge provokatsiooniline postitus siin, suvevaheaeg vist juba ajab igavusest postitama
 
thjk 04. juuni 2015, kl 15.25
seda peaks lugema su mees, mitte meie. Lisada tuleks tunded, mida tema käitumine sinus tekitab.
Hoolimatust mõista ei ole tervislik.
 
Ei noh 04. juuni 2015, kl 15.39
Meestele peab asju tegema selgeks loogiliselt, ilma tunneteta. Pane paberile kirja kõik kulutused, mis on teil ühised ja siis eralda palju sina maksad ja palju tema maksab. Kui tasakaal on paigast ära siis on hea talle seda hea näidata paberil, sest numbreid nad mõistavad.
 
Vanem daam 04. juuni 2015, kl 16.00
Ettevaatlik mees sul, püüab omale salaja reservi tekitada. Tehke siis nii nagu on paljudes peredes: sinu raha, mehe raha ja ühine raha, kuhu kumbki ühesuuruse summa paneb ja mille te koos enne välja arvutate. Igaüks katku oma kulud ise ja söök, kommunaalmaksed jms, mida koos kulutatakse, selle maksate ühisest rahast. Või siis on täpselt ära jaotatud, kes maksab korteri ja auto kulud, kes toidu, riiete ja väljas käimise eest jne.
Ära sa lapsi küll sellise mehega veel tee. Enne katsuge ikka asjad klaariks saada, muidu jääb laps ka sinu finantseerida.
 
Jüri 04. juuni 2015, kl 16.21
alusta jah enne endast! kõigepealt piilusid mehe teadmata ta rahakotti, siis kritiseerid meest, et ta on ihnuskoi kuigi ta ju andis sulle raha. peale selle kõige lubad kasutada tema suhtes seksuaalset vägivalda kui ma õigesti aru saan
 
Jürile 04. juuni 2015, kl 17.55
Kui naine ei soovi seksida (ja mehega, kelle peale ollakse solvunud EI SOOVITAGI üldjuhul seksida), siis mismoodi see seksuaalne vägivald on???!!
 
Jüri 04. juuni 2015, kl 18.39
no teemaalgataja plaanib seda ju kasutada kui mõjutusvahendit. kui see just vägivalla alla ei mahu, siis inetu mõte on see ikkagi.
mille peale teemaalgatajal siis solvuda on? eks solvuda võib ju alati ja kõige peale, aga kas on mõtet kui veidi mõelda. oma tegemisi võiks seejuures ka kriitilisemalt hinnata
 
naine 04. juuni 2015, kl 20.27
minu meelest väga rumal jutt. nagu mingi tibijutt. ma ei kujutaks ette, et ma oma mehelt raha kerjaksin ja ... kuidas on võimalik, et hommikul äragates avastan, et mul pole sentigi? vargad käisid või? milles siis mees süüdi on? ei saa aru, täielik soga, see on vist mingi libatekst.
 
kodune 04. juuni 2015, kl 21.04
Kui kaua olete koos elanud? Kas lapsi on? Kas rahaprobleemid tekkisid alles praegu või on algusest peale mure olnud?
Selle asemel, et mehe rahakotis nuhkimas käia, korja kõik poetšekid kokku ja pea arvestust, kas või üks kuu, palgapäevast palgapäevani, ja vaadake KOOS MEHEGA, kuhu raha läheb.
Mul mees peab püsikulude kohta (internet + gaas + vesi + elekter) aastatepikkust arvestust, sest me ei suudaks ka muidu omadega välja tulla. Meie püsikulud talvekuudel on suuremad, kui mees üldse palkagi saab. Me lihtsalt peame üles kirjutama.
 
Mari 04. juuni 2015, kl 21.35
Mis ajast on mehe rahakotist piimaraha võtmine nuhkimine? Ma ei tea, mina seda küll nii ei võta. Ajal, mil ei ole mehel raha või läheb peenraha vaja ja võtab minu rahakotist ,siis minujaoks ei ole see nuhkimine. Aga ma üldse imelik ka nagu tuleb vist välja, kasutan ju seksuaalset vägivalda mehe peal.... Jumal küll... Ja vastuseks sulle "naine": vargas käisid jah, sellepärast ei olnudki mul raha.. Mida iganes, las olla! Ilusat õhtut
 
Ti 04. juuni 2015, kl 22.10
See mees ei hooli sinust. Miks sa sellisega üldse elad?
 
ohhissand 05. juuni 2015, kl 00.02
Ega siis rahakotis ainult RAHA ei ole!? Ma olen 26 aastat mehega ühist elu ja majapidamist vedanud, aga mitte iialgi pole oma käega ei tema tasku ega rahakoti kallal käinud. Meie kooselu sai alguse ajal, kui rahaühikuks oli nõukogude rubla, ja mingeid panku polnudki veel, aga kunagi ei ajanud ma oma kätt mehe taskusse. Pole seda 26 aastat teinud. Suu on ju peas, oskan küsida, kui midagi vaja on. Muide, ma TEAN, et mees hindab seda väga kõrgelt, et ma tema taskutes ei sori, sest tema esimene naine tühjendas kogu aeg tema taskuid. Sellepärast nende abielu lõhki läkski, et naine oli kogu aeg kätt- ja ninapidi mehe asjades.
 
seda et 05. juuni 2015, kl 02.29
Kas siis sina pead meest pohimotteliselt yleval? Kirjutad, et vahel ta ikka natuke annab, aga pohiliselt maksad sina igapaevaste ostude, eriti soogi eest? Miks sa seda teed? Asjale on lihtne lahendus, ara osta koju syya, las mees ostab ise kui tal koht tyhi. Ja kui juba mehe rahakoti kallale laksid, miks sa siis ainult yhe euro votsid, oleksid voinud ikka rohkem votta:)
 
uhhjahh 05. juuni 2015, kl 08.25
ausõna, nii rumal annab olla. hoia ka oma rahakotirauad koos ja mõtle enda peale. miks sa mängid temaga nagu lapsega. milleks mängida neid lapsikuid rahaandmise mänge. las maksab ka ja ostab nagu norm inimene. milleks sellist pupujukut üldse seljas kannatada?
 
lillike34 06. juuni 2015, kl 16.31
Võta omale välismaal tööl käiv mees, pole bensupaagi ning sulaga probleemi..ja seksi tahab kah ainult iga kahe nädala tagant.
 
ohaegu 08. juuni 2015, kl 16.34
Endal pole nõme pidevalt raha küsida? Mehe selline käitumisviis näitab eriti selgelt kahte asja- valelikkust ja ihnsust. Kuidas saab üldse pidevalt situatsioone tekkida, et vaja teiselt raha küsida? Tehke pere eelarve arvutis valmis. Pangas saab teha kaardi, millele saavad mõlemad ligi. Igakuised kulutused tehke väikese varuga.

Ja siis jätab igaüks endale isiklikuks kasutamiseks vaba raha. Olgu selleks siis suits, trenn, iluprotseduurid, juuksur vms., mida ei pea partnerile põhjendama.

Selline segapuder rahaasjades nagu teil ajaks mind küll hulluks.
 
a 10. juuni 2015, kl 15.36
saan aru mis sa tunned. mul endalgi sama seis olnud vahel, et endal kontol pole raha, sest maksin ära kõik pere arved ja laenu. ah, vihale ajaks igal juhul, kui nii tehakse.
mees peaks just auto täis tankima, et naine ei peaks mõtlema selle peale. eriti kui naine veel hommikul lastega majandab, üks kooli, siis lasteaeda..

nõu ei oskagi anda, ilmselt saadaks mehe ise poodi mõni kord, siis näeb mis asjad maksavad tegelikult. mina olen nii teinud, aga sellest kasu pole. käib siis säästukas, ostab kõiki "säästu" asju, mis ei kõlba kuhugi. ikka lähen ise poodi, ostan mis vaja. meest enam ei kuula selle kohapealt :D
 
Mari 11. juuni 2015, kl 10.15
Elu ei ole mitte põrmugi muutunud, sest raha ikka vähe ja ihu ja hing on korrast ära. Jube seis antud momendil.
 
khm 11. juuni 2015, kl 15.49
narkarite probleemid...
 
kle mari 11. juuni 2015, kl 16.58
siinsest kaeblemisest ei ole kasu. ise pead kodus jala maha panema. maksad ise arveid nagu loll, siis mängid selle loru ees rumalat naisterahvast, sandid kopikaid ning lased endaga ülbitseda. võta end kokku.
 
Hei! 11. juuni 2015, kl 21.39
Mari,
ise arvan, et su mees ei teinud sulle meelega käkki. Osad ongi sellised hajameelsemad ja raha suhtes ka puudub neil ülevaade, et kas neil kuskil taskus 15 või teises 40 euri. Puhas hajameelsus. Ma ise ka selline.
See ei tähenda, et ta halb mees samas on.
Oled saanud mehega rääkida sellel teemal?
Kuidas ta on reageerinud?
 
oh lihtsameelset 11. juuni 2015, kl 21.55
nemad ei tee jah midagi sigadust meelega...
 
Selge on, 12. juuni 2015, kl 12.09
et järglaste saamine olgu sel paaril (teemaalgatajal siis) surma ähvarusel välistatud.
 
mari maasikale 13. juuni 2015, kl 09.43
Mia rahuneks küll maha ja mehega sellest üldse juttu ei teekski. Ehk läks mehel meelest ära, et tal ka rahakotis raha on....kirjutasid ju, et oli kiire hetk... mõtle hoopis nii, et mees oleks võinud öelda, et tal pole üldse sularaha ja kogu raha endale jätta.
 
realist 14. juuni 2015, kl 09.59
Libateema. Selliseid inimesi ei ole olemas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!